Warner Bro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω δύο Users στα Windows 7, τον χ και τον ψ και θέλω εγώ όταν ανοίγει ο υπολογιστής και φορτώνουν τα windows, εκεί που σου ζητάει να επιλέξεις user, εάν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να με βάζει στον χρήστη χ. Δλδ εάν περάσουν 10 δεύτερα και δεν επιλέξω εγώ user να με βάζει αυτόματα στον χ. Γίνεται κάτι τέτοιο;
theef Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω δύο Users στα Windows 7, τον χ και τον ψ και θέλω εγώ όταν ανοίγει ο υπολογιστής και φορτώνουν τα windows, εκεί που σου ζητάει να επιλέξεις user, εάν περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να με βάζει στον χρήστη χ. Δλδ εάν περάσουν 10 δεύτερα και δεν επιλέξω εγώ user να με βάζει αυτόματα στον χ. Γίνεται κάτι τέτοιο; Λογικά είναι από τις ρυθμίσεις... Ψαξε στο control panel...
Warner Bro Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Που όμως; Δεν βρίσκω τίποτα. :/
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Απ' ότι ξέρω δεν έχει timeout στην logon screen. Μπορείς να το κάνεις να μπαίνει αυτόματα σε κάποιον χρήστη ή να περιμένει να επιλέξεις κάποιον, αλλά δεν μπορείς να του πεις να συνδέεται σε κάποιον αν δεν γίνει επιλογή μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα