gfdimopo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Laptop το οποίο προορίζεται για χρήση autocad κλπ. Πιστεύω ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω χαρακτηριστικά CPU: i3 ή i5 GPU: 1GB και πάνω RAM 4GB και πάνω Οθόνη κάτω απο 16 inc. Εγγύηση όσο το δυνατόν περισσότερη 2 χρόνια τουλάχιστον. Εχω βρεί τον παρακατω στον πλαίσιο! Link Θα ήθελα τις προτάσεις σας και τις υποδείξεις σας. Ευχαριστώ
Orfeus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ενδιαφέρομαι και γω για μια τετοια συνθεση,με την εξής ιδιαιτερότητα.Να εχει 2 bay για σκληρους.Εχει να προτεινει κανεις κατι? Εγω μαλλον παω για αυτο http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/dell-inspiron-q15r-5110-8104-6-gb-ram-156%22-mayro/prod2520001pp/
pantelis1976 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλή πρόταση είναι το asus και αγοράζεις επιπλέον την επέκταση εγγύησης
Orfeus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Το Asus εχει μονο 2 θυρες USB?Επίσης επειδη έχω μεινει στους C2D ποια ή διαφορα ανάμεσα στον i5 του Dell με τον i3 του Αsus?Η διαφορά στις κάρτες γραφικών και μνήμη του Asus πάει ως τα 8Gb?
De_la_sol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια στο forum Λοιπόν να πω και εγώ... πήρα πριν λίγες μέρες acer i5-1GB ανεξαρτητή κάρτα 4 μνήμη και 500GB,15,6΄ LED 499 ευρώ από Γερμανό (βγήκε προσφορά να υπενθυμίσω το συγκεκριμένο, η τιμή του ήταν 650 ευρώ.) όμορφο στιβαρή και ποιοτική κατασκευή,από προβλήματα μην με ρωτήσεις ακόμα δεν ξέρω, είναι καινούργιο. Αν ενδιαφέρεσαι ίσως το βρεις σε κάποιο κατάστημα Γερμανού Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2012 από De_la_sol
Orfeus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 έχω αποκλείσει Fujitsu και Αcer γιατί πολλά από αυτά παρουσιάζουν προβληματα και μάλιστα εκτός εγγύησης!(υποκειμενικο μεν,κριτηριο δε)
De_la_sol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δέν αντιλέγω σ αυτά που μου λες φίλε μου, αν και φίλος έχει acer αρκετό καιρό και είναι οκ!. εύχομαι πάντως να κάνεις λάθος καθότι κάτοχος acer :-}. Δεν έχω πολύ καιρό που αγόρασα το laptop μετά από αρκετή έρευνα.. φίλε μου ζαλίστηκα απ αυτά που άκουγα σε θέμα βλαβών για όλες σχεδόν τις μάρκες ακόμα και για τα toshiba που έχω σε κάποια εκτίμηση, και για sony,και για HP, και για lenovo (για apple δεν μιλάω γιατί είναι πανάκριβη σε σχέση με τα άλλα). Να ομολογήσω ότι το acer το πήρα τελικά κατά ένα λόγο, λόγο τιμής, χωρίς να υστερεί σε ποιότητα, και ίσως λιιιγο για εμφάνιση.. Όπως και να ΄χει πάντως σου εύχομαι να κάνεις καλή αγορά...
Orfeus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Φτου να μη σε ματιασω!Δεν το λεω να σε γρουσουζεψω και δε διαφωνω σε ότι λες,μάλιστα σε σχεση αποδοσης τιμής δε νομίζω ότι παίζει καλύτερο!Απλά τα εχει φοβηθει το μάτι μου...
Orfeus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Tα samsung τι λενε?Ειναι με 2 χρονια εγγύηση και μου φαινεται ενδιαφερον το παρακατω. http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=45841
geopolit Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 αν δεν έχεις καταλήξει κοίτα και το hp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα