NIKOsVAIO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σ'ολους, λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Κανω defrag στον σκληρο μου με tune up drive defrag (περιεχεται μεσα στο tune up utilities το οποιο χρησιμοποιω). Αφου τελειωνει, ναι μεν εχει ανασυγκροτησει ενα μεγαλο μερος, αλλα παραμενει ενα 7-10% fragmented. Ξανακανωω τη διαδικασια μα παραμενει ως εχει. Δοκιμαζω defrag με το O&O defrag μα και παλι τα ιδια πανω κατω.Ενα μερος του δισκου παραμενει fragmented. Ξανακανω με το diskeeper αυτη τη φορα και μειωνεται στο 5,2% αλλα και παλι αυτα τα λιγα GigaByte παραμενουν fragmented.Τι φταιει ρε παιδια?
stm00192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μη μετακινήσιμα αρχεία συστήματος είναι η απάντηση στο ερώτημα σου... αρχεια κοινώς που χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικό εκεινη την ώρα και δεν μπορούν να μετακινηθουν. Λυση αν και δεν βλέπω το λόγο να σε ανυσηχεί αυτό το fragmentation ειναι να χρησιμοποιήσεις καποιο προγρμμα απο boot cd.
NIKOsVAIO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μη μετακινήσιμα αρχεία συστήματος είναι η απάντηση στο ερώτημα σου... αρχεια κοινώς που χρησιμοποιουνται απο το λειτουργικό εκεινη την ώρα και δεν μπορούν να μετακινηθουν. Λυση αν και δεν βλέπω το λόγο να σε ανυσηχεί αυτό το fragmentation ειναι να χρησιμοποιήσεις καποιο προγρμμα απο boot cd. Προκειται να δω διαφορα αν κανω defrag μεσω boot στην ταχυτητα που φορτωνει το λειτουργικο?
stm00192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απειροελάχιστη σε βαθμό που δεν νομίζω ουτε καν να το καταλάβεις!!!
NIKOsVAIO Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απειροελάχιστη σε βαθμό που δεν νομίζω ουτε καν να το καταλάβεις!!! Οκ.Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου για τη βοηθεια και την αμεση ανταποκριση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα