don1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 γεια σας εχω τα iatkos l2 σε dmg δοκιμασα να τα καψω σε dvd με transmac σε χαμηλη ταχυτητα και το dvd μου δειχνει οτι ποιανει 888 KB με τι προγραμα να τα καψω μηπως πρεπει να τα μετατρεψω σε iso πρωτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πρεπει να εχει γραφτει σωστα. Δοκιμασες να bootαρεις απο το dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
don1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 δοκιμασα να κανω boop αλλα δεν ξεκιναει λοφικα δεν γραφτικε σωστα γιτι το dvd μου δειχνει οτι ποινει 888 kilobyte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σε ρωτησα γιατι και σε μενα το L1 ετσι φαινεται (800κατι kb), αλλα bootαρει κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα