Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τον παρηγγειλα και εγω και περιμενω να αποσταλλει. κανα φθηνο ανταπτορακι απο ebay η αλλου που βρισκουμε?

Αυτο εδω Link στο Amazon.de το ιδιο ειναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

'Οχι,διάβασε καλύτερα το πρώτο ποστ του θέματος και τα λινκ του matrixxx.

Κι αυτός είναι πολύ καλή επιλογή,αλλα αφού ο άλλος είναι στα ίδια και λιγότερα χρήματα τον προτιμάμε.

Τον ζαχάρωνα κι εγώ αυτόνα...

Πες μας εάν έρθει πράγματι με ευρωπαϊκό φις στο τροφοδοτικό όπως λέει... (+ τον αντάπτορα για όταν βρεθούμε Αγγλία :P )

Θα μ´αφήσεις ρε ν´αγιάσω; psvita και dell οθόνη με ξετίναξαν αυτό το μήνα!!!!

Sent from my iPad using Insomnia

Edit. Τον παράγγειλα. Ετοιμάσου για βομβαρδισμό αποριων.

P.s. Η γυναίκα μου θέλει το τηλέφωνό σου!!!!

φοβερη παρουσιαση' date=' +1!

εχω μανια με τις επαναφορτιζομενες αλλα εως τωρα την βγαζω με πολλους φτηνους φορτιστες (τυπου lidl, carrefour κλπ).

ευκαιρια λοιπον για αναβαθμιση, super οι πληροφορίες :-)[/quote']

@matrix: Για επαναφορτιζομενες ΑΑΑ τι προτεινεις?

Μπράβο στον matrixxx για το ολοκληρωμένο ποστ και την έρευνα αγοράς.

Κοιτούσα κι εγώ τον BC-700 εδώ και λίγο καιρό και τρωγόμουνα με τα ρούχα μου..Τώρα θα περιμένω τις εντυπώσεις σου και μάλλον θα χτυπήσω τον ίδιο!

Υ.Γ Βρήκες eneloop από iCell που να είναι FBA?Γιατί με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να το αναφέρει κάπου.Μήπως γι αυτό δεν σου έβγαζε δωρεάν μεταφορικά?

πολυ καλη παρουσιαση...το εψαχνα απο καιρο κατι τετοιο...θα παραγγειλει κανεις απο θεσσαλονικη να τα παρουμε μαζι??

τον παρηγγειλα και εγω και περιμενω να αποσταλλει. κανα φθηνο ανταπτορακι απο ebay η αλλου που βρισκουμε?

Άντε πάλι με τόσα πελατάκια που βρήκες θα σου έρθει η dell δώρο απο το amazon!

Sent from my iPad using Insomnia

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υ.Γ Βρήκες eneloop από iCell που να είναι FBA?Γιατί με μια γρήγορη ματιά δεν είδα να το αναφέρει κάπου.Μήπως γι αυτό δεν σου έβγαζε δωρεάν μεταφορικά?

Eχεις δικιο για την icell, και αλλες που δοκιμασα ομως με FBA τα ιδια μου εκανε. Την προηγουμενη βδομαδα παλι ειχα προβλημα με παραγγελια μου FBA, εβαζα τις αλκαλικες του polos (SJS Trading FBA) με προιον του αμαζον ολα μαζι πανω απο 30 μαλιστα λιρες και μου πετουσε μεταφορικα στις μπαταριες, αναγκαστηκα να παρω πραγματα FBA και οχι του ιδιου του αμαζον ωστε να συμπληρωσω τις 25 λιρες οποτε και μου εβγαλε free shipping...

Άντε πάλι με τόσα πελατάκια που βρήκες θα σου έρθει η dell δώρο απο το amazon!

:huh: Πως θα γινει αυτο; Για πες... (2η φορα που γραφεις κατι περιεργο/παρεξηγησιμο τον τελευταιο καιρο, την αλλη φορα δεν σου απαντησα, λεω δεν πιανω το χιουμορ του, αλλα παλι δεν το πιανω; Θα σε βγαλω απο τους φιλους και θα σε προσθεσω στη λιστα αγνοησης οπως πας :P - Κενη ειναι παρεμπιπτοντως, ο πρωτος θα εισαι :P )

Για 18650 δεν κάνει;

Οχι, η 18650 ειναι 3,7 volt λιθιου, ολοι αυτοι ειναι για NiCd, NiMH AA/AAA 1.2 volt.

ΥΓ. Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα καλα λογια! :-)

Επεξ/σία από matrixxx

Πάντως μόνο έτσι μάλλον γίνεται δουλειά για δωρεάν μεταφορικά:

Ή όλα από amazon ή όλα απο FBA.Ο συνδυασμός δεν πιάνεται.

Εδώ βλέπεις ακόμα και απο ίδιο πωλητή(Accu power π.χ)δεν είναι όλα τα προιόντα FBA,είναι όντως λίγο μπέρδεμα.

• Moderators

Φανταζομαι εχεις δικιο. Απο τριτο πωλητη δεν ειχα αγορασει ποτε*, πηρα προχθες τις μπαταριες philips μαζι με κατι ασχετα και τωρα τον φορτιστη.

* Απο order histrory: Περυσι ειχα παραγγειλει μονο 1 bluray + 1 DVD box set οταν υπηρχε bug και μου ειχε δωσει δωρεαν μεταφορικα για συνολο 11 λιρες απο FBA απο δυο διαφορετικους μαλιστα πωλητες. :-D

Φίλε για πλάκα το πήγαινα. Τώρα αν ήταν αποτυχημένη ζητω συγγνώμη! Απλά προχθές ανεφερες τον πόθο σου για την dell και είπα να σε τσιγκλησω λίγο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Φιλτατε matrixxx μπραβο για την ερευνα και την παρουσιαση. Θα βοηθησει αρκετους που ειναι σε παρομοια αναζητηση. Θα το εχω και εγω στα υποψη μου ετσι και θελησει να παρει κανενας φιλος :D

Δωρεάν μεταφορικά έχει, δεν έχει νόημα να πάρεις μαζί με κάποιον άλλο...

οχι απλα δεν εχω paypal ακομη και ειπα εαν το παρει καποιος απο θεσσαλονικη και μπορει να κανει μια εξυπηρετιση και σε εμενα,να παρει 2 ..

• Moderators

για τις eneloop που εχω ειναι κομπλε ο φορτιστης ετσι? κανα ανταπτορακι εχετ εβρει φτηνουλικο παιδες?

Ναι.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170777046265 και ερχεται και γρηγορα για ebay.com, μια βδομαδα χοντρικα.

Φίλε για πλάκα το πήγαινα. Τώρα αν ήταν αποτυχημένη ζητω συγγνώμη! Απλά προχθές ανεφερες τον πόθο σου για την dell και είπα να σε τσιγκλησω λίγο.

Και απο μενα συγνωμη που σε παρεξηγησα φιλε Μανο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...