toshibam8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αγόρασα πρόσφατα ένα XPERIA NEO V με λειτουργικό Android.Πως θα μεταφέρω τις επαφές που έχω στο HTC TOUCH2 που έχει windows mobile? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 bluetooth με μαζικη αποστολη επαφων; εγω παντως απο το samsung omnia στο htc desire ετσι τα ειχα στειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να τις περάσεις στο Google contacts και στη συνέχεια θα περαστούν αυτόματα στο κινητό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshibam8 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω μαζική αποστολή μόνο μια μία τις επαφές! Πως μπορεί να γίνει με google contacts? δεν το έχω ξανακάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Κάνε το άλλο,στις επαφές σου Πατα εισαγωγή/εξαγωγή και καντες όλες εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.Μετά πάρε το pcsc_pcsc_00001 αρχείο που έχει δημιουργηθει,πετά το στην κάρτα μνήμης του άλλου και κάνε εισαγωγή από την κάρτα SD.Απλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Αν τις έχεις στο outlook μπορείς να τις κάνεις export σε csv και μετά import στο contacts.google.com Γενικά δοκίμασε να τις εξάγεις σε κάποια μορφή και μετά εισαγωγή στο Google Contacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα