firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 όχι βέβαια! τα κανάλια αυτολογοκρίνονται για λόγους τηλεθέασης και ζώνης ώρας Έχω την εντύπωση πως το Ε.Σ.Ρ. λέει «Για να παίξει η τάδε ταινία στις 21:00 πρέπει να κοπούν αυτά».
saya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι μαλακια ειναι αυτο????????? Δειχνουν τετοια πραγματα στην Ελληνικη τηλεοραση? Ηξερα οτι εχει καταντησει ......δεν υπαρχουν λεξεις, εχει φτασει στον πατο δηλαδη, αλλά εγω περιμενα τον πατο πιο λογικο απο οσο βλεπω οτι ειναι στην πραγματικοτητα. Αυτο νομιζω ηταν στο αλτερ ετσι και προστιμο να τους ριξουν τωρα, που κατι σεξουαλικα υπονοουμενα ακουγονται. Που να τους βρουν να τους το ριξουν..
rabesatratana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και αντε το ολο σκηνικο με 2 ατομα να κανουν μπανιο με τα μαγιο σε μια μπανιερα και να λενε μαλακιες ειναι απεχθες, διαστροφικα ελεϊνο και απαισιο, αλλά να τρωει και γυρο ο αλλος???????? Ποιος μπορει ειλικρινα να κατσει και να το δει αυτο το πραγμα? Οσο αργοσχολος και να ειναι καποιος ή καποια, οσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και να εχει ΔΕΝ γινεται να το δει! Να δει τι???????
saya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Και αντε το ολο σκηνικο με 2 ατομα να κανουν μπανιο με τα μαγιο σε μια μπανιερα και να λενε μαλακιες ειναι απεχθες, διαστροφικα ελεϊνο και απαισιο, αλλά να τρωει και γυρο ο αλλος???????? Ποιος μπορει ειλικρινα να κατσει και να το δει αυτο το πραγμα? Οσο αργοσχολος και να ειναι καποιος ή καποια, οσο χαμηλο δεικτη νοημοσυνης και να εχει ΔΕΝ γινεται να το δει! Να δει τι??????? Ε , δεν ξερω και τι τηλεθεασεις επιανε η εκπομπη , παντως σου ειπα μπορουσαν να τους ριξουν προστιμο , πολυ πιθανον να το τρεωγανε το προστιμο αν το καταλαβαινε το εσρ αν και νομιζω αυτη η εκπομπη ηξταν βραδυ.. τωρα ομως δεν υπαρχει αλτερ. Αρα που να ριξεις το προστιμο;
gavros10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ελπιζω την παρασκευη που εχει τον τελευταιο samurai να μην κοψουν τιποτα. δεν μου την φερνει ο θειος και ειναι η μονη λυση για να την δω
gavros10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 To να την νοικιασεις δεν παιζει; εχω να παω σε videoclub 6 χρονια. ηθελα να την δω σε blu-ray...
kostas_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μην την δεις απο τηλεοπτικό κανάλι. Δεν αξίζει. Είναι και μεγάλης διάρκειας ταινία. Η χαρά των διαφημιστικών εταιρειών.
king2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος λογικός άνθρωπος κάθετε και βλέπει ταινίες στην ελληνική τηλεόραση.Αρχίζουν πάντα τουλάχιστον 30 λεπτά απο το ότι γράφουν,η ποιότητα είναι άθλια,διαφημίσεις κάθε 25 λεπτά μαζί με δικάναλο ήχο είναι σπάσιμο νεύρων καθαρά.Πιο πάτο δεν μπορεί να πιάσει η τηλεόραση.Παλιά έβαζαν και τίποτα της προκοπής τώρα επαναλήψης και που και που καμία άθλια ταινία.Απο τις καλές κόβουν πάντα τις καλύτερες σκηνές.Ας είναι καλά τα media players και το internet. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
xreokopia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ποιος λογικός άνθρωπος κάθετε και βλέπει ταινίες στην ελληνική τηλεόραση.Αρχίζουν πάντα τουλάχιστον 30 λεπτά απο το ότι γράφουν,η ποιότητα είναι άθλια,διαφημίσεις κάθε 25 λεπτά ...... Οσοι δεν εχουν pc/internet ή οσοι δε γνωριζουν να το χειριστουν. Οι περισσοτεροι απ τους pc users δε το κατεχουν το αθλημα. Παντως ειναι και θεμα συνηθειας, πχ. το μεσημερι Σαββατου-Κυριακης ή και το βραδυ αν ειμαι μεσα, θα κοιταξω το προγραμμα να δω αν υπαρχει κατι καλο να το παρακολουθησω, δε θα βαλω το (ηδη υπαρχον συνδεδεμενο στη tv) pc να παιξει μια απ τις δεκαδες ταινιες που εχει μεσα...
king2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Οσοι δεν εχουν pc/internet ή οσοι δε γνωριζουν να το χειριστουν. Οι περισσοτεροι απ τους pc users δε το κατεχουν το αθλημα. Παντως ειναι και θεμα συνηθειας' date=' πχ. το μεσημερι Σαββατου-Κυριακης ή και το βραδυ αν ειμαι μεσα, θα κοιταξω το προγραμμα να δω αν υπαρχει κατι καλο να το παρακολουθησω, δε θα βαλω το (ηδη υπαρχον συνδεδεμενο στη tv) pc να παιξει μια απ τις δεκαδες ταινιες που εχει μεσα...[/quote'] Είναι η συνήθεια που πριν το 2007 δεν είχαμε γρήγορες συνδέσεις και βλέπαμε υποχρεωτικά ότι ταινία είχε στην τηλεόραση. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
xreokopia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μπαα, ειναι η συνηθεια μολις μπαινεις στο σπιτι ή οταν τρως να ανοιγεις τη τηλεοραση...
king2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μπαα' date=' ειναι η συνηθεια μολις μπαινεις στο σπιτι ή οταν τρως να ανοιγεις τη τηλεοραση...[/quote'] Αυτό το κάνουμε όλοι αλλά μέχρι να τελειώσει το φαΐ.Κανα 15λεπτο δηλαδή.Μετά ανοίγει το media player. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
xreokopia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εαν εχει αρχισει μια καλη ταινια θα κλεισεις τη τηλεοραση για ν ανοιξεις το media player? Εγω το media player(classic) το ανοιγω οταν ξαπλωνω στο κρεβατι μου...
king2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εαν εχει αρχισει μια καλη ταινια θα κλεισεις τη τηλεοραση για ν ανοιξεις το media player? Εγω το media player(classic) το ανοιγω οταν ξαπλωνω στο κρεβατι μου... Κοίτα προσωπικά αν την δω λίγο και μου αρέσει στις πρώτες διαφημίσεις τη βάζω για κατέβασμα σε hd και το βράδυ την βλέπω με παρέα στην πλάσμα και με 6καναλο ήχο.Πιστεύω είναι κρίμα να βλέπουμε μια ταινία που αξίζει σε χάλια ποιότητα με διαφημίσεις και κομμένες σκηνές.Παλιά που δεν είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό υποχρεωτικά βλέπαμε ότι έχει η τηλεόραση.Οι μεγαλύτεροι πάνω απο 30 ακόμα το κάνουν.Η γενιά μου κάνουν το παραπάνω.Όσοι έχουν τη δυνατότητα. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα