Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...το load default BIOS settings συνήθως εμφανίζεται όταν χάνονται (αν η μπαταρία είναι πεσμένη ΚΑΙ πάψει η τροφοδοσία του πισιού με ρεύμα = είτε βγαλμένο το καλώδιο του τροφοδοτικού που πάει στην μπρίζα, είτε κλείσιμο διακόπτη πολύμπριζου πάνω στο οποίο καταλήγει) οι ρυθμίσεις του BIOS. Δοκίμασε να βάλεις μια καινούρια μπαταρία - δεν το κόβω για "ζήτημα μητρικής".

(το δε "last known", συνήθως αναφέρεται στο λειτουργικό πάντως - και στις ρυθμίσεις του μητρώου...)

μα υποτίθεται αφού κάνω clear cmos δεν πρέπει να γυρίσει εξ ορισμού σε default τιμές..?

και με δεδομένο ότι ένας από τους τρόπους που προτείνει για clear cmos είναι η αφαίρεση της μπαταρίας..!! ενώ ο υπολογιστής είναι αποσυνδεδεμένος.. :S

Δημοσ.

φανταζομαι

παει στο sleep και απενεργοπιουνται τα περιφεριακα του γιαυτο δεν ανοιγει οταν πατας πληκτρολογιο κτλπα

μπορεις να τα ρυθμισεις απο τις επιλογες παροχης ενεργειας

μπορει να εινα πιραγμενο και το τι γινετε οταν πατας το κουμπι του κουτιου ,βασικα δεν ξερω καν αν υπαρχει τετοια επιλογη αλλα κοιτατω

νομιζω ομως οτι αν πατας επανιλημενα τα κουμπια στο πληκτρολογιο η κοθνας αρκετα το ποντικι θα ανοιξει ουτος η αλλος

ποντικι και πληκτρολογιο ειναι usb?

ps: δεν χρειαζετε να το βγαζεις απο το ρευμα και ιστοριες για να το κλεισεις ,κρατα πατημενο το κουμπι του κουτιου για μερικα δευτερολεπτα και θα κλεισει

παρόμοιες αναφορές υπάρχουν σποραδικά σε διάφορα forum..

παρατήρησα, ότι αυτή τη φορά, δεν το έκανε σε κάθε αναστολή, αλλά όταν επέλεγα εγώ να αναστείλει τη λειτουργία ο υπολογιστής..

δηλαδή ενώ συνήθως με ένα spacebar "ξυπνούσε" ο υπολογιστής, όταν επέλεγα/επιλέγω εγώ την αναστολή, δεν ακούει στο πληκτρολόγιο, αλλά ακόμα χειρότερα, δεν ακούει ούτε στο power button για να "ξυπνήσει" μόνο με αποσύνδεση από ρεύμα, και αποφόρτιση με πολλαπλά πατήματα του power button ξεκινάει..

φόρτωσα το beta f13b bios της gigabyte να δω μήπως διορθωθούν τα πράγματα..

Δημοσ.

Είναι λογικό να βγάζει το μήνυμα load default settings στο ποστάρισμα του BIOS αν έγινε clear CMOS.

οπότε ενδεχομένως για να μην το θυμάμαι παλιότερα, να μην είχα κάνει σωστά τότε το clear cmos? ή απλά να μην θυμάμαι την διαδικασία..??

το σκέφτηκα και εγώ, και δεν μπορώ να το αποκλείσω αυτό το ενδεχόμενο..τώρα μένει να δω αν με το νέο firmware διορθώθηκε και πάλι η κατάσταση..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επηδει εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με το παραπανω του φιλους. Δεν αναφερθηκε που ηταν το προβλημα ειναι ευκολο να μας πει καποιος αν γνωριζει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...