speedy23 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση αυτο που λες,συμφωνω μαζι σου ομως για την δικαιολογια. Αφου μπηκε στην μεση η AHA(American Humane Association)η τυχη(see what i did there?)του Luck ηταν καταδικασμενη.Απο την στιγμη που δεν μπορουσαν να κανουν γυρισματα με αλογα οταν ολη η σειρα περιφερεται γυρω απ'αυτα,αποφασισαν να την κοψουν.Οχι οτι νοιαστηκαν για τα αλογα βεβαια οπως ειπαν.
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μπήκε σαν όρος για την συνέχιση της σειράς η πλήρης απογόρευση σκηνών με άλογα;;; Καλά οι άνθρωποι είναι σοβαροί; Τέτοια δύναμη έχει η AHA; Λες και τα δολοφονούσαν με τίποτα μασέτες Τέλος πάντων.
metalmike Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Οχι οτι νοιαστηκαν για τα αλογα βεβαια οπως ειπαν. Eμ βέβαια, μπροστά στα φράγκα τι είναι ο θάνατος των αλόγων...ωραία μυαλά...να μου λείπει τέτοια σειρά...
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ο θάνατος του τελευταίου αλόγου δεν είχε σχέση με τη σειρά. Δεν σκοτώθηκε στα γυρίσματα πάνω σε μια δύσκολη σκηνή. Δεν έχει καμία σχέση. Το πήγαιναν λέει στο στάβλο και ξαφνικά αφηνίασε, έχασε την ισοροπία του και τραυματίστηκε. Λένε ότι ήταν σοβαρό το τραύμα και γι' αυτό του έκαναν ευθανασία επιτόπου. Παρόν ήταν άνθρωπος της AHA. Είπαν ότι σταματάνε τα γυρίσματα για να ερευνήσουν διεξοδικά το τι συνέβη (λες και έγινε κανα αεροπορικό ατύχημα ) και μετά απο λίγο είπαν ότι δεν ανανεώνεται η σειρά. Αυτό το όλο σκηνικό εμένα γιατί μου μυρίζει στήσιμο απο χιλιόμετρα μακριά; Δεν ξέρω, μήπως είμαι λίγο υπερβολικός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα