Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Περνα μια βολτα απο το ταχυδρομειο της περιοχης σου αν δεν περασες, πιθανοτατα να ειναι εκει ακομα λογω του ταχυδρομου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ασχετο με το παρον topic αλλα και εγω περιμενω αντικειμενο απο Αγγλια (amazon-3ος πωλητης) απο τις 16/3 που μου ειχαν στειλει email οτι το εστειλαν. Και ομως εχω λαβει αλλο προιον απο Γερμανια που το εστειλαν στις 27/3. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με την Αγγλια τον τελευταιο καιρο και καθυστερει τοσο πολυ γιατι δεν ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει. Αυριο με βλεπω να περναω απο το ταχυδρομειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Και εγώ περιμένω να παραλάβω τον φορτιστή μαζί με μία κάρτα μνήμης με ημερομηνία πιθανής παράδοσης 21/3 (είχα ειδοποιηθεί ότι έφυγαν στις 14/3) . Πέρασα και από το ταχυδρομείο της περιοχής μου και αφού κοίταξαν τις παραγγελίες που είχαν από Amazon μου είπαν ότι δεν βρήκαν τίποτε στο όνομά μου. Μου ανέφεραν επίσης ότι στέλνουν ειδοποίηση για την παραλαβή αλλά μπορεί αν χαθεί η ειδοποίηση ιδιαίτερα σε πολυκατοικίες ....Μου επισήμαναν επίσης ότι οι αποστολές αυτές δεν είναι συστημένες αλλά απλές .....και να ξαναρωτήσω σε καμιά εβδομάδα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέτα από το διάβασμα που έριξα σε όλο το thread, τον αγόρασα κι εγώ πριν λίγο Πάμε για μπαταρίες τώρα. Θέλω 4 ΑΑ για ένα δυνατό εξωτερικό flash φωτογραφικής μηχανής (αυτό --> http://www.nissindigital.com/di866mkii.html), άλλες 5 ΑΑ για 2 ραδιοφωνάκια και άλλες 4 ΑΑ για το ασύρματο της κιθάρας μου. Για τα ραδιοφωνάκια οι απλές eneloop θα κάνουν μια χαρά, σωστά; Τώρα για το εξωτερικό flash που έχει μεγάλες απαιτήσεις τι αξίζει πιο πολύ να πάρω, αυτό --> http://www.ebay.com/itm/Sanyo-eneloop-glitter-AA-Rechargeable-NiMH-8-PACK-HR-3UTGA-8BPG-/320808698561?pt=Batteries_Chargers&hash=item4ab1b042c1 και να αλλάζω την 4δα με τη δεύτερη όταν τελειώνει η πρώτη ή μια 4δα από αυτές --> http://www.ebay.com/itm/Sanyo-XX-eneloop-2500mAh-AA-x-4-Rechargeable-Battery-/270692681466?pt=US_Batteries&hash=item3f068a86fa (δε μ'ενδιαφέρει ο αριθμός των επαναφορτίσεων); Όσον αφορά το ασύρματο της κιθάρας, με αλκαλικές κρατάει 4-5 ώρες (καθόλου άσχημα), οπότε πιστεύω με μια 4δα XX θα είμαι κομπλέ, έτσι; Παρεπιπτόντως έπεσα τυχαία πάνω σε αυτές --> http://www.hobbyking.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10456 και έχω διαβάσει τα καλύτερα. Έχετε κάποια άποψη γι'αυτές; Tις γνωρίζετε; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnG Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Για όποιον ψάχνει 3Α νομίζω καλή τιμή και τίμια μεταφορικά. http://www.amazon.co.uk/1x4-Sanyo-Eneloop-Micro-AAA/dp/B00406W0QC/ref=sr_1_2?ie=UTF8&m=AARZFEKE8561&s=generic&qid=1333360804&sr=1-2 16,71ευρώ οι 2 τετράδες σύνολο μου βγήκαν. Προσοχή πωλητής να είναι KG Electronics Ltd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Και εγώ περιμένω να παραλάβω τον φορτιστή μαζί με μία κάρτα μνήμης με ημερομηνία πιθανής παράδοσης 21/3 (είχα ειδοποιηθεί ότι έφυγαν στις 14/3) . Πέρασα και από το ταχυδρομείο της περιοχής μου και αφού κοίταξαν τις παραγγελίες που είχαν από Amazon μου είπαν ότι δεν βρήκαν τίποτε στο όνομά μου. Μου ανέφεραν επίσης ότι στέλνουν ειδοποίηση για την παραλαβή αλλά μπορεί αν χαθεί η ειδοποίηση ιδιαίτερα σε πολυκατοικίες ....Μου επισήμαναν επίσης ότι οι αποστολές αυτές δεν είναι συστημένες αλλά απλές .....και να ξαναρωτήσω σε καμιά εβδομάδα ... Δεν είναι συστημένο οπότε δεν έρχεται ειδοποίηση..Στο αφήνουν στην πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δεν είναι συστημένο οπότε δεν έρχεται ειδοποίηση..Στο αφήνουν στην πόρτα. Σου αφηνουν ειδοποιηση αν βαριουνται να στο φερουν. Το χαρτακι σε αυτες τις περιπτωσεις γραφει "απλα ογκωδη", δεν χρειαζεται να ειναι κατι συστημενο για να σου αφησουν χαρτακι. Μέτα από το διάβασμα που έριξα σε όλο το thread, τον αγόρασα κι εγώ πριν λίγο Πάμε για μπαταρίες τώρα. ... Μεχρι χθες (κυριολεκτικα) ειχε μια 8αδα glitter με 12.5 λιρες απο τριτο πωλητη, θα τις εβαζες μαζι με τον φορτιστη. Χθες ειχε 10 κομματια στοκ. (Ανταποκριση απο το καλαθι μου: "We're sorry. The item Eneloop limited edition AA batteries x8 is no longer available from the seller you selected. We've moved it to the Saved Items section of your Shopping Basket. To see if it's available from another seller, click here to return to the item's product detail page.") Θα ελεγα να παρεις κατι επωνυμο, μιας και οι noname λυσεις συνηθως ειναι μουφα. Να μην ξεφυγεις βεβαια ιδιαιτερα στην τιμη. Παντως αν θα δουλευεις σε τακτικη βαση φλας κιθαρα κλπ, δεν εχει νοημα να πας σε LSD αφου δεν θα μενουν αχρησιμοποιητες για μηνα ας πουμε και πανω (που σημαινει οτι δεν θα αδειαζουν οι "απλες"). Αυτο στο λεω γιατι υπαρχουν μεγαλυτερες χωρητικοτητες σε non-lsd. Κοιταζω για λυσεις αυτη τη στιγμη: (αλλα πρεπει να φτιαξεις παραγγ 25 λιρων, ισως και λιγο λιγοτερο ωστε να πιασεις τα δωρεαν μεταφορικα): http://www.amazon.co...33368757&sr=8-1 8αδα 2450mAh στις 11.5 λιρες , αφου θες 13 μπαταριες οπως λες, παρε δυο τετοιες 8αδες και θα εχεις και δωρεαν μεταφορικα! (ριξε μια ματια και στις αρνητικες κριτικες, μερικες ειναι ακυρες, αλλα καποιες πιθανον να εχουν βαση... Παρολα αυτα οι καλες κριτικες ειναι παρα πολλες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ matrixxx για τη βοήθεια. Είχα δει κι εγώ πως υπήρχαν σε stock αλλά σήμερα που έκανα την παραγγελία είχαν εξαφανιστεί, λογικό με τέτοια καλή τιμή. Φυσικά και θα πάρω κάτι επώνυμο, εφόσον πήρα καλό φορτιστή δεν θα κάνω το λάθος να μην πάρω και αντικειμενικά καλές, δοκιμασμένες και επώνυμες μπαταρίες όπως πχ. οι eneloop. To ασύρματο της κιθάρας το χρησιμοποιώ σε live κυρίως, στο σπίτι και στις πρόβες χρησιμοποιώ καλώδιο (άντε να το πάρω και σε καμιά πρόβα έτσι για τη φάση) οπότε η χρήση του είναι 1-2 φορές το μήνα. To flash είναι της κοπέλας μου και το λειτουργεί αρκετά συχνά και ρουφάει τις μπαταρίες (αλκαλικές) σαν τρελό. Σκεφτόμουν για LSD όχι γιατί δεν αδειάζουν όπως οι απλές αλλά, απ'ότι διάβασα εδώ και σε άλλα ελληνικά ή ξένα forums, έχουν μικρότερη εσωτερική αντίσταση και άρα μικρότερη θερμοκρασία κατά την λειτουργία, σταθερή απόδοση στο χρόνο και το φορτίο τους παρουσιάζει μεγαλύτερη ομοιογένεια, σε σχέση με τις απλές επαναφορτιζόμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Παιδια εχετε υποψην κανενα φορτιστη απλο; δε θελω τιποτα τρελες δυνατοτητες. Απλα κατι που να μπορει να φορτιζει ΑΑ + ΑΑΑ μπαταριες (και μια μονη της να μπορει να φορτιστει) σε νορμαλ χρονο. Προτασεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristidis540 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 να πω κι'εγω για τις recyko+ εχω καποιες ΑΑΑ που αναγραφουν 820 mAh μετα απο ενα χρονο χρησης(φακο μπρελοκ φορτιση καθε 2 βδομαδες περιπου)ο φορτιστης μου την βγαζει στα 835 mAh μαλλον σε καλο δρομο ειναι. Εχω και ΑΑ,θα τις παρακολουθω να δω σε σχεση με τις eneloop να δω τι διαφορες εχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 να συνεισφέρω και μία πρόχειρη κριτική για τον φορτιστή. τον πήρα αφού διάβασα το νήμα και εκείνη την περίοδο ψαχνόμουν για φορτιστή. ευχαριστώ τον matrix για το νήμα του και την ειδοποίηση για αυτό το μοντέλο. καταρχάς ο φορτιστής είναι ο μεταμορφωμένος lacrosse ή technoline bc-1000 με πιό περιοριμένες δυνατότητες από τα προαναφερθέντα μοντέλα.αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσω το φορτιστή θα έλεγα πως είναι για μία μόνο μπαταρία. τί εννοώ; όλες οι μπαταρίες λειτουργούν μαζί χωρίς διαφορετικό πρόγραμμα και όλες οι μπαταρίες φορτίζουν και ξεφορτίζουν με το ίδιο ρεύμα.δε μπορείς να βάλεις διαφορετικό ρεύμα σε κάθε μία μπαταρία χωριστά αλλά όλες με το ίδιο ρεύμα. τώρα στην αδυναμία διαφορετικού προγράμματος σε κάθε θήκη δε θα επεκταθώ καθώς θεωρώ πως αφορά λίγους χρήστες. ο φορτιστής κατά τα άλλα είναι πολύ καλός αλλά με αυτήν τη σοβαρή αδυναμία που προείπα και αυτό σε θυσία για την ευχρηστία. είναι 4 φορές πιο εύχρηστος από τους προαναφερθέντες. το μέγεθος του είναι εκπληκτικό αφού μόλις το δείς λες αποκλείεται αυτο το πραγματάκι να κάνει όλα αυτά. είναι υπερφορητός. όμως για μένα η αδυναμία αυτή για διαφορετικά ρεύματα σε διαφορετικές υποδοχές με ανάγκασε να προσανατολιστώ στον ακριβότερο και τεράστιο maha . αν είναι κάποιος να πάρει φορτιστή μικρό και θαυματουργό που δεν το ενδιαφέρουν οι παραπάνω , ας πούμε αδυναμίες-για άλλους δεν είναι- τότε είναι μία πολύ καλή λύση ,αλλά και πάλι συνιστώ τον bc-1000 σε όλες τις διαφορετικές μάρκες που μπορείτε να τον βρείτε εκτός του iq328 καθώς και τον μικρότερο bc700 ο οποίος είναι μόνο κατα 2 λίρες ακριβότερος.και αυτό γιατί παίρνεις όλες σχεδόν τις λειτουργίες του maha σε μία συσκευή που είναι η μισή σε μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εχεις καποια "λαθη" σε αυτα που λες (και το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι προφανης ο τροπος οποτε επιφανειακα εχεις "δικιο"): Τα ρευματα μπορουν να ρυθμιστουν διαφορετικα και δεν ειναι υποχρεωτικα ιδια. Το εχω αναφερει και υπαρχει ο τροπος σε καποιο προηγουμενο ποστ μου. Κριμα που σου ξεφυγε και για αυτον τον λογο εδωσες αλλα 50 ευρω (καλος ο maha αλλα ακριβος και οπως λες και εσυ που τον εχεις δουλεψει δυσχρηστος σχετικα με τους αλλους) Επισης και προγραμμα διαφορετικο μπορεις να εχεις σε 1-2-3 μπαταριες, και αυτο το εχουμε αναφερει (το 1 προγραμμα απο τα δυο πρεπει να ειναι φορτιση ομως). Δεν μπορεις να εχεις ομως 3 διαφορετικα προγραμματα. Ο περιορισμος αυτος εχει αναφερθει εξ αρχης, το κατα ποσο στην πραξη ειναι μειον η συν ομως ειναι υποκειμενικο θεμα και διαβαζουμε δεξια και αριστερα και τις δυο αποψεις. Ο bc700 ειναι φτηνοτερος 3-6 ευρω (αλλου), αλλα φυσικα δεν υπαρχει καμια σχεση με τις δυνατοτητες του 328, ειναι πολυ πισω. (και οχι μονο ο μικρος, αλλα συμφωνα με αποψεις και οι μεγαλοι 900 και 1000) Αντιγραφω απο το ποστ #6: Ο BC700 ηταν η επιλογη μου (λογω κοστους, αλλα και λειτουργικοτητας-ευκολιας σε σχεση με τον MAHA 9000) πριν βρω τον IQ328. To μικροτερο και παλιοτερο μοντελο της σειρας IQ, o IQ228 ειναι στην πραγματικοτητα ο BC900 και ο ακομα μικροτερος IQ128 ειναι ο BC700: (http://www.candlepow...l=1#post3726589 - http://www.candlepow...l=1#post2859221) "The Accupower IQ-128 is more commonly known as the LaCrosse BC-700 in North America. It is a sibling of the LaCrosse BC-900. You can find lots of information on both chargers by entering either term in the Google search box at the top of this page." Αυτος που δινω ειναι στην ουσια ο νεοτερος του BC900, δηλαδη ο BC9009 που με τη σειρα του ειναι ιδιος (και hardwar-ικα και software-ικα: FW37) με τον λιγων μηνων BC1000 (κοιτα και τις φωτογραφιες στο τελος του προηγουμενου ποστ, ποσο απλουστερος ειναι ο BC900 ο οποιος ειναι μεγαλυτερος απο τον BC700). Δεν εχουν επομενως καμια σχεση οι δυο, η επιλογη ειναι σαφως ο IQ328 απο τη στιγμη που ειναι στα ιδια χρηματα (και φτηνοτερος). Απο σχολιο στο amazon.co.uk: "Excluding the much better build quality and 2 year warranty of the IQ-328, with one major (or minor) operational difference this charger is virtually identical to the common BC900 sold by a whole host of manufactures such as La Crosse & Technoline. There are so many reviews and comments on the internet for the BC900 (and its little brother the BC700) that I wont repeat the details here... So: Much better built than my (dead) BC900, cheaper and with a 2 year warranty. Very highly recommended, though a backlight for the LCD screen would be a bonus." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εχεις καποια "λαθη" σε αυτα που λες (και το εβαλα σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι προφανης ο τροπος οποτε επιφανειακα εχεις "δικιο"): Τα ρευματα μπορουν να ρυθμιστουν διαφορετικα και δεν ειναι υποχρεωτικα ιδια. Το εχω αναφερει και υπαρχει ο τροπος σε καποιο προηγουμενο ποστ μου. Κριμα που σου ξεφυγε και για αυτον τον λογο εδωσες αλλα 50 ευρω (καλος ο maha αλλα ακριβος και οπως λες και εσυ που τον εχεις δουλεψει δυσχρηστος σχετικα με τους αλλους) Επισης και προγραμμα διαφορετικο μπορεις να εχεις σε 1-2-3 μπαταριες, και αυτο το εχουμε αναφερει (το 1 προγραμμα απο τα δυο πρεπει να ειναι φορτιση ομως). Δεν μπορεις να εχεις ομως 3 διαφορετικα προγραμματα. Ο περιορισμος αυτος εχει αναφερθει εξ αρχης, το κατα ποσο στην πραξη ειναι μειον η συν ομως ειναι υποκειμενικο θεμα και διαβαζουμε δεξια και αριστερα και τις δυο αποψεις. Ο bc700 ειναι φτηνοτερος 3-6 ευρω (αλλου), αλλα φυσικα δεν υπαρχει καμια σχεση με τις δυνατοτητες του 328, ειναι πολυ πισω. (και οχι μονο ο μικρος, αλλα συμφωνα με αποψεις και οι μεγαλοι 900 και 1000) Αντιγραφω απο το ποστ #6: σε ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σου. μπορείς να μου το πείς είτε εδώ είτε σε πμ πως τα ρυθμίζω ανεξάρτητα τα ρεύματα. σε ευχαριστω σου είμαι υπόχρεος συγγνώμη που σε αναγκάζω να ξανα απάντήσεις αλλά το νήμα πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.επίσης στα διαφορετικά προγράμματα γι'αυτό δεν επεκτάθηκα κάθώς και εγώ διαπίστωσα πως δεν είναι μείον όταν σου φύγει η κάψα.βέβαι και ασφαλώς για άλλους μπορεί να είναι αρκετά σημαντικό. ααα και η ποιότητα κατασκευής του είναι πραγματικώς πολύ μα άρα πολύ καλύτερη από τα διδυμάκια bc1000 -700-500. υ.γ. αν συνηθίσεις τον iq328 ο maha είναι πραγματικό θηρίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να 'σαι καλα φιλε. Και βεβαια δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη, σιγουρα ειναι δυσκολο να το βρεις στις τοσες σελιδες. Μαλιστα επειδη σκεφτηκα τη δυσκολια να το βρεις απο την ωρα που σου απαντουσα, εκατσα και τραβηξα ενα βιντεακι (το πρωτο που ανεβαζω στο νετ παιδευτηκα αλλα τελικα το ανεβασα ) για να γινει ποιο καλα αντιληπτος ο τροπος που στην ουσια ειναι "πατεντα" και δεν αναγραφεται στις οδηγιες ή καπου αλλου. [Η επιλογη διαφορετικου προγραμματος (το ενα ειπαμε ειναι υποχρεωτικα φορτιση) γινεται αφου πρωτα βαλουμε οσες ειναι για το "αλλο" προγραμμα (πχ refresh) επιλεγουμε κανονικα το ρευμα του, και μετα βαζουμε απο μια εως 3 μπαταριες για φορτιση και παλι εχοντας δυνατοτητα επιλογης του ρευματος φορτισης (παρα τα αντιθετα που ειχα διαβασει στα ξενα forums πριν τον αγορασω).] Το βιντεακι αφορα την επιλογη διαφορετικου ρευματος φορτισης για καθε μια μπαταρια. (μπορει να γινει και σε ζευγαρια - ανα δυο το ιδιο ρευμα, πιο γρηγορη η διαδικασια απο οτι για διαφορετικο στην καθε μια). Για καθε μπαταρια σας δειχνω τις δυνατες επιλογης ρευματος πριν επιλεξω το επιθυμητο (κανω εναν κυκλο σε καθε μια). Βαζουμε πρωτα αυτη για την οποια θελουμε το μεγαλυτερο ρευμα, γιατι αν βαλουμε στην πρωτη πχ 500 μετα μονο 200 και 500 θα εχουμε ως επιλογες στις υπολοιπες (στην ουσια η πρωτη οριζει το "ταβανι" των υπολοιπων). Φορτιστης IQ328 - επιλογη διαφορετικων ρευματων ανα μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 είσαι θεός φίλε μου matrixx. σε ευχαριστώ πάρα πολύ. τόσο απλό ήταν λοιπόν. ο φορτιστής είναι απλώς απίθανος , ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. επομένως ο maha προσ το παρόν παρκάρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις