Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαβρε μπηκα στο φορουμ για να ανοιξω τοπικ!Ειχα βρει και trailer...

David Milch (Deadwood) Michael Mann,Dustin Hoffman,Nick Nolte και HBO.

Τα δυο πρωτα επεισοδια πολυ καλα!

Δημοσ.

εγω το βλεπω αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας...δεν μπορω να καταλαβω που το παει ακριβως απο αποψη πλοκης...ολα γινονται εξαιρετικα αργα...

Δημοσ.

Βασικά δε θα το πάει κάπου. Όλοι οι χαρακτήρες θα έχουν ανάπτυξη και απλώς θα βλέπεις τις αλλαγές στο balance of power γύρω από τον ιππόδρομο. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σε κερδίσει το setting(ιππόδρομος) σε αυτά τα πρώτα επεισόδια. Εμένα προσωπικά, με ψήνουν λίγο η θλίψη του Nolte και τα glory shots στα άλογα, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω ότι παρακολουθώ καθηλωμένος. Επίσης η γλώσσα του Milch με ξενίζει λίγο στη συγκεκριμένη σειρά - στο deadwood την λάτρευα- αν και έχει την χάρη της.

Τέλος, το Luck νομίζω είναι καθαρά ειρωνικό, αφού η τύχη δεν έχει συμμετοχή σε τίποτα απ'ότι γίνεται εκεί μέσα. Το luck είναι για τους ταλαίπωρους που δεν βλέπουμε στη σειρά, όλοι οι υπόλοιποι είναι καθάρματα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ΗΒΟ εξέδωσε μια ανακοίνωση (την οποία βαριέμαι να βρω) σύμφωνα με την οποία λυπάται που μας ανακοινώνει ότι η παραγωγή του Luck σταματάει δια παντός ύστερα κι από το 3ο θανάσιμο ατύχημα για άλογο της σειράς.

:confused:

Δημοσ.

το ΗΒΟ εξέδωσε μια ανακοίνωση (την οποία βαριέμαι να βρω) σύμφωνα με την οποία λυπάται που μας ανακοινώνει ότι η παραγωγή του Luck σταματάει δια παντός ύστερα κι από το 3ο θανάσιμο ατύχημα για άλογο της σειράς.

:confused:

πλακα κανεις; πω, πω δικαιολογιες που βρισκουν για να κοψουν σειρες

Δημοσ.

Το περιεργο ειναι οτι αρχικα ειπανε στματανε τα γυρισματα με αλογα στη σειρα μεχρι να ολοκληρωθει η ερευνα για τον 3ο θανατο του αλογου και ειπανε επισης οτι ο θανατος του δεν ειχε καμια σχεση με τα γυρισματα η καποια κουρσα.Τωρα διαβαζω οτι το κοψανε εντελως.

Κριμα και ειχα δει μεχει και το 6ο επεισοδιο.Δεν ειχα ξετρελαθει οπως με αλλες σειρες του καναλιου αλλα οσο να'ναι κατι ο Χοφμαν(ηθελα να δω πως θα επαιρνε την εκδικηση του) και ο Νολτε σε κραταγαν.

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι έψαχναν μια αφορμή να κόψουν την σειρά (που υποτίθεται ότι είχε ήδη εγκριθεί ο 2ος κύκλος της) , και την βρήκαν.

Δημοσ.

Ωραία, τότε κάτι άλλο έγινε πχ υπέρβαση κόστους, τσακωμός μεταξύ των παραγωγών ή των πρωταγωνιστών κλπ. Εν τέλει η δικαιολογία δεν είναι πολύ πειστική (προσωπική άποψη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...