Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :Περίπου 600

Χρήση υπολογιστή :Gaming,light video editing,capturing,benchmarking :P

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:μπαααα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Όχι,έχω την LG Flatron 2486L Full HD

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Τρικαλα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο οπουδήποτε

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Έγω θα το στησω

Δεν θα χρειαστώ κουτί (Έχω Haf 932,690 II advanced,testbench κτλ),σκληρούς

Μετά από ψαξιμο κατέληξα σ'αυτα

i7 2600k

Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3 (φαίνεται λίγο καλυτερη) ή P8Z68 DELUXE/GEN3 ή κάποια εξίσου καλή που να κάνει καλό overclock

Ram kingston hyperX 8GB 1600MHz

PSU??? 600W και πάνω για μελλοντική αναβάθμιση

Κάρτα γραφικών αρχικά Onboard μέχρι να μαζέψω ένα καλό ποσό για μια καλή

Θα γίνει overclocking κάποια στιγμή οπότε ρωτώ:Αξίζει το Corsair H100 ή μπορώ να κάνω ένα καλύτερο custom loop μέχρι 200 ευρώ (240mm ψυγείο μόνο cpu)

Δημοσ.

τροφοδοτικο Link η Link η Link αφου θες παραπανω απο 600!

για μητρικη την πρωτη για o/c!

για custom πανω απο 300-350 φτιαχνεις ικανοποιητικο!εγω σε προτεινω noctua nd14 η silver arrow και μια ακομη που με ξεφευγει :-( λογω οτι του h100 θα ακουγωνται οι ανεμιστηρες παραπανω απο οσο πρεπει ^_^

Δημοσ.

και αυτό το τροφοδοτικό καλό φαινεται http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX850-V2-850W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-850TXV2EU.htm

Μπορει κάποιος να δώσει μερικές τιμές απο parts για υδροψυξη(ψυγειο,αντλια κτλ).Καλή και η αερόψυξη αλλά θα σηκώνει πολύ βάρος η μητρική, είναι πολύ ογκώδες και δεν μ'αρεσει η εμφάνιση (ενα κομμάτι μέτταλο καλύπτει όλη τη μητρική) :mrgreen:

Δημοσ.

και εγώ είμαι υπέρ και δεν έχω βάλει ποτέ υδροψυξη :rolleyes: Απλά τα καλά μοντέλα που βλέπω κυκλοφορουν εξωτερικο,εδω τπτ...

Αν και το Η80 καλό φαίνεται και φτανει επιδόσεις κορυφαίας αερόψυκτρας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...