Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά .Γνωρίζει κανείς αν είναι ασφαλής η παράδοση με Free Super Saver Delivery μέσω Royal mail? Υπάρχει κάποιος τρόπος παρακολούθησης που βρίσκεται η αποστολή ? Ήδη πέρασε η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ( 21 Μαρτίου ) και δεν παρέλαβα τίποτα , πρέπει να ανησυχώ ?( μένω σε πολυκατοικία).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Υπάρχει κάποιος τρόπος παρακολούθησης που βρίσκεται η αποστολή ?

OXI

Ήδη πέρασε η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ( 21 Μαρτίου ) και δεν παρέλαβα τίποτα , πρέπει να ανησυχώ ?( μένω σε πολυκατοικία).

OXI.

________________________________________________________________________________________________

Τωρα το θεμα με την πολυκατοικια ειναι ποσο ειναι "ασφαλης" ο ταχυδρομος σου. Λογικα θα σου φερει χαρτακι να πας απο ταχυδρομειο να το παρεις. Αν εχεις τσεκαρει το θεμα "πολυκατοικια σου / ταχυδρομος σου" ξερεις τι να περιμενεις απο αυτους.

Μην αγχωνεσαι, η μια βδομαδα που δινει το αμαζον στη royal σπανια βγαινει στην πραξη (φανταζομαι οτι το dispatch εγινε 14-3-2012). Μεσα στην επομενη βδομαδα θα σου ερθει 99%, αν οχι αρχιζεις να ψαχνεσαι.

Καλησπέρα!

Tρίτη το παράγγειλα Τετάρτη ήρθε απόδειξη στο email και σήμερα παρέλαβα!!!

matrixxx διάβασα τις προηγούμενες σελίδες και ζαλίστηκα....xaxaxa

Για να τεστάρω απλά αυτές που έχω ήδη τις βάζω να εκφορτίσουν και να φορτίσουν πλήρως οπότε εκφόρτιση στα 500 και φόρτιση 200-1000 ?

Θα δοκιμάσω κάτι Soshine που έχω πάρει εδώ και κανα χρόνο σίγουρα...

Thanks για τη ανάδειξη της προσφοράς καθώς και για τη βοήθεια που προσφέρεις!

• Moderators

Να σαι καλα φιλε!

Οχι γιατι μετρωντας τα mAh κατα τη φορτιση δεν εχεις πραγματικη εικονα.

Θα βαλεις το προγραμμα "test" και βαλε ρευμα (φορτισης οριζεις στο τεστ) 700 (αν ειναι μεχρι 2000mAh οι μπαταριες σου) ή 1000 αν ειναι 2300-2500mAh (φανταζομαι NiMh ΑΑ ειναι)

Ναι είναι 2600 και 2700 αν θυμάμαι καλά...Ναι ΑΑ ειναι η ΑΑΑ είναι 900...

Οπότε κάνω το τέστ όπως είπες ποιο πάνω και μετά για να τις <αναγγενήσω> ποια είναι η διαδικασία?

Σε ρωτάω γιατι έχεις απαντήσει σε πολλά παλικάρια με μτχ με new μπαταρίες κτλ και έχω πελαγώσει...

Αν μπορείς και έχεις χρόνο γράψε τα βασικά στο πρώτο post σου να ξέρουμε τι και πως για να μην σε ζαλίσουμε!

Και πάλι ευχαριστώ!

• Moderators

Refresh ειναι το προγραμμα για την "ανασταση". Στο πρωτο ποστ δεν μπορω εδω και πολλες μερες να κανω edit, υπαρχει χρονικο περιθωριο που περασε.

πχ

http://www.insomnia.gr/topic/437738-smart-charger-aaaaa-iq328-27e-fbamazon-δωρεαν-μεταφορικα/page__st__180__p__4622238#entry4622238

Καλησπέρα παιδιά .Γνωρίζει κανείς αν είναι ασφαλής η παράδοση με Free Super Saver Delivery μέσω Royal mail? Υπάρχει κάποιος τρόπος παρακολούθησης που βρίσκεται η αποστολή ?

OXI

________________________________________________________________________________________________

Ναι σε περιπτωση που σου εχουν στειλει tracking number..(συνηθως ομως δεν στελνουν)..τσεκαρε στα στοιχεια της παραγγελιας σου..

Να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου κάτι σχετικά με τους φορτιστές και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ?

Εάν είναι εύκολο από την πλευρά του matrixxx, να δημιουργηθεί ένα νέο θέμα στην κατηγορία "hardware" (ή σε κάποια άλλη καταλληλότερη κατηγορία) και να συγκεντρωθούν όλες αυτές οι -πολύ χρήσιμες- πληροφορίες, διαπιστώσεις, μετρήσεις κ.ο.κ. κάπου συγκεντρωμένα, ώστε να είναι ευκολότερη η αναζήτηση πληροφοριών από κάποιον χρήστη.

Ενδέχεται μελλοντικά να χαθεί στην ενότητα των προσφορών και πραγματικά είναι κρίμα μετά από τόση κούραση από την πλευρά των γραφόντων να πάει χαμένη.

Γνωρίζω πως κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ χρόνο από την πλευρά του matrixxx, αλλά νομίζω πως θα λύσει πολλές απορίες όλων μας (σε μια πολύ δημοφιλή κατηγορία hardware).

Nομίζω πως εύκολα θα γίνει sticky !

υ.γ. : Ελπίζω matrixxx να μη με βρίζεις...

...για το καλό του φόρουμ το πρότεινα :rolleyes:

• Moderators

Ναι σε περιπτωση που σου εχουν στειλει tracking number..(συνηθως ομως δεν στελνουν)..τσεκαρε στα στοιχεια της παραγγελιας σου..

Δεν υπαρχει ΠΟΤΕ tracking σε royal mail του αμαζον.

υ.γ. : Ελπίζω matrixxx να μη με βρίζεις...

...για το καλό του φόρουμ το πρότεινα :rolleyes:

Οχι φιλε μου αλιμονο, γιατι να σε βρισω;

Οσο για "το καλο του φορουμ" δυο εχω να πω προς πασα κατευθυνση:

α) Δεν εχω καμια "αμεση" σχεση με το "φορουμ".

β) Βλεπω τοσα στραβα που δεν εχω διαθεση να σκεφτω το "καλο του φορουμ", για καποιους σιγουρα αξιζει, αλλα για το "μαγαζι" δεν θα το εκανα. Ισως αν βρω τον χρονο να κανω κατι παντως για τους 10-20-100 που το αξιζουν...

Ευχαριστω και παλι ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια.

Οσο για "το καλο του φορουμ" δυο εχω να πω προς πασα κατευθυνση:

α) Δεν εχω καμια "αμεση" σχεση με το "φορουμ".

β) Βλεπω τοσα στραβα που δεν εχω διαθεση να σκεφτω το "καλο του φορουμ", για καποιους σιγουρα αξιζει, αλλα για το "μαγαζι" δεν θα το εκανα. Ισως αν βρω τον χρονο να κανω κατι παντως για τους 10-20-100 που το αξιζουν...

Να ξεκαθαρίσω και εγώ με τη σειρά μου, πως δεν είχα πρόθεση να συσχετίσω με κανέναν τρόπο τον matrixxx με τη διαχειριστική ομάδα.

Αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του φόρουμ ώς άτομα

και στη διεύρυνση των γνώσεών μας μέσα από αντίστοιχα reviews.

• Moderators

Διευκρινηση και απο μενα:

@commendatore

Σωστα σε διαβασα, δεν αφορουσε εσενα τιποτα απο οσα εγραψα και ειναι μεσα στο quote σου. (παρα μονο η πρωτη φραση και η τελευταια με τα μικρα γραμματακια - στο αρχικο μου μηνυμα) :-)

• Moderators

Kαλησπέρα στα παιδιά,επειδή έχουν περάσει 20 μέρες από την ημερομηνία αποστολής και δεν έχω παραλάβει ακόμη έχει κανείς παρόμοιο θέμα?

(Αμάν αυτά τα Ε.Λ.Τ.Α.) :fear:

Παρελαβες Γιαννη;

Εγώ το παρήγγειλα Τετάρτη 21/03 και το παρέλαβα Τρίτη 27/03. Μάλιστα φόρτισα ένα ζευγάρι μπαταρίες sony που ο προηγούμενος φορτιστής μου (sony) δεν τις φόρτιζε καθόλου, ούτε τις έκανε refresh.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...