Isabelle2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 To Site: http://papaki.gr">Papaki είναι πολύ καλό για wordpress ιστοσελίδες μετά την αναβάθμιση που έκανε. Αλλά ολη η τεχνολογία είναι στο cloud και ψάξε για Cloud Hosting. Επίσης σημαντικό είναι το support στη δύσκολη στιγμή, που θα υπάρξει πιστέψτε με.. Επειδή έχω κι εγώ ένα site σε wordpress και σκέφτομαι να το μεταφέρω από digital ocean σε papaki, γιατί αναφέρεσαι στην υποστήριξη; Έχεις κακή εμπειρία από support του papaki?
pOLoS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 γιατι θες να το μεταφέρεις απο dicital ocean στο papaki ?
WebDevGr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Λογικά στην digitalocean έχεις VPS και θέλεις να πας σε shared hosting στο papaki; Εκτός κι αν εννοείς κάποια από τις αδερφές εταιρείες της. Η υποστήριξη τους σε θέματα domain είναι άμεση και άψογη υποθέτω θα είναι ανάλογη και στην φιλοξενία. Σε πρόσφατη επίσκεψη στα γραφεία τους διαπίστωσα ότι έχουν υποδειγματικό στήσιμο και οργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα.
Isabelle2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θέλω να πάω στο papaki γιατί έχω εκεί το mail hosting και θέλω να τα έχω όλα σε ένα provider. Επίσης με τα capital controls είχα πρόβλημα με την πληρωμή του digital ocean και δεν φάνηκαν αρκετά συνεργάσιμοι
tempo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 εγώ μετά την χθεσινή μου εμπειρία (είχα ένα πρόβλημα στο site μου) συστήνω την http://www.intechs.gr ο Γιάννης (απο την intechs.gr) που ανέλαβε να με βοηθήσει ήταν βοηθός και σύμβουλος όλο το απόγευμα στην προσπάθεια μου να ξεπεραστεί το πρόβλημα. 1
imaginas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Η intechs είναι εξαιρετική εταιρεία.Και όντως ο Γιάννης παρέχει φοβερή τεχνική υποστήριξη.Ήμουν κάποιο διάστημα εκεί,και μπορώ να πω ότι η ταχύτητα της εταιρείας ήταν φανταστική.
univers Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ναι ο Γιάννης ειναι πολυ εξυπηρετικός το μονο κακο ειναι οτι εχουν μικρά πακετα ειχα και εγω εκει. Παρα πανω διάβασα που αναφέρατε για τα capital controls ειχα και εγω vps στην digitalocean καθολου συνεργάσιμοι ευτυχώς κατα τυχη βρικα το domainmarket.gr και μεταφέραν όλο το Cpanel σε δικο τους vps Αυτοί ειναι χαμηλού προφάιλ σαν την Cretaforce χωρις φρου-φρου και αρώματα ονόματα να μην λέω λες και εμάς μας ενδιαφέρει το τι κάνει οι ομάδα τους η το πως ειναι τα γραφεία τους. Κάποιον που εχει hosting σε μια εταιρία τον ενδιαφέρει να εχει καλο uptime να κρατάει backup η εταιρία και να εχει 24 support οτι ωρα έχεις ανάγκη να πάρεις τηλ και να σε βοηθήσουν κακά τα ψέματα αυτοί που ασχολούνται με σελιδες δουλεύουν συνήθως βραδυ αν τους στείλεις μήνυμα και σου απαντήσουν την αλλη μέρα έχασες μια μέρα. Εγω παντός είμαι ευτυχείς που βρήκα το domainmarket.gr οτι θελω οτι ωρα και να ειναι, παντα ειναι δίπλα μου.
WebDevGr Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μια εταιρεία που δεν έχει ξοδέψει ούτε ένα ευρώ για το λογότυπο της δεν θα την εμπιστευόμουν ούτε για μια απλή καταχώρηση domain, όχι φιλοξενία των ιστοσελίδων μου.
dialitis93 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Ψάχνω για εταιρία και πακέτο (shared)hosting για να στήσω 3-4 sites+mails που στο μέλλον μπορεί να αυξηθούν. Επίσης θα ήθελα άπογη εξυπηρέτηση,μέσω τηλεφώνου,δωρεάν SSL και να τα διαχειρίζομαι μέσω CPanel. Είδα αρκετές εταιρίες και κλίνω προς την Pointer.gr . Θα ήθελα την άποψη σας ή πρόταση για κάποια άλλη εταιρία. Ευχαριστώ.
giannis Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ναι ο Γιάννης ειναι πολυ εξυπηρετικός το μονο κακο ειναι οτι εχουν μικρά πακετα ειχα και εγω εκει. Παρα πανω διάβασα που αναφέρατε για τα capital controls ειχα και εγω vps στην digitalocean καθολου συνεργάσιμοι ευτυχώς κατα τυχη βρικα το domainmarket.gr και μεταφέραν όλο το Cpanel σε δικο τους vps Αυτοί ειναι χαμηλού προφάιλ σαν την Cretaforce χωρις φρου-φρου και αρώματα ονόματα να μην λέω λες και εμάς μας ενδιαφέρει το τι κάνει οι ομάδα τους η το πως ειναι τα γραφεία τους. Κάποιον που εχει hosting σε μια εταιρία τον ενδιαφέρει να εχει καλο uptime να κρατάει backup η εταιρία και να εχει 24 support οτι ωρα έχεις ανάγκη να πάρεις τηλ και να σε βοηθήσουν κακά τα ψέματα αυτοί που ασχολούνται με σελιδες δουλεύουν συνήθως βραδυ αν τους στείλεις μήνυμα και σου απαντήσουν την αλλη μέρα έχασες μια μέρα. Εγω παντός είμαι ευτυχείς που βρήκα το domainmarket.gr οτι θελω οτι ωρα και να ειναι, παντα ειναι δίπλα μου. Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Απλά να πω οτι τα πακέτα μας έχουν αλλάξει και μπορείτε να δειτε εδώ http://goo.gl/4WssWL τις αλλαγές. Ευχαριστώ Γιάννης
fcmykonos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αρκετα χρονια εμπιστευομαι την intechs στην οποια εχω καποιες δεκαδες ιστοσελιδες αλλα και eshops. Ταχυτατη εξυπηρετηση και αρκετα λογικες τιμες. Μαλιστα προσφερει και δωρεαν ssl
kwstas_pap Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 και εγώ στην intechs εδώ και .. πλάκα πλάκα 14 χρόνια!.. όταν πρωτοπήγα ήταν επειδή είχα βαρέσει διάλυση από κακή και αργή υποστήριξη από άλλες εταιρείες (4 είχα αλλάξει..! ).. Από τότε που πήγα στην intechs αν τ'υχει κάτι σοβαρό (σπάνιο αλλά όχι απίθανο) το αντιμετωπίζουν πολύ γρήγορα.. Πρόσφατα (δεν ασχολούμαι με wp) μετέφερα για ένα φίλο το wp στην intechs και είδαμε πελώρια αλλαγή στην ταχύτητα απόκρισης.. Κάτι διάβασα περί ειδικούς server για wp αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Πάντως έχει σημασία οι server γενικώς να είναι Ελλάδα.. η διαφορά είναι πολύ αισθητή.
gokuthelegend Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Παιδιά είναι κανείς εδώ σε Tophost.gr; Εαν ναι, μπορεί να στείλει email σε χρήστες hotmail; Ενεργοποίησα πριν 2 μέρες hosting + domain στην Tophost. Έστησα την σελίδα μου και όλα καλά εκτός από ένα πράγμα. Μεταξύ άλλων έφτιαξα και ένα email της μορφής info@τοdomainμου.gr, και λαμβάνω κανονικά email από otenet, gmail και hotmail. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να στείλω σε hotmail. Αν στείλω μήνυμα σε χρήστες που έχουν otenet ή gmail, λαμβάνουν κανονικά τα email μου, αλλά οι χρήστες hotmail δεν λαμβάνουν τα email μου (εγώ λαμβάνω κανονικά email από χρήστες hotmail). Συμβαίνει αυτό σε κανέναν άλλο; Μήπως επειδή έχω το domain μόλις 2 μέρες ίσως πρέπει να περιμένω για να ενημερωθούν όλοι οι dns;
CyberCr33p Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Το πιο πιθανό είναι να έχει μπλοκάρει το hotmail την IP του mail server τους. Υπάρχουν τρόποι να το δουν αυτό, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσεις με τη τεχνική τους υποστήριξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα