xalarare13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 παιδια... αγορασα καινουρια οθονη Samsung T200 και η webcam μου Microsoft Life Cam VX-1000 δεν καθοταν ''πανω'' της... επιδη η οθονη απο πισω ξεκιναει απο λεπτη και οσο κατεβενει χοντρενει.. για αυτο δεν μπορουν πανω να πιασουν τα 2 πιαστρακια.. ετσι αναγκαστηκα και την ακουμπησα πανω στο γραφειο... δεν με βολευει ομως καθολου... πηγα στο πλαισιο και ειδα αυτη την καμερα η οποια και μου αρεσε πολυ... http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Web-Cameras/Turbo-X-Webcam-SD200-C-169C.htm αλλα δεν την πηρα γιατι δεν ξερω αν θα κανει στην οθονη μου.. αρα θα ηθελα βοηθεια.. 1. να μου πειτε αν ξερετε αν θα καθετε πανω στην οθονη... 2.καποια καλυτερη προταση μεχρι 15€ και να τεριαζει με την οθονη μου... 3.λεει πανω εως 16mp αναλυση φωτο και εως 8mp αναλυση βιντεο.. αλλα στα χαρακτηριστικα λεει Ανάλυση Φωτογραφίας0.3 megapixels Ανάλυση Βίντεο640 x 480 pixels θα ηθελα να με διαφωτισετε..θα ηταν πολυ χρησιμη η αποψη σαςευχαριστω
LuNaTiC Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ενδιαφέρομαι και εγώ για μια Webcam έχει κάνει κανείς κάποιο research να μας πει τι έχει βρει έως τώρα? Ακούω προτάσεις ανεξάρτητος τιμής ! Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα