ioannis8558 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω ένα mouse μέχρι 40 ευρώ. Δεν προορίζεται για gaming αρκεί να πιάνει καλά πάνω στο γραφείο χωρίς mousepad και να είναι εργονομικό στο χέρι. Υπάρχουν κάποια που θεωρούνται top σε αυτό το budget για απλή χρήση? Με μια γρήγορη ματιά μου αρέσαν αυτά--> 1) Microsoft ARC Wireless Mouse 2) Microsoft Explorer Touch 3) Razer Abyssus Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν
άδικος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Bluetrack & laser τεχνολογία θα σε καλύψουν οπότε από εκεί & πέρα είναι θέμα budget & αισθητικής. Για μένα δε χρειάζεται να ξεπεράσεις αυτή τη τιμή, ειδικά για χρήση γραφείου, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία με τα συγκεκριμένα για να σου προτείνω (το οικονομικότερο ίσως...;)
MINDER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εγω θα σου ελεγα να παρεις το logitech marathon m705 Βαζεις 2 μπαραριες αλκαλικες που εμπεριεχονται στην συσκευασια και λεει οτι διαρκουν για 3 χρονια λειτουργιας. Απο κει και η ονομασια του. Τωρα μεταξυ μας και τρεις μηνες να διαρκεσουν αντι τρια χρονια ευχαριστημενος ειμαι και μια χαρα ποντικακι ειναι και για γραφειο και για οτιδηποτε αλλο. Ειναι wirelles για δεξιοχειρα και δουλευει μια χαρα και χωρις να εχω mousepad. http://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα