Moderators Malthador Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπω στον Alpha το "15 minutes" και μόλις παρατήρησα ότι έκοψαν τη σκηνή με το θάνατο του Ντε Νίρο. Τις προάλλες είχαν κάνει το ίδιο πράγμα στο Deep End με το λεσβιακό Κορινθίου-Λιονάκη. FFS έβλεπα μία παντελώς ηλίθια ταινία για μία και μόνο σκηνή και τα ζούδια πήγαν και την έκοψαν. Και ρωτώ: Είναι νόμιμο το κάθε κανάλι να κόβει κατά βούληση σκηνές από ταινίες; Δεν παίζουν θέματα με copyrights κλπ;
firewalker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τις κόβει το κανάλι. Το Ε.Σ.Ρ. το κάνει.
Adon1s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 το να δείχνει θανάτους και φιλάκια το θεωρεί μή πρέπον , ανήθικο κλπ Το να προβάλλει σαν πρότυπο πατρότητας τραγουδιστές και παρουσιαστές οι οποίοι δεν μπορούν να κρυφτούν , τους κάνουν εκπομπή , να βγάζουν σειρές όπου παρόμοιου πνεύματος συμπεριφορές και ιδεολογίες παρουσιάζονται απροκάλυπτα , και γενικά να σερβίρουν στο κόσμο τσούλες , λεσβίες και αδερφάρες του κερατά , είναι κάτι το κοινωνικώς αποδεκτό και πρότυπο του καθενός . nothing to do here
bnvdarklord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αλλος ενας λογος να μην βλεπεις ταινίες στην τηλεόραση, περα από το γεγονός οτι εχουν διπλάσια διάρκεια λόγω διαφημίσεων.
saya Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια και μετα την λογοκρισια για τις ταινιες θα λογοκρινουμε και το τι προτιμησεις εχει ο καθενας που βγαινει στις εκπομπες.. ασε μας ρε συ Αδωνη..κατα τα αλλα εμενα δεν με χαλαει να κοβονται καποιες σκηνες απο ταινιες αν παιζουν ακαταληλη ωρα..
xreokopia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Απο τη στιγμη που υπαρχει η ειδικη σημανση πλεον, ποιος ο λογος να κοβονται σκηνες και να αλλοιωνονται οι ταινιες? Υποθετω οτι γινεται επιτηδες και πονηρα, κοψε τη ταδε σκηνη ωστε να μη χαρακτηριστει Α και να εχω περισσοτερους θεατες...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αλλος ενας λογος να μην βλεπεις ταινίες στην τηλεόραση, περα από το γεγονός οτι εχουν διπλάσια διάρκεια λόγω διαφημίσεων. Βασικα εχουν την -κανονικη- διαρκεια. Απλα οτι κοβουνε συμπληρωνεται με διαφημισεις. Εχω δει εγω Lord of the rings στο Star ΜΑΖΙ με διαφημισεις μεσα σε 3 ωρες. Ειχα ανοιξει σχετικο θεμα περυσι αν δεν κανω λαθος.
bnvdarklord Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο Star κιόλας; Ειμαι σιγουρος εχω δει καποιο Lord of the Rings στο στάρ και με τις διαφημίσεις κράτησε σιγουρα 4+ ωρες.
zazik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα στο 15 minutes κοψανε πολλές σκηνές , όχι μόνο μία , το παρατήρησα και εγώ.
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια και μετα την λογοκρισια για τις ταινιες θα λογοκρινουμε και το τι προτιμησεις εχει ο καθενας που βγαινει στις εκπομπες.. ασε μας ρε συ Αδωνη..κατα τα αλλα εμενα δεν με χαλαει να κοβονται καποιες σκηνες απο ταινιες αν παιζουν ακαταληλη ωρα.. Aς ειναι οτι θελει ο καθενας, απλα ειναι υποκρισια να κοβουν μερικα πραγματα οταν επιτρεπουν διαφορα σαν http://www.youtube.com/watch?v=ylwmjbx8BWA http://www.youtube.com/watch?v=RfCOY9o_32k . Πχ ο Αλεξανδρος (συνονοματος ) μπορει να κανει οτι θελει στη σεξουαλικη του ζωη, δικαιωμα του. Ειναι υποκριτικο ομως να κοβεις τον bob σφουγγαρακι και να επιτρεπεις τετοια.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τις κόβει το κανάλι. Το Ε.Σ.Ρ. το κάνει. όχι βέβαια! τα κανάλια αυτολογοκρίνονται για λόγους τηλεθέασης και ζώνης ώρας
Tilemaxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εδώ το Στάρ έκοβε τις βίαιες σκηνές απο τους 300 και ορισμένες απο το Matrix. Για γέλια.
saya Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Aς ειναι οτι θελει ο καθενας, απλα ειναι υποκρισια να κοβουν μερικα πραγματα οταν επιτρεπουν διαφορα σαν http://www.youtube.com/watch?v=ylwmjbx8BWA http://www.youtube.com/watch?v=RfCOY9o_32k . Πχ ο Αλεξανδρος (συνονοματος ) μπορει να κανει οτι θελει στη σεξουαλικη του ζωη, δικαιωμα του. Ειναι υποκριτικο ομως να κοβεις τον bob σφουγγαρακι και να επιτρεπεις τετοια. Στην Αμερικη ξερει κανεις αν σειρες οπως το modern family η αλλες με γκει χαρακτηρες θεωρουνται ακαταληλλες δια ανηλικους; Αν και ρατσιστικο μου ακουγεται..ασχετο το cw που ειναι καθαρα καναλι εφηβικο απευθυνεται σε νεο κοινο πως εχει σειρες με κανονικα γκει χαρακτηρες μεσα; Στο pretty little liars μια απο τις κοπελες που πρωταγωνιστουν ειναι χαρακτηρας ομοφυλοφιλης. Κανονικοτατα.. και η Αμερικη ειναι χωρα που λογοκρινει απο οτι ξερω..
kostas_dr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ειλικρινά, ποιός κάθεται και παρακολουθεί ταινίες στην τηλεόραση; Είναι χρόνια που έχω σταματήσει να το κάνω. Γεμάτες διαφημίσεις και ποτέ δεν αρχίζουν στην ώρα τους!
rabesatratana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Aς ειναι οτι θελει ο καθενας, απλα ειναι υποκρισια να κοβουν μερικα πραγματα οταν επιτρεπουν διαφορα σαν http://www.youtube.com/watch?v=RfCOY9o_32k . Πχ ο Αλεξανδρος (συνονοματος ) μπορει να κανει οτι θελει στη σεξουαλικη του ζωη, δικαιωμα του. Ειναι υποκριτικο ομως να κοβεις τον bob σφουγγαρακι και να επιτρεπεις τετοια. Τι μαλακια ειναι αυτο????????? Δειχνουν τετοια πραγματα στην Ελληνικη τηλεοραση? Ηξερα οτι εχει καταντησει ......δεν υπαρχουν λεξεις, εχει φτασει στον πατο δηλαδη, αλλά εγω περιμενα τον πατο πιο λογικο απο οσο βλεπω οτι ειναι στην πραγματικοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα