Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να μετατρέψω ένα pdf που έχω σε word!

έχω δοκιμάσει άπειρα προγράμματα, copy-paste κλπ αλλά όλα μου τα βγάζουν σαν κινέζικα.

ενώ τα αγγλικά μεταφέρονται μια χαρά με τα ελληνικά υπάρχει θέμα.

έχει κανείς καμιά ιδέα?

Δημοσ.

νομιζω το doPDF, ειναι για να φτιαχνεις pdf. o φιλος θελει το αντιθετο. σε καθε περιπτωση παντως το adobe acrobat ειναι η λυση σου.

Δημοσ.

Η μετατροπη pdf σε doc ειναι ενα προβλημα απο μονη της. Αν σε αυτο προσθεσεις περιεργη μορφοποιηση, πχ στηλες κλπ και κειμενο που δεν ειναι στα αγγλικα, τα πραγματα γινονται πολυ περιπλοκα και με χειροτερο αποτελεσμα.

Ontopic, το openoffice απο την εκδοση 3.0 και μετα, μπορει να κανιε import απο pdf. Το ιδιο νομιζω μπορει να γινει και στο google docs. Export γινεται σε οτι θες, φτανει το import να βλεπεται :P

Δημοσ.

λοιπόν μετά από πολλές προσπάθεις έχουμε και λέμε.

το acrobat δεν έκανε τίποτα..πάλι κινέζικα τα έβγαζε.

δοκίμασα Google docs μου λέει μέχρι 2mb.Με το acrobat λοιπόν το φέρνω στα 2 και το κάνω import.Και ως δια μαγείας δούλεψε!!Μου βγάλε κανονικά το κείμενο και με αντιγραφή και επικόλληση το μετέφερα στο word.

Το θέμα είναι όμως ότι στο google docs μου εμφάνισε μόνο τις 4-5 πρώτες σελίδες!!

Δημοσ.

άντε να δοκιμάσουμε και το fine reader..

την μάνα μου και τον πατέρα μου έχω κατεβάσει!

ΟΟΟΟΟΛΕ!!να 'στε καλά παιδιά!δούλεψε με fine reader!

Δημοσ.

Όταν θες να μετατρέψεις pdf σε word τότε το OCR ειναι η πρώτη και πιο αποτελεσματική λύση.

Το acrobat pro και το dopdf ειναι οταν εχεις word και θέλεις να τα κάνεις pdf (δηλαδή το ανάποδο απο αυτό που ζητήθηκε)

Δημοσ.

Το acrobat pro και το dopdf ειναι οταν εχεις word και θέλεις να τα κάνεις pdf (δηλαδή το ανάποδο απο αυτό που ζητήθηκε)

Το acrobat pro κάνει ακριβώς αυτό που ζήτησε. & πολύ καλά μάλιστα. smile.gif

Δημοσ.

Το acrobat pro κάνει ακριβώς αυτό που ζήτησε. & πολύ καλά μάλιστα.

My bad. Μόλις διάβασα στα specifications οτι το Acrobat X Pro υποστηρίζει τη μετατροπή. Συνεχίζω να προτιμώ το fine reader γιατί εχω μια άρνηση με κάθε μορφής acrobat. Θεωρώ οτι εγκαθιστούν πάρα πολύ σαβούρα για κάτι σχετικά απλό.

άδικε κάνε κάτι ακόμα για το χρήσιμο της υποθεσης και της συζητητης. Προσπάθησε να μετατρέψεις 2-3 ελληνικά pdfs. Το αποτέλεσμα ειναι σωστό;

Δημοσ.

Προσωπικά ναι δεν είχα ποτέ αρνητικό αποτέλεσμα στα ελληνικά pdfs. Μάλιστα δοκίμασα μερικά ακόμα όπως μου είπες, πιο "πολύπλοκα" από ότι συνήθως. All good. Γι'αυτό επισήμανα έχω θετική εμπειρία από το acrobat pro.

Τώρα αν κάτι άλλο παίχτηκε με το έγγραφο του skipperas...

Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια, αυτό το pdf μπορεί το Acrobat να το αποθηκεύσει ως έγγραφο Word με σωστά ελληνικά; Για δοκιμάστε... (Η απάντηση είναι "όχι"· εδώ η μόνη λύση είναι ocr).

_p93.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...