runner69 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Τελος να πω, πως καποιες φορες αναζητας μια γνωση ή κανεις ενα πειραμα οχι για να γλυτωσεις λιγα ευρω αλλα για να ικανοποιησεις την διψα σου για να καταφερεις/γνωρισεις κατι. +1000000000000000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αν ειναι ετσι συμφωνω απολυτως και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Παρέλαβα κι εγώ, πολύ γρήγορα μάλιστα, μέσα σε μια βδομάδα μου ήρθε. Δυστυχώς δεν θα προλάβω να το δοκιμάσω σύντομα γιατί φεύγω για Πάσχα, οπότε βλέπουμε αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλα να περασεις και καλη Ανασταση φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos98 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μου ήρθε σε 5 μέρες,ευχαριστώ Matrix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Να'σαι καλα Αρίστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Και γω είχα παραγγείλει παιδιά, μέσα σε μια βδομάδα μου ήρθε. Δυστυχώς δεν είχε έρθει ο αντάπτορας για την πρίζα και δεν μπόρεσα να τον δοκιμάσω όσο είχα την άδεια του πάσχα. @matrixxx: Ο αντάπτορας που παρήγγειλα ήταν απ το link που είχες δώσει από ebay. Πόσο λες να κάνει να έρθει; Όχι ότι με καίει και τόσο τώρα που είμαι στρατό και πάλι αλλά για να εχω μια εικόνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Τον παρήγγειλα και εγώ πριν λίγες μέρες! @drillgr κάπου 8-10 μέρες έκαναν οι αντάπτορες σε μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos98 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ανταπτορα εχουν τα μαγαζιά ηλεκτρονικών εξαρτημάτων,το πήρα από Αργυρούπολη 60 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παντος ο φορτιστης κανει πολυ καλα την δουλεια του,δυστηχως ομως ενας φορτιστης απο τα λιντλ μου εχει κανει ζημια σε παλιες ενελλοπ και εχουν πεσει σε χωρητικοτητα. αρα ηθικο διδαγμα ... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ LIDL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 @matrixxx: Ο αντάπτορας που παρήγγειλα ήταν απ το link που είχες δώσει από ebay. Πόσο λες να κάνει να έρθει; Όχι ότι με καίει και τόσο τώρα που είμαι στρατό και πάλι αλλά για να εχω μια εικόνα! Την πρωτη φορα εκανε μια βδομαδα (Δεκεμβριο), τη δευτερη παλι μια βδομαδα (τελη Γεναρη), την τριτη φορα (23-2) αργησε (15-20 μερες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Καλα να περασεις και καλη Ανασταση φιλε! Τώρα μπήκα και είδα το post σου, σ'ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά! Τις ευχές μου σε όλους, να 'στε καλά παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Παρέλαβα σήμερα αλλά έχω ένα προβληματάκι, το κουμπί current δεν λειτουργεί ή κάνω κάτι λάθος εγώ. Έβαλα μια μπαταρία και μένει σταθερά η φόρτιση στα 200 όσο και να πατάω το current!Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα αναβοσβήνει και αρχίζει η φόρτιση. Δοκίμασα και στο test να αλλάξω ταχύτητα μα πάλι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Νιωθεις να κανει "κλικ" το πληκτρο στα πατηματα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) @matrixxx οκ άκυρος ο συναγερμός Το άφησα να φορτίσει λίγη ώρα, έβγαλα την πρίζα και τώρα είναι οκ.Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι λάθος ή ήταν κόλλημα του φορτιστή, κλικ έκανε κανονικά πάντως απο την αρχή. Μιας που σε βρήκα, αν θυμάμαι καλά πρότεινες φόρτιση στα 200mah, επειδή θέλει πολύ ώρα αυτό πειράζει να έχω σαν στανταρ φόρτιση τα 500-700; Υγ σε μένα έχει μέσα και οδηγίες στα αγγλικά Υγ2 τελικά ίσως όντως να "κολλάει" κατά κάποιο τρόπο, θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμη Επεξ/σία 17 Απριλίου 2012 από Porg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις