Προς το περιεχόμενο

DrayTek Router Vigor 2700VG και hol..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το ρουτερ που μου έχουν στείλει απο την hol δεν την παλεύει μια και αποφάσισα να πάρω το vigor 2700vg απο το ebw..

Δεν θα χρειαστεί να κάνω κατι με ρυθμήσεις κτλπ?εννοώ απλά θα το συνδέσω και θα έχω το ιντερνετ κανονικά?

Επίσης αυτό που λέει στην σελίδα για δημιουργία administrator,θα πρέπει οπωςδήποτε να το κάνώ?και αν ναι τι όφελος θα έχω..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router έχει μεσα firmware της altec που έκλεισε οποτε για παίξει με οποιονδήποτε provider πρέπει να κανεις μερικά πραγματάκια για να του περάσεις το original firmware.Δές εδώ που έχουμε ολόκληρο θέμα για το πως με οδηγίες

Δημοσ.

a.αν δεν το κανεις θα παιξει και με αλλη εταιρεια αλλα θα χασεις ολα τα εξτρα που εχει αυτο το ρουτερ πανω οπως θα εισαι με ενα παλιο firmware και οτι προβληματα εχει.οποτε καλο ειναι να το κανεις

α.για να εκμεταλευτεις το ρουτερ στο επακρο.

β.για να εχεις admin απο default και οχι να καθεσαι να κανεις διαφορα για να μπεις σαν admin

γ.να εχεις το τελευταιο firmware για θεματα συμβατοτητας με dslam

δ.και για να εχεις το τελευταιο version firmware οπου θα εχουν διορθωθει ολα τα bugs που εχουν εμφανιστει απο τοτε που ειχε βγει αυτο το custom firmware Της altec.και επειδη το firmware της altec ειναι πολυ παλιο μην το σκεφτεσαι καν.ριξε το update στεγνα.η διαδικασια ειναι ευκολη δεν χαλας τιποτα.προς τις τελευταιες σελιδες ξαναεχουν γραψει αναλυτικα της οδηγιες και δεν γινεται να κανεις λαθος.μονο μια συγκεκριμενη παρτιδα δεν μπορει να γινει firmware update και αμα γινει απλα brickarete το ρουτερ.δεν σε νοιαζει βεβαια διοτι

α.δυσκολο να πετυχεις αυτην την παρτιδα γιατι εχει σχεδον τελειωσει.

β.και να brickaristei στο αλλαζουν και ζητας αλλο version για να μην εχεις θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...