Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. λοιπον στην γειτονια μου δεν πιανω κανενα δυκτιο, Ενας φιλος μου εχει αλλα δεν τον πιανω με τιποτα. Εχω αγορασει μια εξωτερικη κεραια "wifi antenna". Και απο την κεραια κατεβαζει ενα καλωδιο μεσα στο σπιτι,εγω τωρα δεν ξερω τι να παρω για να συνδεσω το καλωδιο ωστε να πιανω ασυρματα μεσα στο σπιτι. Βρισκω μονο USB WiFi Wireless N Adapter το οποιο πρεπει να το εχω απο κοντα μου συνδεμενο ενσυρματα με το λαπτοπ. Καμια ιδεα ωστε να πιανω ασυρματα το δυκτιο

Επεξ/σία από Baggelis21
Δημοσ.

Προσπαθώ αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λες.

Προσπάθησε να κάνεις προτάσεις και να χρησιμοποιείς κώματα και τελείες, ώστε να μπορείς να γίνεις κατανοητός.

Δημοσ.

εχω βαλει εξωτερικη κεραια πανω στα κεραμυδια για ασυρματα δυκτια, σε αυτην την κεραια συνδεεται ενα καλωδιο το οποιο κατεβαινει μεσα στο σπιτι,τωρα εγω πρεπει να βαλω wireless signal amplifier για να τα πιασω απο το λαπτοπ ασυρματα. υπαρχει αλλος τροπος

Δημοσ.

a,στα ποσα μετρα ειναι αυτος?β.πρεπει να βαλεις κεραια εξω και καλο ειναι να εχεις μετα ενα repeater στο τελος της κεραιας το οποιο θα πιανει το δικτυο και θα το δινει με καλωδιο μεσα στο σπιτι.μπορει να το δινει και ασυρματα αλλα επειδη η κεραια ειναι εξω δεν ξερω κατα ποσο θα πιασει.επισης αναλογα την αποσταση μπορει με Omni κεραια να μην παιξει και να θελει καμια grid κτλ.πιο κατευθυντικη δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...