Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ναι σίγουρα δεν παρέχει τέτοιο support που, εγώ το προτιμώ κιόλας. Από την στιγμή που ξέρεις να στήσεις τον server σου είναι πολύ καλές οι τιμές, σε άλλη περιπτοσή μπορείς να συνεργαστείς και με κάποιον administrator

Δημοσ.

Καλά ναι σίγουρα δεν παρέχει τέτοιο support που, εγώ το προτιμώ κιόλας. Από την στιγμή που ξέρεις να στήσεις τον server σου είναι πολύ καλές οι τιμές, σε άλλη περιπτοσή μπορείς να συνεργαστείς και με κάποιον administrator

Αν ήξερε να "στησει" τον server του o topic starter είμαι σίγουρος πως δε θα έψαχνε στο insomnia και ειδικά Ελληνική εταιρία.Υπάρχει το webhostingtalk για αυτές τις περιπτώσεις.

Αν το project που θέλει να στήσει δεν είναι μείζωνος σημασίας μπορεί να πειραματιστεί και μόνος του.

Αν είναι σημαντικό το projectκαι τα δεδομένα αυτού τότε ψάχνεις για managed υπηρεσίες και μάλιστα proactive ώστε π.χ να γίνει upgrade ο kernel του linux στο επόμενο exploit (βλέπε ksplice ή grsec)

Ας συνεχίζει το ψάξιμο λοιπόν ζητώντας full managed dedicated server ρωτώντας παράλληλα τι καλύπτει αυτό.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ την xtreemweb.net εδώ και 2 χρόνια (γερμανική αλλα και με ελληνικό Support, που το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές για κάποια διαδικασία που ήθελα να κάνω).

Είναι Αρκετά οικονομική και έχει διάφορα πακέτα...Πρόβλημα με Hacking δεν είχα ποτέ αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Η ελληνικές εταιρίες είναι ακριβότερες αλλα υπάρχουν και καλή λόγοι. Δεν θέρω να αναφερθώ αλλα είναι και στην άποψη του καθένα.

Δημοσ.

Έχει κανείς προσωπική γνώμη για την εταιρία sigmaweb ? Σκεφτομαι να πάω προς τα εκεί … και είμαι αρκετά απαιτητικός σε ότι αφορά τις υπηρεσίες support

Δημοσ.

Μίλησε και με την http://www.datahost.gr, έχουν server σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είχα στην αρχή έναν virtual private server, και πλέον virtual dedicated servers και ήταν πάντα εκεί όποτε τους χρειαζόμουνα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα το ότι πληρώνεις παίρνεις. Αλλά με 5 δολάρια π.χ. τον μήνα πόσο αλήθεια να έχει ένας ισχυρισμός για απεριόριστο bandwidth όταν το bandwidth που χρειάζεσαι αυξηθεί πραγματικά; Το έχω περάσει αυτό πολύ παλιότερα, και καταλαβαίνω ότι αν πραγματικά μιλάς για sites που έχουν πιθανότητες να έχουν υψηλή επισκεψιμότητα πρέπει να πας σε VPS ή Dedicated. Χρησιμοποιώ χρόνια μια γνωστή αμερικάνικη εταιρία ως vps , η απώλεια που έχω στο ping δεν είναι πραγματικά τίποτα, προσφάτως αποφάσισα να μεταφερθώ (σιγά – σιγά ) σε μια γερμανική σχετικά άγνωστη σε dedicated. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το ποιος είσαι και το τι κάνεις , δεν μπορώ να πω με τίποτα σε ένα παιδί που κάνει το πρώτο του δοκιμαστικό site ότι πρέπει να πληρώνει 90 euro τον μήνα για dedicated αλλά αν είναι να το κάνεις δουλειά πρέπει να το σκεφτείς.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα μια γνωμη για την tophost.gr Eιδικα το deluxe πακετο για το οποίο ενδιαφερομαι μου φαινεται οτι εχει πολυ καλο value for money.

Απο την αλλη ομως διαβαζω πολλους να λενε οτι η cretaforce.gr είναι η καλυτερη. Ποια είναι η γνωμη σας.

Επισης η υπηρεσια GR-IX της tophost ξερει κανεις τι λεει? Εχει διαφορα στις επιδοσεις?

Ευχαριστω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω reseller στην pointer.gr και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την  άποψη υπηρεσιών, τιμών και υποστήριξης.

Επίσης από γνωστούς έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ez4uhosting.com ,  λίγο ακριβή όμως

Δημοσ.

Kι εγω μεταφερθηκα προσφατα στην cretaforce...ειδα ελαφρως καλυτερη ταχύτητα αλλα φανταστικο σαπορτ σε προβλημα που ειχα και χωρις τη βοηθεια του Χ.Χ., ακομα θα ηταν προβλημα.

Δεν εχω παραπονο απο την pointer αλλα σαν εμπειρια θα την βαλω ενα δυο κλικ κατω σε σχεση με cretaforce.

Δημοσ.

Δες και την hyperhosting.gr, πολύ καλό customer support, servers που έχουν 99.9% up time. Φιλοξενώ πάνω από 60 σελίδες εκεί οπότε μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πολύ ποιοτικοί και αξιόπιστοι.

Sent from my Xperia Neo V using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kι εγω μεταφερθηκα προσφατα στην cretaforce...ειδα ελαφρως καλυτερη ταχύτητα αλλα φανταστικο σαπορτ σε προβλημα που ειχα και χωρις τη βοηθεια του Χ.Χ., ακομα θα ηταν προβλημα.

Δεν εχω παραπονο απο την pointer αλλα σαν εμπειρια θα την βαλω ενα δυο κλικ κατω σε σχεση με cretaforce.

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :-)

Αν θες ελληνικο hosting δες tophost αλλιως σου προτινω την πιο καλη που ξερω!

Η OVH δεν πουλάει servers σε Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...