summit1_1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Το πολύμετρο τις δείχνει 1,32v αλλα δεν αναγνοριζονται απο τον MAHA. ποση ωρα λες να τις φορτίσω;
runner69 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Το πολύμετρο τις δείχνει 1,32v αλλα δεν αναγνοριζονται απο τον MAHA. ποση ωρα λες να τις φορτίσω; Κατι τετοιο μου εχει συμβει σπανια αναμεσα σε αρκετες δεκαδες μπαταριες που εχω τεσταρει. Βαλε το μια ωρα και βλεπεις.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 matrixxx και όλοι, ο φορτιστής του αρχικού ποστ δεν δείχνει διαθέσιμος για εμάς από το amazon... Απο 34 ευρω στο ebay (μονο USA υπαρχει) και με Ευρωπαϊκο τροφοδοτικο, αν και δεν αποκλειεται να ξαναγυρισει στο αμαζον. Κι αλλες φορες ειχε "φυγει" για λιγο καιρο. http://www.ebay.com/...=item35b4b1b859 http://www.ebay.com/...w=iq328&_sop=15
fantakola Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Απο 34 ευρω στο ebay (μονο USA υπαρχει) και με Ευρωπαϊκο τροφοδοτικο, αν και δεν αποκλειεται να ξαναγυρισει στο αμαζον. Κι αλλες φορες ειχε "φυγει" για λιγο καιρο. http://www.ebay.com/...=item35b4b1b859 http://www.ebay.com/...w=iq328&_sop=15 την τιμη πως την υπολογισες? Γιατι εμενα μου βγαινει 35 ο φορτιστης (μαζι με τα μεταφορικα) Εκτος και αν στα 35 ευρω που αναφερεις δεν εχεις υπολογισει το κοστος του μετασχηματιστει για την ευρωπαικη πριζα
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Στις 26/11/2012 στις 3:50 ΜΜ, fantakola είπε την τιμη πως την υπολογισες? Γιατι εμενα μου βγαινει 35 ο φορτιστης (μαζι με τα μεταφορικα) Εκτος και αν στα 35 ευρω που αναφερεις δεν εχεις υπολογισει το κοστος του μετασχηματιστει για την ευρωπαικη πριζα Ελα ρε φαντα, δεν περιμενα τετοια απο σενα! 😛 Μαζι τον πουλανε τον φορτιστη με το τροφοδοτικο του! Δεν πουλιεται μονος του. Λεει μαλιστα europlug στον τιτλο ο πωλητης, αρα και να μην το ειχες fantaστει, και να μην ειχες δει τις φωτο παρακατω στην περιγραφη του προιοντος, που νομιζες οτι αναφερεται το "europlug"; Στο τροφοδοτικο του. [34€ ειναι χωρις την προμηθεια του paypal, δεν εγραψα 35]
summit1_1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Φορτισα τις μπαταρίες με εναν 2ο φορτιστη που έχω πηραν ρευμα εστω λιγο γιατι δουλευουν πανω σε συσκευες, αλλα ο maha ακομα δεν τις αναγνωριζει. Καμια ιδέα? Υπάρχει περιπτωση να είναι χαλασμένος? Το κάνει ομως μονο σε aaa στοιχεια παντα, ποτε σε aa. Επίσης εχω κάποια aaa που τα αναγνωρίζει κανονικά, είναι κατι μπαταριες απο Ikea επαναφορτιζομενες αυτες οι πρασσινες που είναι λιγοτερο του εξαμηνο και με πολυ λιγες φορτισεις
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Φορτισα τις μπαταρίες με εναν 2ο φορτιστη που έχω πηραν ρευμα εστω λιγο γιατι δουλευουν πανω σε συσκευες, αλλα ο maha ακομα δεν τις αναγνωριζει. Καμια ιδέα? Υπάρχει περιπτωση να είναι χαλασμένος? Το κάνει ομως μονο σε aaa στοιχεια παντα, ποτε σε aa. Επίσης εχω κάποια aaa που τα αναγνωρίζει κανονικά, είναι κατι μπαταριες απο Ikea επαναφορτιζομενες αυτες οι πρασσινες που είναι λιγοτερο του εξαμηνο και με πολυ λιγες φορτισεις Φιλε μου, με ολο το θαρρος και χωρις να σου την λεω (γραφω μαλιστα μετα την επιμονη σου), δεν ειναι το θεμα για τον maha ουτε μαλιστα για τεχνικα προβληματα και βλαβες του maha! Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα εδω (η σε αλλο πιο σχετικο φορουμ) να ρωτησεις για το προβλημα σου, αν εχει τυχει σε καποιον με maha θα το διαβασει και θα σε βοηθησει. Επισης ψαξε στο νετ, λογικα θα βρεις να το εχουν και αλλοι. Βλαβη μου ακουγεται, εκτος αν εχει καμια ρυθμιση με την οποια τον εχεις "τρελανει".
summit1_1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Φιλε μου, με ολο το θαρρος και χωρις να σου την λεω (γραφω μαλιστα μετα την επιμονη σου), δεν ειναι το θεμα για τον maha ουτε μαλιστα για τεχνικα προβληματα και βλαβες του maha! Γιατι δεν ανοιγεις ενα θεμα εδω (η σε αλλο πιο σχετικο φορουμ) να ρωτησεις για το προβλημα σου, αν εχει τυχει σε καποιον με maha θα το διαβασει και θα σε βοηθησει. Επισης ψαξε στο νετ, λογικα θα βρεις να το εχουν και αλλοι. Βλαβη μου ακουγεται, εκτος αν εχει καμια ρυθμιση με την οποια τον εχεις "τρελανει". Εγραψα εδώ μετα απο αναζητηση στο google όπου δεν βρήκα κάτι άλλο, είναι ενα θέμα με 30 σχεδον σελίδες και είπα όσοι έχουν αγοράσει πιθανον να ξέρουν, δε καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο ενοχλεί η ερωτηση μου. Παρολα αυτα την φορα μου την εκοψες και δε προκειται να συνεχίσω εδω. Τελος δεν καταλαβαινω για ποιά ρύθμιση κάνεις λόγο , και πως ακριβως τον εχω "τρελανει" εγω με αυτη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Οι 30 σελιδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΗΑ οποτε τι απαντηση θες εδω απο τους 1000 που εχουν παρει τον IQ δεν μπορω να καταλαβω!! Τις ρυθμισεις του maha σου, εσυ μπορεις να τις ξερεις αφου εχεις το μανουαλ και οχι εμεις που δεν τον εχουμε. Το θεμα θα ζητησω να κλειδωσει. Ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις