Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Φωτογραφικη με ΑΑ (Δυο απο τις μηχανες μου παιρνουν ΑΑ) 4+2= 6 ΑΑ

χειριστήρια Wii (wiimote) 4 ζωη να χουν =8 μπαταριες ΑΑ

Φακοι LED, 4 x 3AAA = 12 AAA μπαταριες

Φακος-φως ποδηλατου 3 AAA, πισω 2 ΑΑΑ

Ραδιοφωνακι "τσεπης" 2 ΑΑ

Ποντικι πληκτρολογιο (ασυρματα) και τηλεχειριστήρια δεν εχει νοημα αφου μιλαμε για 0.5-1-2 μπαταριες το χρονο εκαστο, οποτε το κοστος της επαναφορτιζομενης δεν συμφερει πρακτικα.

Εχω και εγω ενα φλας panasonic με 4 ΑΑ αλλα το ειχα ξεχασει, για να το ξετρυπωσω να δω πως παει με την dslr :P

Ολο και κατι αλλο πιθανον να θελει ΑΑ/ΑΑΑ αλλα δεν το "βλεπω" τωρα.

Αdd, ασυρματα ακουστικα 2 ΑΑΑ τα sennheiser αλλες 2 ΑΑΑ τα philips

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

χειριστήρια Wii (wiimote) 4 ζωη να χουν =8 μπαταριες ΑΑ

Δεν εισαι ενταξει!

Εγω για τα 3 χειριστηρια μου εχω 10 μπαταριες (ωστε να κανω rotation touλαχιστον στα 2 εκ των 3) :rolleyes:

Στειλε κανα ασυρματο ακουστικο και προς τα δω... :devil:

• Moderators

Δεν εισαι ενταξει!

Εγω για τα 3 χειριστηρια μου εχω 10 μπαταριες (ωστε να κανω rotation touλαχιστον στα 2 εκ των 3) :rolleyes:

Ποσες χρειαζονται μεσα λεμε ρε Γιωργο! Καποιες επιπλεον ειναι standby για οπου χρειαζονται σε θηκες που γραφουν πανω με μαρκαδορο "Γεματες" :P

Τα sennheiser τα ειχε εδω και ενα μηνα το καρφουρ 25€, -6 το κουπονι απο το Θεμα = 19, εστειλα ενα φιλο απο εδω πριν λιγες μερες σε συγκεκριμενο καρφουρ και πηρε το τελευταιο. ;)

Για τα wiimote εχει τζαμπε επαναφορτιζομενες με βαση η οποια συνδεεται στο wii. Ψαξτε το στο ebay.

Το εχουμε παρει και αυτο κυριε Μανο, πριν κανενα χρονο, καπου 4-5 ευρουλακια το ειχα bidαρει-κερδισει, 2 battery packs με τη βαση φορτισης usb, αλλα η συγκεκριμενη τουλαχιστον ηταν ψιλομαλακια αφου πρεπει να βγαινει απο το wiimote το battery pack το οποιο μπαινει μονο του στο φορτιστη. Στο προηγουμενο ποστ ομως ανεφερα στον Errik ποιες συσκευες χρειαζονται ΑΑ/ΑΑΑ.

Τα wiimotes τα ειχα ξεχάσει... και έχω 3. Όπως επίσης και τους φακούς!... Μάλλον θα το πάρω έτσι για το τζέρτζελο, να δω πόση χωρητικότητα έχουν οι Lidl επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που έχω πάρει κυριολεκτικά με το κιλό (κάθε φορά που βγαίνουν με 4Ε, τσιμπάω και καμια ντουζίνα... :-D )

Ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ τον matrixxx για την επισήμανση της προσφοράς! (Πρέπει να πήρα τον τελευταίο, έλεγε 1 remaining!) Όταν το λάβω (αύριο-μεθαύριο) θα σας πω εντυπωσεις! :-D

• Moderators

Φίλε matrixxx μάλλον τέλειωσε η προσφορά κάποιο link έχεις από αλλού για το συγκεκριμένο?

Χθες λιγο μετα τις 12 που κοιταξα εμεναν 4 κομματια, μετα πηρε ενα ο errik και ενα ο VassilisX (συμφωνα με οσα εγραψαν) - περιμενα οτι οπου να ναι τελειωνουν.

Υπαρχει (πρωτο μηνυμα) και στο Γερμανικο αμαζον, βγαινει αρκετα πιο ακριβα ομως, το προχωρησα στο checkout για να μην κουραζεστε ολοι να δοκιμαζετε ποσο ειναι η τελικη τιμη, αλλα μονο ενας (me) :P

Artikel: EUR 29,95

Verpackung & Versand: EUR 6,19

Gesamtbetrag: EUR 36,14 Τελικη

http://www.amazon.de...duct/B004Z0Q42Y

9€ ακριβοτερα, με το πλεονεκτημα μονο οτι θα εχει "Ελληνικη" πριζα.

Πιστευω οτι το καλυτερο για οσους δεν προλαβαν ειναι να περιμενουν, πιθανον να ξαναρθει συντομα στοκ στον τριτο πωλητη του Αγγλικου στα 27€ τελικη τιμη. Αν βρειτε και κατι αλλο στο Γερμανικο τοτε μονο ισως "συμφερει" (αν τον βιαζεστε) αφου τα μεταφορικα δεν ανεβαινουν παρα ελαχιστα ευρω (1-2-3-4). (να ειναι πωλητης το ιδιο το αμαζον ή FulfilledByAmazon)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...