Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελος να πω, πως καποιες φορες αναζητας μια γνωση ή κανεις ενα πειραμα οχι για να γλυτωσεις λιγα ευρω αλλα για να ικανοποιησεις την διψα σου για να καταφερεις/γνωρισεις κατι.

+1000000000000000000000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παρέλαβα κι εγώ, πολύ γρήγορα μάλιστα, μέσα σε μια βδομάδα μου ήρθε. Δυστυχώς δεν θα προλάβω να το δοκιμάσω σύντομα γιατί φεύγω για Πάσχα, οπότε βλέπουμε αργότερα :)

Και γω είχα παραγγείλει παιδιά, μέσα σε μια βδομάδα μου ήρθε. Δυστυχώς δεν είχε έρθει ο αντάπτορας για την πρίζα και δεν μπόρεσα να τον δοκιμάσω όσο είχα την άδεια του πάσχα.

@matrixxx: Ο αντάπτορας που παρήγγειλα ήταν απ το link που είχες δώσει από ebay. Πόσο λες να κάνει να έρθει; Όχι ότι με καίει και τόσο τώρα που είμαι στρατό και πάλι αλλά για να εχω μια εικόνα!

παντος ο φορτιστης κανει πολυ καλα την δουλεια του,δυστηχως ομως ενας φορτιστης απο τα λιντλ μου εχει κανει ζημια σε παλιες ενελλοπ και εχουν πεσει σε χωρητικοτητα.

αρα ηθικο διδαγμα ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ LIDL.

• Moderators

@matrixxx: Ο αντάπτορας που παρήγγειλα ήταν απ το link που είχες δώσει από ebay. Πόσο λες να κάνει να έρθει; Όχι ότι με καίει και τόσο τώρα που είμαι στρατό και πάλι αλλά για να εχω μια εικόνα!

Την πρωτη φορα εκανε μια βδομαδα (Δεκεμβριο), τη δευτερη παλι μια βδομαδα (τελη Γεναρη), την τριτη φορα (23-2) αργησε (15-20 μερες). 

Καλα να περασεις και καλη Ανασταση φιλε!

Τώρα μπήκα και είδα το post σου, σ'ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά! Τις ευχές μου σε όλους, να 'στε καλά παιδιά :)

Παρέλαβα σήμερα αλλά έχω ένα προβληματάκι, το κουμπί current δεν λειτουργεί ή κάνω κάτι λάθος εγώ.

Έβαλα μια μπαταρία και μένει σταθερά η φόρτιση στα 200 όσο και να πατάω το current!Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα αναβοσβήνει και αρχίζει η φόρτιση.

Δοκίμασα και στο test να αλλάξω ταχύτητα μα πάλι τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@matrixxx οκ άκυρος ο συναγερμός :-D

Το άφησα να φορτίσει λίγη ώρα, έβγαλα την πρίζα και τώρα είναι οκ.Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι λάθος ή ήταν κόλλημα του φορτιστή, κλικ έκανε κανονικά πάντως απο την αρχή.

Μιας που σε βρήκα, αν θυμάμαι καλά πρότεινες φόρτιση στα 200mah, επειδή θέλει πολύ ώρα αυτό πειράζει να έχω σαν στανταρ φόρτιση τα 500-700;

Υγ σε μένα έχει μέσα και οδηγίες στα αγγλικά

Υγ2 τελικά ίσως όντως να "κολλάει" κατά κάποιο τρόπο, θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμη

Επεξ/σία από Porg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...