Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, είμαι καινούρια και δεν ξέρω πως μπορώ να γράψω ένα dvd μαζί με τους υπότιτλους με το Nero και να παίζει σε ένα dvdplayer έχω την ταινία σε avi και τους υπότιτλους σε srt.

Δημοσ.

καλημέρα, είμαι καινούρια και δεν ξέρω πως μπορώ να γράψω ένα dvd μαζί με τους υπότιτλους με το Nero και να παίζει σε ένα dvdplayer έχω την ταινία σε avi και τους υπότιτλους σε srt.

Γεια χαρα,απλα βαζεις τους υποτιτλους μαζι με την ταινια στο προγραμμα και το γραφεις, οι υποτιτλοι σου ομως πρεπει να ειναι συγχρονισμενοι!

Δημοσ.

απλα βαζεις τους υποτιτλους μαζι με την ταινια στο προγραμμα και το γραφεις, οι υποτιτλοι σου ομως πρεπει να ειναι συγχρονισμενοι!

Αυτό προϋποθέτει όμως η συσκευή αναπαραγωγή της να υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους. Δεν είναι γενική λύση. Έχω την εντύπωση πως η nenoukini αναφέρεται σε ενσωμάτωση υποτίτλων... σωστά;

edit: (γαϊδουριά) Καλημέρα & καλώς ήρθες rolleyes.gif

Δημοσ.

Γεια χαρα,απλα βαζεις τους υποτιτλους μαζι με την ταινια στο προγραμμα και το γραφεις, οι υποτιτλοι σου ομως πρεπει να ειναι συγχρονισμενοι!

Αυτό ισχύει μόνο αν το dvd μπορεί να παίξει avi+srt αν είναι παλιό DVD και παίζει μόνο DVD τότε ποιο εύκολα να κατεβάσεις το DVD Flick να βάλεις τα avi(μέχρι 3 ταινίες διάρκεια,δηλαδή 4,5 ώρες περίπου) πατώντας add title και μετά στο edit title στο subtitle tracks εισάγεις τον υπότιτλο που θέλεις,έτσι θα έχεις ένα 100% DVD όπου θα μπορείς να επιλέγεις τον υπότιτλο και που θα δουλεύει παντού χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν τις φιλτράρεις δεν είναι πολλές. Αυτό που είπε ο costas μάλλον το ξέρεις ήδη αλλά δεν νομίζω να σου δουλέψει.

Το άλλο είναι η μετατροπή σε dvd video με κάποιο πρόγραμμα και στο είπαμε και ο ΕLF και εγώ.

Δημοσ.

Χεχε, ναι αλλά στην ουσία σου λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα, αυτό που θέλεις δηλαδή.

Δοκίμασε το πρόγραμμα που σου προτείνουν micos000 & TheElf...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα εχω συλλογη απο ταινιες σε ενα σκληρο δισκο θελω ομως να τις γραψω σε dvd  ειναι ομως οι περισσοτερες πολλα gb πως μπορω να το κανω και να ενσωματωσω και υποτιτλους;;

Δημοσ.

καλημερα εχω συλλογη απο ταινιες σε ενα σκληρο δισκο θελω ομως να τις γραψω σε dvd  ειναι ομως οι περισσοτερες πολλα gb πως μπορω να το κανω και να ενσωματωσω και υποτιτλους;;

Επειδή το θέμα είναι ήδη τρία χρόνια παλιό καλά ήταν να άνοιγες νέο thread. Αφού όμως το ξέθαψε άντε να το συνεχίσουμε.

Λοιπόν. Αν τις μετατρέψεις σε dvd με το convertxtodvd ή το dvdflick δεν έχει σημασία το μέγεθος τους καθώς θα φροντίσει το πρόγραμμα να σου χωρέσει μια ταινία σε ένα dvd.

Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα μετατροπής σε avi ή mp4/mkv και να  κάνεις re-encode σε μικρότερο μέγεθος (περίπου στο 1 με 1.5gb) και να ενσωματώσεις τους υπότιτλους κατά τη μετατροπή. Μετά θα μπορέσεις να βάζεις τουλάχιστον 4 ταινίες σε ένα dvd.

Πάντως, προσωπική μου άποψη, δεν αξίζει τον κόπο. Ένας 1TB εξωτερικός δεν πάει πάνω από 70€ (βλέπω προσφορά στο eshop στα 66€).

Αν υπολογίσεις πόσα dvd θα χρειαστείς (περίπου 60€ τα 300, μην πάρουμε και τα ποιο φθηνά!!!), πόσο ρεύμα θα κάψεις για τις ώρες μετατροπής σε dvd και τις εγγραφές των dvd, συν το απαραίτητο ποσοστό αποτυχίας εγγραφής ή τα προβληματικά δισκάκια που ενώ γράφτηκαν μετά δεν παίζουν, συν το ότι αν γράψεις 200-300 dvd θα τα παίξει και το recorder θα δεις ότι καλύτερα είναι να πάρεις έναν 2ο εξωτερικό δίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...