Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης.Πριν λιγο η τελευταια προσπαθεια και ελπιδα επισκευης της παλιας καρτας γραφικων επεσε στο κενο.Το pc τωρα δουλευει με την on board καρτα της μητρικης.Ενδιαφερομαι λοιπον να αγορασω καποια καινουρια.Θα ηθελα λοιπον προτασεις.Τα κριτηρια ειναι τα εξης.

1)Το κοστος.Δε ξαναδινω ΠΟΤΕ 500 ευρω για καρτα οσο καλη κι αν ειναι ειδικα εαν προκειται να τα παιξει σε λιγοτερο απο 2 χρονια.Εαν ειναι δυνατον να βρεθει με 150 ευρω θα ειμαι ευχαριστημενος.

2)Να ειναι δοκιμασμενο μοντελο χωρις προβληματα.Εαν σκεφτομουν ετσι πριν αγορασω αυτη που πεταξα σε καδο σκουπιδιων πριν απο μιση ωρα τωρα πιθανοτατα θα ειχα καποια αλλη στη θεση της.Διαβασα στο internet οτι το συγκεκριμενο προβλημα το ειχαν παρα πολλοι users με τη συγκεκριμενη καρτα.

3)Η αποδοση σε γραφικα.Να μπορει για παραδειγμα να τρεξει ανετα ενα call of duty αλλα και ολα τα παιχνιδια που βγαινουν αυτη την εποχη.Να εχει παρον και μελλον.

Και 4)Να μην εχει προβληματα υπερθερμανσης.Να μην ανησυχω οτι σε οποιαδηποτε στιγμη θα μου σβησει και θα κανει επανεκκινηση.

Αυτα εν ολιγοις.Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο i5 επεξεργαστη,τροφοδοτικο thermaltake 700, 4 gb ram ddr 3

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ποια κάρτα είχες και τη πέταξες ;

Πες μας σε τι ανάλυση παίζεις,οι παρακάτω που προτείνω βγάζουν άνετα παιχνίδια στα 1080p.

Σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις η 6870 είναι η καλύτερη επιλογή έχει πολύ καιρό στην αγορά χωρίς προβλήματα και δεν έχει θέμα με θερμοκρασίες.

Τώρα όμως αν θες να παίζεις καλύτερα τα νέα παιχνίδια πρέπει να πας σε 6950 ή 560ti που είναι πιο futureproof αλλά ξεκινούν από 210€+

Δημοσ.

Παιδια ξεχασα να αναφερω οτι δουλευω καποια προγραμματα γραφιστικου-σχεδιαστικου χαρακτηρα,και ηθελα να το θεσω και αυτο υπ οψιν σας.Ομως αυτα δουλευουν μια χαρα με την On board oΠοτε δεν εχει σημασια να σκεφτω ποια καρτα θα παρω η οποια να τρεχει ΚΑΙ αυτα σωστα ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Εγω δουλεύω indesign - photoshop - illustrator καθημερινά αλλα δεν πιστεύω οτι εχει να κανει αυτο οσο τα παιχνίδια, παιζω bf sto high online με 35 - 65 fps με μία 6870 χωρις προβλημα γύρω στον απρίλιο υπολογίζω να βάλω άλλη μία επάνω που θα πέσουν γύρω στα 100 οι τιμες.

Δημοσ.

Τώρα όμως αν θες να παίζεις καλύτερα τα νέα παιχνίδια πρέπει να πας σε 6950 ή 560ti που είναι πιο futureproof αλλά ξεκινούν από 210€+

Σορυ που αργησα να απαντησω.Απ αυτες τις 2 ποια ειναι καλυτερη;;

Δημοσ.

Ιδιες ειναι σχεδον με μικρο προβαδισμα στην 6950.οποια βρεις εοιμοπαραδοτη και φθηνοτερη με καλη εγγυηση και ισως καλυτερο συστημα ψυξης.

Δημοσ.

Παιδια ξεχασα να αναφερω οτι δουλευω καποια προγραμματα γραφιστικου-σχεδιαστικου χαρακτηρα,και ηθελα να το θεσω και αυτο υπ οψιν σας.Ομως αυτα δουλευουν μια χαρα με την On board oΠοτε δεν εχει σημασια να σκεφτω ποια καρτα θα παρω η οποια να τρεχει ΚΑΙ αυτα σωστα ετσι δεν ειναι;

αν αναφερεις, ποια προγραμματα δουλευεις, θα σου πουν τα παιδια με ποια μπορεις να εχεις καλυτερες επιδοσεις!

ορισμενα προγραμματα δουλευουν πολυ καλα με NVIDIA καρτες, λογω CUDA. αλλα, παιζουν με ΑΤΙ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδες πριν λιγο επισκεφθηκα τον τεχνικο μου.Του ζητησα να μου πει τιμη για την 6870 που μου προτεινατε πιο πανω.θα μου πει αυριο.Ξαναδιαβαζοντας ομως το topic ειδα και την απαντηση του φιλου για την 6950.Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ειναι πολυ καλυτερη απο την 6870 και κατα ποσο ειναι ακριβοτερη.Αν με λιγα λογια υπαρχει ουσιαστικος λογος να αγορασω αυτην αντι της 6870...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω γινει ενοχλητικος το ξερω.Μα σας υποσχομαι οτι αυτη θα ειναι η τελευταια ερωτηση σ αυτο το topic.Οπως ηρθαν τα πραγματα εν τελει εχω δυο επιλογες για καρτα.Μια καινουρια 7850 με 3 χρονια εγυηση στα 250 ευρω,και μια μεταχειρισμενη 5770 χωρις εγγυηση στα 100 ευρω με δυνατοτητα overclocking.To θεμα ειναι οτι δε ξερω κατα ποσο διαφερουν σε δυνατοτητες μεταξυ τους.Να σας θυμισω οτι τις θελω για gaming.Τι λετε;

Δημοσ.

Η μεγάλη τους διαφορά στην τιμή αντικατοπτρίζεται και στις επιδόσεις τους. Κοινώς καμία σχέση. Η 7850 είναι πάρα πολύ μπροστά. Πέρα από αυτό όμως, όποιος πουλάει την 5770 και μάλιστα χωρίς εγγύηση 100 ευρώ είναι όχι απλά εκτός πραγματικότητας αλλά αισχροκερδεί. Η ισάξια σε επιδόσεις 6770 (+ το dx11) κοστίζει 100 ευρώ καινούρια. Οπότε όπως καταλαβαίνεις η 5770 και μάλιστα χωρίς εγγύηση δεν μπορεί να τιμολογηθεί σε καμία περίπτωση πάνω από 50 ευρώ.

Και η 7850 θα έχει δυνατότητες o/c το οποιο βεβαια δεν χρειάζεται επουδενί. Όσο o/c και να κάνεις στην 5770 θα απέχει έτη φωτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...