Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οχι φιλε μου ο φορτιστης αυτος φορτιζει μονο ΑΑ και ΑΑΑ,εαν παρεις τους ανταπτορες απλα θα φορτιζεις ΑΑ και θα τις βαζεις στους ανταπτορες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για να καταλάβω.... Αν πάρω αυτόν τον φορτιστή που προτείνετε από άμαζον ' date=' για να τον χρησιμοποιήσω και για μπαταρίες C/D θα πρέπει να πάρω τον αντάπτορα που προτείνετε στο λινκ? Ταιριάζει δηλ στον συγκεκριμένο φορτιστή το έχει δοκιμάσει κανείς??[/quote']

Ο ανταπτορας αυτος ειναι χρησιμος οταν εχεις φορτιστη για c-d μπαταριες ..με αυτον θα μπορεις να φορτιζεις και τις AA-AAA που εχεις αποφευγοντας να αγορασεις αλλο φορτιστη για AA-AAA....

Ο ανταπτορας αυτος ειναι χρησιμος οταν εχεις φορτιστη για c-d μπαταριες ..με αυτον θα μπορεις να φορτιζεις και τις AA-AAA που εχεις αποφευγοντας να αγορασεις αλλο φορτιστη για AA-AAA....

φιλε βασικα ειναι για το αναποδο. Δεν ειναι δυνατον καποιος να εχει φορτιστη για C/D και να μην εχει για ΑΑ/ΑΑΑ. Ο φορτιστης για C/D παντα θα φορτιζει και ΑΑ/ΑΑΑ. Το αναποδο δεν ισχυει παντα.

Ο ανταπτορας που εδωσε ο papars ειναι μια θηκη μπαταριας ΑΑ για συσκευες C ή D (αναλογα τον ανταπτορα). Δηλαδη σε μια συσκευη που χρειαζεσαι D μπαταριες αντι να πας να αγορασεις D αλκαλικες που ειναι πανακριβες ή D επαναφορτιζομενες πηγαινεις και παιρνεις τον παραπανω ανταπτορα και επαναφορτιζομενες ΑΑ μπαταριες. Ετσι βαζεις την ΑΑ μεσα στον ανταπτορα και αυτο το σετ μεσα στη συσκευη σου για να δουλεψει.

Αυτος ο ανταπτορας λοιπον ειναι χρησιμος οταν εχεις μπαταριες ΑΑ και φορτιστη για AA/AAA μπαταριες για να μην χρειαζεται να παρεις D μπαταριες και φορτιστη για C/D.

http://www.ebay.de/itm/270542218325

φιλε βασικα ειναι για το αναποδο. Δεν ειναι δυνατον καποιος να εχει φορτιστη για C/D και να μην εχει για ΑΑ/ΑΑΑ. Ο φορτιστης για C/D παντα θα φορτιζει και ΑΑ/ΑΑΑ. Το αναποδο δεν ισχυει παντα.

Ο ανταπτορας που εδωσε ο papars ειναι μια θηκη μπαταριας ΑΑ για συσκευες C ή D (αναλογα τον ανταπτορα). Δηλαδη σε μια συσκευη που χρειαζεσαι D μπαταριες αντι να πας να αγορασεις D αλκαλικες που ειναι πανακριβες ή D επαναφορτιζομενες πηγαινεις και παιρνεις τον παραπανω ανταπτορα και επαναφορτιζομενες ΑΑ μπαταριες. Ετσι βαζεις την ΑΑ μεσα στον ανταπτορα και αυτο το σετ μεσα στη συσκευη σου για να δουλεψει.

Αυτος ο ανταπτορας λοιπον ειναι χρησιμος οταν εχεις μπαταριες ΑΑ και φορτιστη για AA/AAA μπαταριες για να μην χρειαζεται να παρεις D μπαταριες και φορτιστη για C/D.

http://www.ebay.de/itm/270542218325

:-)

δεν ηξερα οτι οι φορτιστες για c/d παντα κανουν και για AA/AAA...

• Moderators

Παρελαβα σημερα και εχει 2 manual και αγγλικο και γερμανικο...

Τι ειπες τωρα ρε συ φιλε! :-D

Λεω κοιτα να δεις που εβαλαν και Αγγλικο στην νεα παρτιδα...

Κατσε να ξανακοιταξω το κουτακι του λεω μηπως ειναι πουθενα χωμενο και δεν το προσεξα...

Ανοιγω το βγαζω και βλεπω οτι ειναι μονο μια σελιδα (4πλη), αλλα ως εκ θαυματος σημερα εγινε Αγγλικα η γλωσσα του!!

Συμπερασμα. Ειχα διαβασει απο σχολιο του αμαζον οτι οι οδηγιες ηταν στα Γερμανικα, ημουν "προκατειλημμενος" γι αυτο, οπως ανοιξα βιαστικα το πακετο ανοιξα το φυλλαδιο (μια Α4 σελιδα) και επεσα στους δυο πινακες στην "σελιδα 4/8" οι οποιοι ειναι στα Γερμανικα!

Οχι οτι εχει σημασια αφου και το pdf μια χαρα ηταν, απλα κοιτα να δεις τι εγινε! :lol:

Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν ανοιγμενη η συσκευασια...Αλλα αφου το τσεκαρα στα

γρηγορα στο ταχυδρομειο,εχει 2 manual(ξεχωριστο αγγλικο-γερμανικο)και αφου δουλευει μια χαρα(το εχω λιωσει απο χτες)

ολα οκ.Μεχρι στιγμης δειχνει οτι τα αξιζει τα λεφτα του!

και εμενα ειχε ερθει ανοιγμενο :angry:

ειχε μεσα και αγγλικο κανονικα.

Εβαλα 2 ενελοοπ στο τεστ και μου εβγαλε 1500 μΑh,αυτο δεν μου αρεσε καθολου,τωρα εβαλα refresh να δω τι θα μου βγαλει.(μαλλον ο τρονικ εχει κανει το κακο του)

• Moderators

...(το εχω λιωσει απο χτες)...

Εγω το εχω λιωσει απο τις 29-2 που ηρθε. Ειναι ζητημα αν εχει μεινει στις 15 μερες 3-4 ωρες συνολικα που να μην εχει πανω μπαταριες να τις δουλευει. Το μηχανακι δεν μασαει με τιποτα παιδια!

Μολις μετρησα και τις μπαταριες που εχουν περασει απο εκει αυτες τις 15 μερες!

56 :shock: μπαταριες NiMh περασαν τη διαδικασια του refresh! (δεν ηξερα οτι ειχα τοσες πολλες, με την ευκαιρια του φορτιστη τις μαζεψα ολες!!)

ΥΓ

Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν ανοιγμενη η συσκευασια...Αλλα αφου το τσεκαρα στα γρηγορα στο ταχυδρομειο...

Τι εννοειτε παιδια ανοιγμενη συσκευασια; Ανοιγμενη η εξωτερικη συσκευασια; Κατι ψαχνουν παλι στα ταχυδρομεια αυτες τις μερες λετε;  [Γιατι η συσκευασια του προιοντος δεν εχει καποιο ειδος σφραγισματος ετσι και αλλιως.] 

• Moderators

πειραζει το καλώδιο του φορτιστη να ειναι πανω σε πολύμπριζο (χωρις αλλη συσκευη πάνω) και όχι στην μπρίζα κατευθείαν?

Καθολου!

Ανοιγμενο και ψιλοταλαιπωρημενο και το εσωτερικο κουτι..Μου ηρθε καπως,αλλα αφου ολα οκ....

Υπαρχει "συναγερμος" παλι σε αλληλογραφιες ή καποιος απλα κοιταει τι θα παρει; :confused:

ΥΓ. Υπαρχει και η περιπτωση του "παιζω μπαλα με τα πακετα", οχι υποχρεωτικα μονο εδω, μπορει και εξω, δεν ξερω ποιοι το κατεχουν καλυτερα το αθλημα. Η αλλη κουτα του αμαζον που ειχε μεσα τις μπαταριες ΑΑΑ και ΑΑ (1 κιλο ηταν η μια δεσμιδα και 300γρ οι μιικρες), ειχε σκιστει απο πανω μεχρι κατω απο το πλαι και οι μπαταριες (δεσμιδα 32ΑΑ) ειχαν ψιλοβγει εξω σαν τα σαλιγκαρια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...