DragonDagger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πως ακριβώς γίνεται η απόσυρση και τι συσκευές δέχονται? Μπορείς να δώσεις ας πούμε ένα smartphone και να σου τo ανανεώσουν με ένα άλλο εφόσον δώσεις + κάποιο χρηματικό ποσό? Σου δίνουν μετρητά ή έχεις έκπτωση στην αγοράς νέας συσκευής? Αυτό γίνεται και με ελατωματικές συσκευές? Συμφέρει να κάνεις μία τέτοιου είδους συναλλαγή?
PARASwrite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 φίλε εννοείς κάτι αντίστοιχο με την ενεργειακή κλάση Α+? κάτι αντίστοιχο με την κρατική επιδότηση κουφωμάτων και απόσυρσης αυτοκινήτων? νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πάντως τα κατά τόπους καταστήματα που και που κάνουν καμιά εκστρατεία υπέρ του περιβάλλοντος και δίνουν και δώρα με κάθε απόσυρση κινητών και λοιπόν πλαστικών
kjtzemis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 φίλε εννοείς κάτι αντίστοιχο με την ενεργειακή κλάση Α+?κάτι αντίστοιχο με την κρατική επιδότηση κουφωμάτων και απόσυρσης αυτοκινήτων? νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πάντως τα κατά τόπους καταστήματα που και που κάνουν καμιά εκστρατεία υπέρ του περιβάλλοντος και δίνουν και δώρα με κάθε απόσυρση κινητών και λοιπόν πλαστικών Η βονταφον περυσι τουλαχιστον εκανε κατι αντιστοιχο,πηγενες καποιο κινητο παλιο ειτε ηταν λειτουργικο ειτε χαλασμενο και σου εδινε ενα χρηματικο ποσο, μην φανταστεις τρελα λεφτα!για να σου δωσουνε 30-50Ε επρεπε να τους πας για αποσυρση ολοκαινουριο κινητο 1μηνα..σαν να τους πηγαινα εγω τωρα το neo v!προσωπικη μου γνωμη δεν αξιζει να τους πας συσκευη (και ποσο μαλιστα λειτουργικη) και να σου δωσουνε 10Ε, καλυτερα κρατα την για ωρα αναγκης μην σου παθει τπτ το κανονικο σου κινητο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα