runner69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παιδιά υπάρχει και το pc1! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=230004982Link http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=230003105 Ας λέει κατόπιν παραγγελίας, πήρα 4αδα ΑΑ πριν 10 μέρες. Το πρωτο link προσοχη γιατι ειναι lite και οχι οι κανονικες. Ειναι μικροτερης χωρητικοτητας αυτες. Εγω παρηγγειλα και περιμενω απο μερα σε μερα τις glitter απο το ολλανδικο site που ειχε γραψει ενα φιλος παραπανω μετα την ηττα που εφαγα απο τριτο πωλητη του αμαζον που δεν ελαβα τις glitter. Μου εμειναν αχτι. Αυτη την περιοδο δεν τις εβρισκα πουθενα σε νορμαλ τιμη (και λιγο προς τα πανω). http://eu.nkon.nl/sanyo-eneloop-aa-aaa-batteries.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το πρωτο link προσοχη γιατι ειναι lite και οχι οι κανονικες. Ειναι μικροτερης χωρητικοτητας αυτες. Εγω παρηγγειλα και περιμενω απο μερα σε μερα τις glitter απο το ολλανδικο site που ειχε γραψει ενα φιλος παραπανω μετα την ηττα που εφαγα απο τριτο πωλητη του αμαζον που δεν ελαβα τις glitter. Μου εμειναν αχτι. Αυτη την περιοδο δεν τις εβρισκα πουθενα σε νορμαλ τιμη (και λιγο προς τα πανω). http://eu.nkon.nl/sanyo-eneloop-aa-aaa-batteries.html God god god!!!!! :angry: :angry: Δεν παιζει να παρω ποτε αυτες τις γ&^$^%&&% μπαταριες. 2η φορα που "χανονται" αυτες οι μπαταριες απο διαφορετικο καταστημα. Και βαζω στα εισαγωγικα το χανονται γιατι αφου εμαθα οτι ο νεος m@lakas ταχυδρομος φερνει τα δεματακια στην πολυκατοικια αντι για την ειδοποιηση, ανακαλυψα οτι εχουμε "ποντικο" μεσα στην πολυκατοικια. 3 στα 3 πακετα μεσα σε λιγο καιρο και πηγαινα και πλακωνομουν στο ταχυδρομειο και με τα καταστηματα. Ταυτοχρονα περιμενω και ενα 4ο δεματακι και πολυ φοβαμαι οτι θα κλαιω ηδη και για αυτο. Ηρθαν νεοι ενοικοι, αλλοδαπης προλευεσεως (βουλγαροι), και ολος τυχαιως ξεκινησαν τα περιστατικα απο τοτε που ηρθαν αυτοι. Θα πρεπει να ξαναπηγαινω ταχυδρομειο για να τους πω το αυτονοητο να στελνουν ειδοσποιησεις αντι για δεματα. To κακο ειναι οτι δεν μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων απο το καταστημα γιατι οι ανθρωποι μου το εστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Registered mail από εδώ και έπειτα για σιγουριά. Μένω κι εγώ σε περίεργη γειτονιά, οπότε πέρα από μικροπράγματα άνευ αξίας τα πάντα τα στέλνω registered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Registered mail από εδώ και έπειτα για σιγουριά. Μένω κι εγώ σε περίεργη γειτονιά, οπότε πέρα από μικροπράγματα άνευ αξίας τα πάντα τα στέλνω registered. Ναι ρε συ αλλα αυτο παει αναλογα την τιμη. Για προιοντα 10-20€ δεν μπορεις να βαλεις συστημενα γιατι μετα θα πλησιαζει τις τιμες που τα βρισκεις Ελλαδα (σε αυτα που βρισκεις). Αν δεν τον βρω τον μπασταρδο ολα τα μικροπραγματα δεν προκειται να τα παραλαβω. Και οχι τιποτα άλλο αλλά ο malakas o ταχυδρομος το αφησε εξω απο την πολυκατοικια και ευτυχως το ειδε η διαχειριστρια και το εβαλε μεσα. Δηλαδη αν εχει τον θεο του ο μπασταρδος. Που στο διαολο νομιζει οτι τα φερνει; Στην Εκαλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παιδια τελικα παρελαβα σημερα,ευτυχως! Αργησε αλλα ηρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikali Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 God god god!!!!! :angry: :angry: Δεν παιζει να παρω ποτε αυτες τις γ&^$^%&&% μπαταριες. 2η φορα που "χανονται" αυτες οι μπαταριες απο διαφορετικο καταστημα. Και βαζω στα εισαγωγικα το χανονται γιατι αφου εμαθα οτι ο νεος m@lakas ταχυδρομος φερνει τα δεματακια στην πολυκατοικια αντι για την ειδοποιηση, ανακαλυψα οτι εχουμε "ποντικο" μεσα στην πολυκατοικια. 3 στα 3 πακετα μεσα σε λιγο καιρο και πηγαινα και πλακωνομουν στο ταχυδρομειο και με τα καταστηματα. Ταυτοχρονα περιμενω και ενα 4ο δεματακι και πολυ φοβαμαι οτι θα κλαιω ηδη και για αυτο. Ηρθαν νεοι ενοικοι, αλλοδαπης προλευεσεως (βουλγαροι), και ολος τυχαιως ξεκινησαν τα περιστατικα απο τοτε που ηρθαν αυτοι. Θα πρεπει να ξαναπηγαινω ταχυδρομειο για να τους πω το αυτονοητο να στελνουν ειδοσποιησεις αντι για δεματα. To κακο ειναι οτι δεν μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων απο το καταστημα γιατι οι ανθρωποι μου το εστειλαν. η λύση είναι μία.....βάζεις στο κλασικό σφραγισμένο κίτρινο φακελάκι με τις φυσαλίδες που στέλνουν και τα eshops μια κουράδα περποιημένη και το αφήνεις όπου το αφήνει και ο ταχυδρόμος. Μετά απο μερικές επαναλήψεις νομίζω δεν θα τα ξαναπειράξει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 @runner69 βρες τον ταχυδρόμο και να του ζητήσεις να στέλνει χαρτάκι και να πηγαίνεις στο ταχυδρομείο χαλάρωσε με τους χαρακτηρισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://eu.nkon.nl/accupwer-iq328.html σε συνδυασμό με τις φτηνές μπαταρίες που προσφέρουν νομίζω ειναι καλη περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σε εμένα ήρθε ο φορτιστής αλλά όχι οι μπαταρίες. Έκανα και το πρώτο φρεσκάρισμα σε κάποιες μπαταρίες. Πάντως είναι απίστευτο, το πόσο χαμηλά mah έχουν οι μπαταρίες, ενώ δηλώνουν υψηλά. Κάτι Engergizer από τα 2000 mah, ο φορτιστής μπόρεσε να φορτίσει μόνο τα 1300. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 κανε και κανενα refresh μπας και ανεβασουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://eu.nkon.nl/accupwer-iq328.html σε συνδυασμό με τις φτηνές μπαταρίες που προσφέρουν νομίζω ειναι καλη περίπτωση εχει και 7 ευρω μεταφορικα ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 εχει και 7 ευρω μεταφορικα ομως γι αυτο είπα για συνδυασμό, για μεγάλες αγορές συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σε εμένα ήρθε ο φορτιστής αλλά όχι οι μπαταρίες. Οι μπαταριες δεν ηταν του ιδιου πωλητη οποτε λογικο (και μονη λυση) να ερθουν χωριστα. Μαλιστα πιστευω οτι οι μπαταριες ερχονται με dhl (πιστευω οτι φευγουν απο Γερμανια δλδ) αρα επισης λογικο που ηρθε πρωτα ο φορτιστης. Απο Γερμανια κανει 2-3 μερες παραπανω συνηθως. Οι μπαταριες που τσεκαρες αν ειναι παλιες ειναι φυσικο να εχουν πεσει, και λογω παλαιοτητας αλλα και λογω πιθανης κακης μεταχειρισης απο "κακους" φορτιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ε ναι εντάξει λογικό είναι αλλά περίμενα κάτι παραπάνω από μπαταρίες που έχουν φορτίσει μόλις 2-3 φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ε ναι εντάξει λογικό είναι αλλά περίμενα κάτι παραπάνω από μπαταρίες που έχουν φορτίσει μόλις 2-3 φορές. Φανταζομαι τα mAh που αναφερεις αφορουν μετρηση σε προγραμμα εκφορτισης ετσι και οχι στην φορτιση; Το λεω γιατι αρκετοι εχουν κανει αυτο το λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις