Thanos1972 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εχεις αγορασει ηδη μητρικη και σκεφτεσαι να βαλεις αυτον τον επεξεργαστη επανω η θα πας σε καινουργιο συστημα?ποια θα ειναι η χρηση του pc.να υποθεσουμε οτι η τιμη που τον βρισκεις ειναι αυτη που κυκλοφορει στα μαγαζια σωστα? (μια πρωτη γνωμη ειναι οτι καλυτερα να παρεις τον 960T)
Αστροβασίλης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ΑΠο επιδοσεις χειροτερος απο τον Ι3 ΑΛΛΑ κανει OC και γενικα ειναι παιχνιδιαρης... Αν μπορουσες υπαρχει στα 139 Ε ο 6100... που ειναι και καλυτερος... http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=f263fa72-2e7c-4091-abcd-fd1f39f9d100 Αν εχει ΑΜ3 μητρικη κοιτα και τον 960Τ μπας και τον ξεκλειδωσεις
Gennaios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 οχι για ανακατασκευη με λιγα λογια θα τα αλλαξω ολα το θελω τουρμπατο γιατι χρησιμοποιω προγραμματα της autodesk και σε συνδιασμο με μια καλη καρτα γραφικων επισης σκεφτομαι για τον Intel Core i7 2700K αλλα ειδα οτι η τιμουλα εχει μια διαφορα και επειδη δεν εμπιστευομαι και πολυ τους amd ρωταω μαγκες μου!
Αστροβασίλης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παντως ο 6100 στα 139 Ε με 6 threads οχι και παλυ δυνατα αλλα καλα ειδικα αν τον πας στα 4GHZ, απο κει και μετα δειχνουν το ταλεντο τους οι FX CPUs.. , εισαι οκ..
Gennaios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 148 το εχω βρει αλλα αν ειναι ομως να παρω με 6 threads γιατι να μην παρω τον 2700K που ειναι 4πυρηνος με την ιδια δυνταμη και δυνατοτητα OC ψηλα απο οτι ξερω!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχήν συγκρίνεις λάθος πράγματα. Ο FX 4100 συγκρίνεται με τον i3 και τον 960t Ο FX 6100 συγκρίνεται με τον i5 και 1090, 1100t (εδώ ο i5 παίζει μόνος του) Ο FX 8120 θα ήθελε να συγρίνεται με τον i7 αλλα τελικά είναι πάνω κάτω στα ίδια με τον i5 (στα περισσότερα υστερεί κιόλας) Εγώ θα σου πρότεινα να ανοίξεις νέο θέμα στις αναβαθμίσεις όπου θα αναφέρεις το συνολικό μπάτζετ και γενικά ότι ζητάει η φόρμα που θα βρεις pinned.
nikos1965 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 φιλε δεινόσαυρε νομίζω ότι κανεις μεγάλο λάθος έχω ένα pc με amd 1090 στα 3,8 ένα pc με intel q9650 στα 3,8 και ένας φίλος μου ένα με intel k2500 λοιπόν αντικειμενικά πράγματα ο 1090 με το q9650 έχουν τεραστια διαφορα ο 1090 με το k2500 κοντράρονται στα ίσια και μια ο ένας μια ο άλλος περνάνε μπροστά για να ξέρουμε τι λέμε και να μην λέμε απλά ότι ακούμε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για δες λίγο για τι σκούπα μιλάμε: http://www.anandtech.com/bench/Product/146?vs=288 Αυτό ακριβώς που περιγράφεις συμβαίνει μεταξύ του 2500K και του 8150. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή σ αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν δεν υπάρχει ήδη amd μητρική, οποιαδήποτε άλλη επιλογή σ αυτήν την τιμή αποτελεί fail.
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για δες λίγο για τι σκούπα μιλάμε: http://www.anandtech...duct/146?vs=288 Αυτό ακριβώς που περιγράφεις συμβαίνει μεταξύ του 2500K και του 8150. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή σ αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν δεν υπάρχει ήδη amd μητρική, οποιαδήποτε άλλη επιλογή σ αυτήν την τιμή αποτελεί fail. Eιναι γνωστο σε ολο το internet οτι ο Anand ειναι intel fan boy και αναξιοπιστος,ειμαι μελος 6 χρονια εκει και πολλες φορες εχει κανει διατρητες δοκιμες με configs που αδικουν την AMD και εχει υποστει αυστηρη κριτικη απο πολλα μελη του site του. Απο κει και μετα ποσως με ενδιαφερουν τα benches οπιουδηποτε site αλλα οι επιδοσεις οπως τις βλεπω εγω σε πραγματικη χρηση.Εχω φτιαξει η βοηθησει να φτιαχτουν μεχρι στιγμης 5 συστηματα με amd bulldozer η Lano αναλογως τις αναγκες του καθε φιλου και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι.Μπορει επισης να διαβασει κανεις τις κριτικες χρηστων του Πλαισιου η αλλων site που αγορασαν FX. Αντικειμενικα,προς το παρον,σε μεσαια προς ισχυρα συστηματα η intel υπερεχει στα benches καθαρα,αλλα για τις πιο βαριες αναγκες του μεσου χρηστη,η πιο βαρια απο τις οποιες ειναι το gaming ,το βαρος πεφτει στην καρτα γραφικων,οποτε ενας FX4100 με overclock η οχι τον υπερκαλυπτει. Εξαρταται επομενως καθαρα απο τις αναγκες του καθε χρηστη και κυριως απο το ποσα χρηματα μπορει να ξοδεψει.Τι να το κανω αν εχω ενα πανισχυρο επεξεργαστη και ειναι ο ασπρος ελεφαντας στο σαλονι μου και μου κλεινει το ματι,τουτεστιν δεν τον αξιοποιω γιατι δεν εχω την αναγκη να τον αξιοποιησω?Εμαι fail και ανοητος που αγορασα review πιθανον ελεγχομενα και οχι πραγματικη χρηση. Σε games που αξιοποιουν 4 πυρηνες,τα παει ικανοποιητικα ο FX400. http://www.legitrevi...rticle/1766/12/
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καλά όλα αυτά που γράφεις αλλά δεν απαντάνε σε ούτε σχετίζονται με αυτό που έγραψα εγώ. Ο φίλος είπε ότι 1090t = 2500K. Αυτό δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση όποιο bench και να μου παραθέσεις. Το anandtech έχω ακούσει ότι είναι από τα πιο αξιόπιστα. Αν έχεις άλλη άποψη είναι σεβαστή και θα προβληματιστώ και θα το ψάξω. Κατά τα άλλα στην πραγματική ζωή το 95% των χρηστών μπορεί να μην δει καμία διαφορά και μεταξύ του i3 2100 και του i7 2600K. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καλύτερος. Συμφωνώ απόλυτα -και πρώτα απ όλους- ότι τα benches δεν είναι το παν αλλά όταν αγοράζεις καινούριο επεξεργαστή λαμβάνεις υπόψιν σου και αυτήν τη έστω θεωρητική πληροφορία.
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Γνωμες για το συγκεκριμενο cpu! Αγορασε το ειναι value for money.Διαβασε τι ειπαν χρηστες απο το πασιγνωστο newegg μεχρι το Πλαισιο για τις εντυπωσεις τους και να εμπιστευεσαι μονο τον τελικο αποδεκτη που δεν ειναι fanboy ουτε τα παιρνει απο μια εταιρια,αλλα τον απλο καταναλωτη οπως εσυ που η προσωπικη του εμπειρια θα πρεπει να ειναι ο μονος, απολυτος και καταλυτικος παραγοντας. Φιλε Δεινοσαυρε,σεβαστες οι αποψεις σου,εγω απανταω στο μελος που ξεκινησε το θεμα.Επισης συμφωνω με σενα οτι αξιζει να διαβαζουμε reviews για μια γενικη θεωρητικη πληροφορηση,αλλα προσωπικα ο πιο ισχυρος παραγοντας τελικης αποφασης ειναι η αγνη,αφιλτρη,ειλικρινης αποψη εκατονταδων χρηστων,οπως οι αποψεις που διαβαζω στο newegg.Ειναι ακρως κατατοπιστικες.(Κανουμε κλικ στην ταμπελα feedback.) http://www.newegg.co...N82E16819103996
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε Δεινοσαυρε,σεβαστες οι αποψεις σου,εγω απανταω στο μελος που ξεκινησε το θεμα.Επισης συμφωνω με σενα οτι αξιζει να διαβαζουμε reviews για μια γενικη θεωρητικη πληροφορηση,αλλα προσωπικα ο πιο ισχυρος παραγοντας τελικης αποφασης ειναι η αγνη,αφιλτρη,ειλικρινης αποψη εκατονταδων χρηστων,οπως οι αποψεις που διαβαζω στο newegg.Ειναι ακρως κατατοπιστικες. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103996 Όχι, με το τελευταίο post σου σε μένα απάντησες. Κατά τα άλλα αν πρόσεξες ο ts έχει αρκετά αυξημένο budget για να πάει στον FX 4100. Σε κάθε πρίπτωση όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Το 1090t = 2500K δεν είναι άποψη. Είναι εικασία που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
benign Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, με το τελευταίο post σου σε μένα απάντησες. Κατά τα άλλα αν πρόσεξες ο ts έχει αρκετά αυξημένο budget για να πάει στον FX 4100. Σε κάθε πρίπτωση όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Το 1090t = 2500K δεν είναι άποψη. Είναι εικασία που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Απαντησα στον χρηστη με σοβαρα επιχειρηματα με αφορμη το δικο σου post για σκουπες και εθεσα το θεμα αποφασης του τι να παρει στις σωστες του διαστασεις.Και για το επιχειρημα σου με τον 2500Κ εχω ηδη απαντησει ευκρινεστατα και πληρως. Την τελικη αποφαση την εχει το μελος με βαση τις αναγκες του και την νοοτροπια του.Επισης δεν σημαινει οτι επειδη καποιος εχει περισσευουμενα λεφτα πρεπει να τα σπαταλαει.Μπορει να εχει καποιο λαθος στην συλλογιστικη του. Εν πασει περιπτωσει ο καθενας λεει την γνωμη του και ο καθε topic starter αποφασιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα