Προς το περιεχόμενο

iphone 4

Cr1tical

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε ένα iphone ελληνικό και ποιες σε ένα από Αγγλία ή Αμερική?

Εκτός το ότι πρέπει να ξεκλειδώσει με Gevey Sim.

Επίσης σε ένα μεταχειρισμένο iphone τι θα πρέπει να κοιτάξω για να δω αν η συσκευή είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς προβληματισμούς?

Η συναλλαγή να είναι μόνο χέρι με χέρι? Δηλαδή αν βρω iphone και δεν γίνεται να το κοιτάξω από κοντά, να μην εμπιστευτώ κάποιος στην αντικαταβολή?

Δημοσ.

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε ένα iphone ελληνικό και ποιες σε ένα από Αγγλία ή Αμερική?

Εκτός το ότι πρέπει να ξεκλειδώσει με Gevey Sim.

Επίσης σε ένα μεταχειρισμένο iphone τι θα πρέπει να κοιτάξω για να δω αν η συσκευή είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς προβληματισμούς?

Η συναλλαγή να είναι μόνο χέρι με χέρι? Δηλαδή αν βρω iphone και δεν γίνεται να το κοιτάξω από κοντά, να μην εμπιστευτώ κάποιος στην αντικαταβολή?

Δεν έχω αγοράσει iphone 4 οπότε θα σου πω μόνο για το 3ο.

Μπορείς να ζητήσεις εντολή ανοίγματος, να παραλάβεις απο κατάστημα και να το ανοίξεις για κάνεις εσύ τις απαραίτητες δοκιμές.

Επίσης γενικά καλό είναι εφόσον πρόκειται για αντικαταβολή, να το πάρεις απο άτομο γνωστό σε forum και όχι απο όπου να 'ναι, και να ζητήσεις πολλές φωτογραφίες, φωτογραφία με imei κτλ.

Και μετά, παρότι δεν το έχω χρειαστεί ποτέ, εντολή ανοίγματος συσκευασίας, για να δεις οτι όντως σου έχει στείλει κινητό και όχι τούβλο, και να το χειριστείς να δεις τα κουμπιά, τους διακόπτες, ηχείο-μικρόφωνο-μεγάφωνο, και λίγο απο software κομμάτι.

Συνήθως τα προβλήματα είναι στα hardware κουμπιά και σε ότι αφορά ήχο και κλήσεις. Οπότε αυτά καλό είναι να τα δοκιμάσεις.

Αυτά είναι γενικά για κινητά.

Αν είναι απο Αμερική δε ξέρω τι παίζει με εγγύηση. Νομίζω πάντως πως γενικότερα μέσω ΙΜΕΙ ελέγχεται η εγγύηση. Αλλά αν ισχύει και για κινητό απο usa δε ξέρω.

Δημοσ.

Μια σημαντική παρατήρηση για το iphone. Η εγγύηση της apple για το iphone ισχύει ΜΟΝΟ για τη χώρα αγοράς του κινητού. Αν αγοράστηκε στην Αγγλία τότε για εγγύηση πρέπει να πάει σε service center της Αγγλίας. Για να υπάρχει παγκόσμια κάλυψη πρέπει να αγοραστεί και το πακέτο Apple Care.

Αυτό ισχύει μόνο για το iphone. Οτιδήποτε αλλο εχει παγκόσμια κάλυψη.

Δημοσ.

Δηλαδή είναι βλακεία να πάρω συσκευή από εξωτερικό?

Είναι κάτι σαν μουφο επιλογή?

Αν πάρω κλειδωμένο θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω?

Αν ναι με τι τρόπο μπορώ? Ξεκλειδώνει πάντα η συσκευή?

Δημοσ.

Δηλαδή είναι βλακεία να πάρω συσκευή από εξωτερικό?

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αν αγοράσεις iphone απο εξωτερικό, ειναι φρόνιμο να αγορασεις και apple care αλλιώς στην πρώτη στραβή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν ειναι ήδη μεταχειρισμένο ή εκτός εγγύησης παίρνεις ρίσκο όπως αγοράζεις οτιδήποτε.

Είναι κάτι σαν μουφο επιλογή?

Δεν καταλαβαίνω τι ρωτας

Αν πάρω κλειδωμένο θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω?

Αν ναι με τι τρόπο μπορώ? Ξεκλειδώνει πάντα η συσκευή?

Ότι κλειδώνεις, ξεκλειδώνει αρκεί να είναι στα κατάλληλα χέρια. Αν δεν ειναι στα κατάλληλα χέρια συνήθως γίνεται brick (δηλαδή τουβλάκι). Αν εχεις κάποιον να στο κάνει ή εχεις την όρεξη να ψάξεις και να διαβάσεις, θεωρώ οτι μπορείς να το κάνεις και εσύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...