Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καμια 4αδα Eneloop ΑΑ θα τσιμπαγα και εγω. Αχρηστες δεν πανε.

@ matrixxx μηπως εχει αλλαξει κατι στο link γιατι τωρα απο Dandy Shop βλεπω οτι δεν μπορουν να στειλουν. Θα ερχοταν πολυ οικομικα παντως απο εκει αν παιρναμε 2Χ16.

Παρατηρηση για "προχωρημενους" χρηστες του φορτιστη. Παροτι διαβαζα στα φορουμς εξω και στα σχολια οτι αν ηδη εχεις 1-3 μπαταριες επανω (και κανεις το οτιδηποτε πχ φορτιση , εκφορτιση, refresh κλπ) μολις θα βαλεις 4η αυτη θα φορτιστει με το default ρευμα των 200mA δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Θα αρχισει φορτιση της οποιας το ρευμα μπορουμε να ρυθμισουμε κανονικα, μολις βγει η ενδειξη "200mA" στην lcd της μπαταριας που μολις βαλαμε πανω πατωντας το πληκτρο current. (εχουμε 2-3 δευτερολεπτα να το κανουμε αυτο απο την ωρα που βγαινει η ενδειξη 200mΑ")

Δεν σου κρυβω οτι οταν διαβαζα τα ιδια σχολια στα φορουμς δεν μου πολυρεσε και το ειχα σχολιασει στο αλλο thread με τις αλκαλικες μπαταριες οτι ηταν σημαντικο μειον καθως θα επρεπε να περιμενεις να τελειωσουν οι αλλες μπαταριες για να φορτισεις 4η με μεγαλυτερο ρευμα. Τωρα αυτο που λες βοηθαει πολυ. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Καμια 4αδα Eneloop ΑΑ θα τσιμπαγα και εγω. Αχρηστες δεν πανε.

@ matrixxx μηπως εχει αλλαξει κατι στο link γιατι τωρα απο Dandy Shop βλεπω οτι δεν μπορουν να στειλουν. Θα ερχοταν πολυ οικομικα παντως απο εκει αν παιρναμε 2Χ16.

O dandy shop δεν στελνει, αν δεις δεξια τον εχει στους υπολοιπους τον icell (παροτι εχει 0.01 χαμηλοτερη τιμη και ΔΕΝ ειναι out of stock). Κατι πειραξε το αμαζον, εβαλα νεο λινκ που βγαζει αυτοματα τον icell

2x16; :confused: Σουπα θα τις κανεις; :P

O dandy shop δεν στελνει, αν δεις δεξια τον εχει στους υπολοιπους τον icell (παροτι εχει 0.01 χαμηλοτερη τιμη και ΔΕΝ ειναι out of stock). Κατι πειραξε το αμαζον, εβαλα νεο λινκ που βγαζει αυτοματα τον icell

Ααα μαλιστα ελεγα μηπως και εστελνε ο dandy shop γιατι θα βολευε το free delivery. :D

2x16; :confused: Σουπα θα τις κανεις; :P

χεχε αν βρουμε κανα φιλο μας θα εβγαινε φθηνα και με μια 16αδα. Τωρα 16 τι να τις κανει ενα ατομο και ιδιως οταν εχεις και αλλες; :lol:

• Moderators

Ααα μαλιστα ελεγα μηπως και εστελνε ο dandy shop γιατι θα βολευε το free delivery. :D

Δυστυχως δεν υπαρχει χαμηλοτερη τιμη σε ολο το αμαζον για εμας (Greece) απο αυτην του icell (μαζι με μεταφορικα). :-(

Add. Περα απο eneloop εχω βρει αυτες τις lsd απο το ιδιο το αμαζον, πολυ καλη τιμη, αλλα καπου ειχα διαβασει μια αρνητικη εμπειρια, μπορει να ηταν και false alarm βεβαια...

http://www.amazon.co...duct/B0031YP21E

Δεν σου κρυβω οτι οταν διαβαζα τα ιδια σχολια στα φορουμς δεν μου πολυρεσε και το ειχα σχολιασει στο αλλο thread με τις αλκαλικες μπαταριες οτι ηταν σημαντικο μειον καθως θα επρεπε να περιμενεις να τελειωσουν οι αλλες μπαταριες για να φορτισεις 4η με μεγαλυτερο ρευμα. Τωρα αυτο που λες βοηθαει πολυ. :D

Να σου πω δεν με ενοιαζε και αλλιως να ηταν. Καλη η γρηγορη φορτιση για μας, κακη ομως για τις μπαταριες. Ενταξει για μια ωρα αναγκης που θα εχεις ξεμεινει υπαρχει μια πιθανοτητα μικρη να χρειαστει και αυτο. :-D Και λεω μικρη γιατι και θα πρεπει να εχεις βαλει ηδη τον φορτιστη να κανει κατι αλλο και ξαφνικα να θυμηθεις οτι πρεπει να φορτισεις γρηγορα 1-2-3 μπαταριες.

Πολλες φορες ζηταμε να εχουμε μια επιπλεον λειτουργια σε οποιοδηποτε μηχανημα, και μια τριτη και μια τεταρτη, αλλα επισης πολλες φορες στην πραξη δεν θα τις χρειαστουμε ποτε. ;)

τι να πω εγω που τον παρελαβα χθες αλλα δεν μπορω να τον λειτουργησω και να τον δω γιατι ακομα δεν εχει ερθει το ανταπτορακι για την ελληνικα μπριζα που παρηγγειλα απο το ebay?? :fear: :fear: ελπιζω να ερθει συντομα...

κανένας που να ειναι απο πάτρα και να θελει να παρουμε 2 x 16 eneloop απο amazon και να τις μοιρασουμε για να γλιτωσουμε μεταφορικα? βγαινει 1.375€ η κάθε eneloop ετσι :P

• Moderators

τι να πω εγω που τον παρελαβα χθες αλλα δεν μπορω να τον λειτουργησω και να τον δω γιατι ακομα δεν εχει ερθει το ανταπτορακι για την ελληνικα μπριζα που παρηγγειλα απο το ebay?? :fear: :fear: ελπιζω να ερθει συντομα...

κανένας που να ειναι απο πάτρα και να θελει να παρουμε 2 x 16 eneloop απο amazon και να τις μοιρασουμε για να γλιτωσουμε μεταφορικα? βγαινει 1.375€ η κάθε eneloop ετσι :P

Αν πηρες αυτο που εδωσα θα ερθει γρηγορα. 2 φορες πηρα και ηρθε στις 7-8 μερες (ημερολογιακες). Πηρα αλλο ενα οταν σου εδωσα το λινκ μιας και μου το θυμησες. :P

Ρε σεις τι εχετε παθει με τις δυο 16αδες ολοι; :P Δεν γλυτωνεις τα μεταφορικα αν γι αυτο το λογο σκεφτεσαι να παρεις δυο 16αδες, ειπα και παραπανω οτι ΔΕΝ εχει FSS (ουτε ειναι FBA) ο icell αρα και 200 λιρες να το φτασεις μεταφορικα θα εχεις. Στις δυο 16αδες τα μεταφορικα του ειναι οπως μπορειτε να δειτε στο checkout λιγοτερα απο τα διπλα των μεταφορικων της 16αδας σιγουρα αλλα η τελικη διαφορα ανα μπαταρια ειναι μικρη και οι μπαταριες παααρα πολλες.

post-83099-0-96620300-1330793389_thumb.png

Στην μια 16αδα βγαινει 23.81*1.2=28.57€ οι 16 αρα 1.785 η μια, αν παρεις δυο 16αδες βγαινει 42.62*1.20=51.15€ οι 32, αρα 1.598 η μια, καμια σχεση με το 1.375 που λες (προφανως φανταστηκες δωρεαν μεταφορικα) 

• Moderators

φιλε matrix μου στειλανε οτι εγινε αποστολη την δευτερα.

θα επρεπε να ειχε ερθει? η κανει πανω απο βδομαδα?

Αν προσεξεις τις ημερομηνιες που εχω γραψει παρηγγειλα 21 εφυγε 22 και εφτασε 29. Μια βδομαδα ακριβως Τεταρτη με Τεταρτη, αρα εσυ λογικα περιμενεις Δευτερα. Περα απο αυτο παιζει ρολο και ο ταχυδρομος μας πολλες φορες. Λογικα παντως Δευτερα-Τριτη θα τον εχεις.

(Για να μη σε μαλωσω που πας και ρωτας και σε αλλα φορουμ και δε βασιζεσαι σε ολα λεω!!! :mad: - :P :-D Πλακα κανω! Στην αναζητηση μου μια μερα πριν παραγγειλω ειχα περασει και απο εκει οχι για να ρωτησω αλλα επειδη το google μου βρηκε οτι ενας Ελληνας το ειχε παρει ηδη (απο Ολλανδια 8€ τελικη ακριβοτερα) και το ειχε αναφερει εκει, αν και δεν ελεγε και κατι στο ποστ η στη συνεχεια που να βοηθησει στην ερευνα. Δεν ειχα αφησει σελιδα που ειχε αναφερθει ο φορτιστης παγκοσμια χωρις να τσεκαρω :mrgreen: ) 

χαχαχχα ναι ρωτησα γιατι εγω γνωριζα για τους maha και Lacrosse,αλλα γι'αυτον δεν ειχα δει κατι.

και 2ρον γιατι εμπιστευομαι τα παιδια εκει,ειδικα για φακους-μπαταριες-φορτιστες κτλ.(και εσενα βεβαια τωρα :rolleyes: )

Αρα θα περιμενω απο δευτερα να μου ερθει,αντε γιατι αυτος που ειχα παρει απο τα λιντλ κολλαει και θα μου καταστρεψει τις μπαταριες.

• Moderators

Καλα κανεις και τους εμπιστευεσαι! Μια χαρα ειναι. Και εγω αλλωστε περναω απο εκει καμια φορα και γραφω (οχι στο θεμα εκεινο, μην ψαχνεις) αν και με αλλο nickname. Ειπα να σε πειραξω, ειχα ξαναπερασει πριν κατι μερες απο εκει και προσεξα το nick σου. Σημερα μου εδωσες την ευκαιρια! :mrgreen:

Αυτό έχω πάθει κι εγώ..... τι να κάνω όμως... περιμένω.... :huh:

• Moderators

Παιδια η 16αδα eneloop του icell μολις πηγε 24 λιρες απο 18...

Επιστροφη σε ακομα χαμηλοτερη τιμη, μιση λιρα πιο κατω.

Καλημερα! (ειναι και ψιλοανοιξιατικη!)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...