Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παρηγγειλα καιγω τον φορτιστη απο αμαζον...

σημερα που περασαν 8 μερες αποταν το παρηγγειλα μπαινω στο αμαζον να δω στο orders history ποτε ελεγε να το περιμενω αλλα εμεινα αφωνος οταν ειδα οτι εχει σβηστει τελιως το order history μου !!! σα να μην εχω παραγγηλει τιποτα ποτε.

εχει τυχει αυτον σε καναν αλλο;;;

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, σε χρέωσαν;

Ήρθε email επιβεβαίωσης της παραγγελίας; Θα έπρεπε να λάβεις εντός μερικών λεπτών από τη στιγμή που επιβεβαίωσες την παραγγελία.

Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι όχι, το πιθανότερο είναι να μην επιβεβαίωσες την παραγγελία στο τελευταίο βήμα.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να είσαι μέσα στο λογαριαμό σου στο "open orders".Δεξιά έχει ένα drop-down μενού και διαλέγεις χρονικό ορίζοντα για να δεις τις παραγγελίες σου,για τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Παιδια μου λεει ημερομηνια αποστολης 15 ιουνιου αλλα σημερα εχουμε 19 και δενε χει ερθει ακομα.

επισης δε βλεπ καπου να λεει να μπορω να επικοινωνησω με τον πωλητη.

τι να κανω;

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια μου λεει ημερομηνια αποστολης 15 ιουνιου αλλα σημερα εχουμε 19 και δενε χει ερθει ακομα.

Να περιμενεις.

Το πρωτο που θα επρεπε να κανεις ειναι να δεις η το mail ή στο ιστορικο της παραγγελιας σου, οτι σου λεει estimated delivery κατι σαν 22-6 ή 25-6, το οποιο σημαινει οτι πρεπει να περιμενεις λιγες μερες ακομα.

Δημοσ.

Αν κρίνω από το προηγούμενο μήνυμα σου hamurabi,μάλλον το 15/6 ήταν το estimated delivery date

και όχι η ημερομηνία αποστολής όπως λανθασμένα γράφεις στο τελευταίο σου μήνυμα.Πάλι βέβαια θα πρέπει να περιμένεις όπως λέει και ο matrixxx,μιας και μάλλον καθυστερεί ο ταχυδρόμος σου.

Αύριο-μεθαύριο θα το έχεις λογικά ΑΝ είχες 15/6 delivery date,αλλιώς μετά ρώτα στο ταχυδρομείο σου.Αλλά αν έφυγε από Αγγλία στις 15/6 τότε ισχύει ότι έγραψε ο matrixxx παραπάνω.

Edit:μόλις είδα ότι το διευκρίνησες και μόνος σου

• Moderators
Δημοσ.

Αν κρίνω από το προηγούμενο μήνυμα σου hamurabi,μάλλον το 15/6 ήταν το estimated delivery date

και όχι η ημερομηνία αποστολής όπως λανθασμένα γράφεις στο τελευταίο σου μήνυμα...

Το προηγουμενο μηνυμα ελεγε οτι δεν υπαρχει στο ιστορικο, αυτο ηταν στις 15-6, οποτε υπεθεσα οτι εριξε νεα παραγγελια αφου την προηγουμενη δεν την ειχε καταχωρησει.

Αφου λοιπον ειναι 15-6 η αναμενομενη παραλαβη, ναι κανε λιγη υπομονη μεχρι την Παρασκευη λογικα θα εχεις παραλαβει. Πολλες φορες τα αργουν οι ταχυδρομοι δυστυχως.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το τσιμπίσω κι εγώ. Δυστυχώς ομως δεν βρήκα μπαταρίες eneloop AAA από την Amazon. Εδώ οι δυο έχουν 12 ευρω!

Sent from my iPad using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

...Δυστυχώς ομως δεν βρήκα μπαταρίες eneloop AAA από την Amazon. Εδώ οι δυο έχουν 12 ευρω!

http://www.insomnia....ost__p__4796937

(αυτη τη στιγμη υπαρχουν οι ΑΑ αλλα οχι οι ΑΑΑ, περιμενε λογικα θα εμφανιστουν καποια στιγμη παλι)

Δημοσ.

Το προηγουμενο μηνυμα ελεγε οτι δεν υπαρχει στο ιστορικο, αυτο ηταν στις 15-6, οποτε υπεθεσα οτι εριξε νεα παραγγελια αφου την προηγουμενη δεν την ειχε καταχωρησει.Αφου λοιπον ειναι 15-6 η αναμενομενη παραλαβη, ναι κανε λιγη υπομονη μεχρι την Παρασκευη λογικα θα εχεις παραλαβει. Πολλες φορες τα αργουν οι ταχυδρομοι δυστυχως.

Βρε εσύ καλά υπέθεσες το οτιδήποτε,μιας και ο φίλος δεν απάντησε αν βρήκε λύση με αυτό και γενικώς μας μπέρδεψε λιγάκι

Πολύ πιθανό να είσαι μέσα στο λογαριαμό σου στο "open orders".Δεξιά έχει ένα drop-down μενού και διαλέγεις χρονικό ορίζοντα για να δεις τις παραγγελίες σου,για τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Οχι παιδια τελικα ισιωσε το ιστορικο μου και το δειχνει κανονικα.

λεει οτι επρεπε να παραδοθει 15 ιουνιου. το θεμα ειναι οτι δε πληρωνω απο Paypal εκει αλλα τα περνει κατευθειαν απτη καρτα μου. επισης δε βλεπω ναχει επικοινωνια με τον πωλητη. τι να κανω;;;

Δημοσ.

MoΛις μιλησα με amazon. Μου ειπαν να περιμενω 3 μερες ακομα και αν δεν ερθει θα αναλαβουν αυτοι την ευθυνη. Υποθετω θα μου δωσουν πισω τα λεφτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...