Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν για το κεντρικό πριζάκι θα του το πω και ελπίζω να έχει όρεξη να ασχοληθεί! :P Όσο για τα υπόλοιπα είναι δύσκολο να τ αλλάξω όλα οπότε ξεκινάω απ' αυτό που είναι πάνω το router.

Και κάτι άσχετο(και λίγο offtopic:P)...σ'ευχαριστώ πολύ για ΟΛΗ τη βοήθεια σου!Ακόμα κι αν δεν μπορέσω να κάνω όλα όσα μου είπες τουλάχιστον έμαθα κάποια πράγματα παραπάνω!!Και ελπίζω να μην σε έχω κουράσει γιατί θα έχω κι άλλες απορίες στο προσεχές μέλλον... :rolleyes: :rolleyes:

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν για το κεντρικό πριζάκι θα του το πω και ελπίζω να έχει όρεξη να ασχοληθεί! :P Όσο για τα υπόλοιπα είναι δύσκολο να τ αλλάξω όλα οπότε ξεκινάω απ' αυτό που είναι πάνω το router.

Και κάτι άσχετο(και λίγο offtopic:P)...σ'ευχαριστώ πολύ για ΟΛΗ τη βοήθεια σου!Ακόμα κι αν δεν μπορέσω να κάνω όλα όσα μου είπες τουλάχιστον έμαθα κάποια πράγματα παραπάνω!!Και ελπίζω να μην σε έχω κουράσει γιατί θα έχω κι άλλες απορίες στο προσεχές μέλλον... :rolleyes: :rolleyes:

σκοπος ειναι να αλλαξεις και το πριζακι και σκοπος ειναι αν δεν κατεβει ο πατερας σου κατανεμητη τουλαχιστον οταν ανοιξεις το κεντρικο πριζακι να κανεις μια δοκιμη μονο με το καλωδιο που ερχεται πανω γιατι αμα πραγματι δεν εισαι τοσο μακρια τοτε μπορει το μεγαλο attenuation,αποσυνδεσεις ,οπως και τα 8mbit 9 mbit που εχεις να ειναι λογο το οτι ειναι συνδεδεμενο το αναπληρωματικο ζευγαρι το οποιο κατεβαινει κατανεμητη και μπορει να φτανει μεχρι καφαο οποτε αυξανει το μηκος του βρογχου οποτε δημιουργει παρατραγουδα.

μην ευχαριστεις.οτι χρειαστεις εδω ειμαι.απλα πολλες φορες απο το Keyboard ειναι λιγο δυσκολο να εξηγησεις στον αλλον συν οτι δεν ξερω τι ξερει ο αλλος για να δω αν θα τα πω απλα η αν θα τα πω πιο αναλυτικα η πιο προχωρημενα.οτι αλλες αποριες εχεις εδω ειμαι και εγω και ολοι

Δημοσ.

Λοιπόν το συζήτησα μαζί του αλλά δεν του έδωσα να καταλάβει τι πρέπει να κάνει.Οπότε ας το πάρω από την αρχή και όπου κάνω λάθος με διορθώνεις/προσθέτεις.

Κατεβαίνει κάτω στον κατανεμητή,βρίσκει ποια γραμμή είναι του δικού μας διαμερίσματος και μετά...;;εδώ κολλάω...

Και κάτι άλλο,το κεντρικό πριζάκι που αναφέρεις που βρίσκεται;; :shock: :shock:

Δημοσ.

α.κατεβαινει στον κατανεμητη βρισκει την γραμμη που φερνει ο οτε και την αποσυνδεει και την συνδεει στο ρουτερ απευθειας.θα πρεπει να εχεις κατεβασει το ρουτερ κατω για να δεις ποσο θα συγχρονισει.απλα τεσταρει την γραμμη του οτε εχοντας βγαλει το καλωδιο που ανεβαζει το ιντερνετ στο σπιτι σου.το κεντρικο πριζακι αστο σε περιπτωση που δεν θελει να κατεβει κατανεμητη.

Δημοσ.

ναι για να δουμε ποσο θα συγχρονισει και με τι attenuation για να ξερουμε αν γινεται κατι παραξενο με την γραμμη του σπιτιου σου.απλα τονιζω .αποσυνδεει το καλωδιο που παει πανω στο σπιτι σαν να μην υπηρχε το σπιτι.κραταει μονο το καλωδιο του οτε .

Δημοσ.

α.κατεβαινει στον κατανεμητη βρισκει την γραμμη που φερνει ο οτε και την αποσυνδεει και την συνδεει στο ρουτερ απευθειας.

Αποσυνδέει το καλώδιο που έρχεται από τον ΟΤΕ και το συνδέει στο router σωστά;;

θα πρεπει να εχεις κατεβασει το ρουτερ κατω για να δεις ποσο θα συγχρονισει.

Ναι αυτό το κατάλαβα αλλά μάλλον δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση.Κατεβάζω το router,συνδέω το καλώδιο του OTE και μετά πως βλέπω τις μετρήσεις να το πω έτσι;;

Δημοσ.

ναι το συνδεει στο ρουτερ απευθειας.

θελεις laptop για να μπεις μεσα και να δεις .η wireless αμα πιανει μεχρι εκει που ειναι το Pc.

Δημοσ.

Τώρα τα κατάλαβα όλα σ'ευχαριστώ!Οπότε θα επανέλθω σε λίγες μέρες με νεότερα γιατί με τέτοια βροχή που ρίχνει εδώ είναι απόλυτα λογικό να μην κατέβει σύντομα κάτω!

Δημοσ.

αν ειναι πολυκατοικια συνηθως η γραμμη του οτε ειναι σε κουτι στο ισογειο η στο υπογειο.αν ειναι τωρα μονοκατοικια η μεχρι 2 οροφους συνηθως υπαρχει χωνευτη εξω απο το σπιτι οποτε εκει ειναι πιο δυσκολα.στο Guide Που εχω στην υπογραφη φαινεται η διαφορα μεταξυ box /χωνευτη και κατανεμητη.

Δημοσ.

Το σπίτι είναι διόροφο.Κάτι σαν τον κατανεμητή που έχεις στις φωτο σου δεν έχω δει μες στο σπίτι.Το μόνο που έχω δει απέξω είναι ένα μεταλλικό κουτί σαν κι αυτο στην υπογραφή σου...

Δημοσ.

ο πιο ευκολος τροπος αμα δεν εχεις τα καταλληλα εργαλεια ειναι να παρεις ενα τηλεφωνικο καλωδιο .απο την μια στο ρουτερ με το κλιπακι και απο την αλλη γδυνεις το καλωδιο και το πιανεις γυρω γυρω με του οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...