jmallen3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κάποιος κανενα τετοιο προγραμμα? εχω πολλους φακελους που μεσα τους τα ονοματα των αρχειων ειναι διαφορα,και θελω να τα μετονομαζει αυτοματα με το ονομα του φακελου. δλδη αν το ονομα του φακελου ειναι "insomnia" τα αρχεια μεσα να αποκτουν τα ονοματα: "insomnia (1)", "insomnia (2)" κλπ...
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα απλά να πω (αν και φαντάζομαι ότι το ξέρεις) ότι μη αυτόματα και χωρίς πρόγραμμα μπορείς να επιλέξεις όλα τα αρχεία ενός φακέλου και μαζικά με την μετονομασία όλα παίρνουν το όνομα που βάζεις συν νούμερο.
jmallen3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρω φίλε μου αυτό αλλά ψάχνω κάτι που να το κάνει αυτόματα γιατί ειναι πολλά τα αρχεία σε διαφορετικούς φακέλους
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 1. Κατεβάζεις το ReNamer Bet (http://www.den4b.com/?x=get&product=renamer&type=beta) και το αποσυμπιέζεις κάπου. Τρέχεις το πρόγραμμα από τον φάκελο. 2. Ρίχνεις τον/τους φάκελους στο κάτω κενό πλαίσιο. 3. Κάνεις διπλό κλικ στο πάνω πλαίσιο (add rule) 4.Bάζεις Delete: Position 1 (1) και Till the end (2) Πατάς Save Rule 5. Επαναλαμβάνεις το βήμα 3 και βάζεις Insert: Πατάς Insert Metatag (1) και από την λίστα που θα βγάλει επιλέγεις File_FolderName. Πατάς Insert και θα στο προσθέσει στο (2). Αν θέλεις πατάς στο (2) μετά τις δύο τελίες : και προσθέτεις ένα κενό ή μια παύλα ή ότι θέλεις για να μην κολλήσουν τα νούμερα της αρίθμησης στο επόμενο βήμα. Εγώ πρόσθεσα ένα κενό. 6. Ξανά το βήμα 3 και βάζεις Serialize: Βάζεις Index start 1 / step 1 (1), suffix (2), Pad to length 3 (3) και Reset if folder change (4) To (3) είναι για να συμπληρώνει μηδενικά έως ότου γίνει ο αριθμός τριψήφιος π.χ. 001, 002, 003....999. Μπορείς να το βάλεις ότι θέλεις, όπως 2 για 01, 02 ή 4 για 0001, 0002 κτλ Το skip extension να είναι τσεκαρισμένο σε όλα τα rules εκτός αν θέλεις να αλλάξεις και την κατάληξη των αρχείων. Στα 2 πρώτα rules θα σου βγάλει μήνυμα ότι υπάρχουν ίδια ονόματα, πάτα ΟΚ, δεν πειράζει. Θα διορθωθεί με το 3ο rule. Με το preview βλέπεις πως θα είναι τα νέα ονόματα και καμία αλλαγή δεν θα γίνει αν δεν πατήσεις rename, οπότε μπορείς να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα