Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

matrixxx σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διαφωτιστικότατες πληροφορίες που πόσταρες.Οπότε τώρα απλά ελπίζω στις επόμενες φορτίσεις να καλυτερέψουν τα πράγματα και να μη χάνω 5% ενέργεια την ημέρα περίπου.

Να σαι καλα φιλε μου.

Στις 2-3 φορτισεις θα εχεις πιασει το μεγιστο των μπαταριων σου αφου ειναι καινουργιες, αλλα η διαφορα θα ειναι πολυ μικρη. Μην περιμενεις θαυματα. Απλα εχει μεγαλη καταναλωση το apple magic trackpad :

The bad news: yeah, about that battery life thing. I popped in a fully charged set of Apple’s rechargeable batteries on August 3, the day the Apple Battery Charger arrived, which is to say it’s been nearly 15 days since I started with a 100% Trackpad Battery Level. Today, it’s at 14% percent, which means I might get three or four more days out of these batteries before they need to be swapped and recharged. Even by Magic Mouse standards, 20-day battery life* sucks.

(* = Battery life will, of course, depend on how much you use your computer, how efficiently Apple’s software manages the power of its accessories, and the type of batteries you’re using. Since I’m using Apple’s hardware, software, and batteries at this point, there’s really no excuse for short run times except that wireless accessories eat batteries when you actually use them—which I do for eight or nine hours each work day, five or six days a week. My machine’s on a 10-minute automatic sleep timer. You’ll get longer battery life if you use your machine less and turn it off properly when it’s not in use.)

20 μερες ζωη αναφερει με τις apple μπαταριες που βλεπω οτι ειναι 1900mAh, οποτε αντε με τις sony 2500 να σε παει 25-26 μερες (με τη συγκεκριμενη χρηση που βγαζει ο αλλος "20 μερες".)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

όταν τελειώνει ένα προγραμμα που του εχουμε βαλει να κανει στις μπαταριες γραφει full στην οθονη για καθε μπαταρια?

επισης με το προγραμμα refresh στο τελος μπορουμε να δουμε την χωρητικότητα των μπαταριων?

• Moderators

όταν τελειώνει ένα προγραμμα που του εχουμε βαλει να κανει στις μπαταριες γραφει full στην οθονη για καθε μπαταρια?

Σε οποια γραφει full σημαινει οτι τελειωσε το προγραμμα της.

επισης με το προγραμμα refresh στο τελος μπορουμε να δουμε την χωρητικότητα των μπαταριων?

Ναι, την πραγματικη της, πατωντας το κουμπι display.

Σε οποια γραφει full σημαινει οτι τελειωσε το προγραμμα της.

Ναι, την πραγματικη της, πατωντας το κουμπι display.

γιατι ενω τελειωσε το discharge που ειχα βαλει και στις 4 μπαταριες στην πρωτη γραφη discharge refresh και στις αλλες 3 charge refresh??

Αυτος ειναι ο φορτιστης που εχουν τα lidl απο πεμπτη..

http://kompernass.com/pages/_pdfs/ebff5502c3e08c2953eff65cb68a5de0.pdf

Τον σκεφτομαι για C kai D που εχω για κατι παιχνιδια του μικρου...(για ΑΑ/ΑΑΑ εχω τον maha 9000)

• Moderators

Δεν σου εδειξε λαθος ο papars, απλα δεν καταλαβε οτι εχεις ηδη C και D. Αν δεν ειχες C-D αυτο που σου προτεινε σε γλυτωνε απο "ειδικο" φορτιστη και θα εκανες τη δουλεια σου. Δεν γινεται να σου εδειχνε (ετσι οπως το πηρες) το "σωστο" αφου μονο με το βαλιτσακι του sport billy θα γινοταν να υπαρχει ανταπτορας που να κανει τις C kai D να μπαινουν για φορτιση στον maha σου... :mrgreen:.

(λυση υπαρχει βεβαια DIY, αλλα ο maha δεν μπορει να φτασει μεχρι τα 4-5 Αh που ισως ειναι οι μεγαλες σου μπαταριες)

Αυτος ειναι ο φορτιστης που εχουν τα lidl απο πεμπτη..

http://kompernass.com/pages/_pdfs/ebff5502c3e08c2953eff65cb68a5de0.pdf

Τον σκεφτομαι για C kai D που εχω για κατι παιχνιδια του μικρου...(για ΑΑ/ΑΑΑ εχω τον maha 9000)

Τον είχα πάρει πριν καμιά τετραετία (ή τουλάχιστον αντίστοιχο μοντέλο τότε).

Την ψιλοέκανα την δουλειά μου.

Τον χρησμοποίησα μόνο καμιά 10 φορές για C,D (αλλά και 9volt-ες) αφού πλέον δεν έχω παιχνίδια των παιδιών με τέτοιες μπαταρίες

(για AA έχω και εγώ τον maha)

πηρα και εγω πριν ενα χρονο αυτον τον tronic,ενα απο τα τεσσερα δεν δουλευε απο την αρχη.

Εκτος απο αυτο σταματαει την φορτιση οποτε θελει αυτος μου εβγαλε off μερικες μπαταριες ευτηχως αντεξαν οι eneloop και οι GP ReCyko+ τις θερμοκρασιες.

μπηκε στην ακρη για να μην μου κανει ζημια.

• Moderators

Για να μην ξεφυγουμε περαιτερω θα προτεινα οποιος θελει να ανοιξει ενα θεμα για το λιντλ, φορτιστη και μπαταριες τρονικ, γιατι ειμαστε εκτος θεματος αν αρχισουμε να μιλαμε για αλλες "προσφορες" φορτιστων ανοιγοντας κουβεντα διαρκειας γι αυτους εδω μεσα. Θα χασουμε την μπαλα εντελως.

Οποιος το ανοιξει καλο θα ειναι να πει και πως οι μπαταριες τρονικ δεν ειναι απο 15-3-2012 οπως εχει αναφερθει εδω, αλλα απο Σαββατο 17-3-2012 οπως βλεπω στο φυλλαδιο που εχω στα χερια μου. ;)

Ευχαριστω.

ΥΓ. Να μην ξεχασω να "ευχαριστησω" και αυτον που ψηφισε (7η ψηφος) πριν λιγο με 1 το θεμα αυτο! Λετε να δεχομαστε επιθεση απο το lidl; :-D Καλως τον(τους) οποιος (-οι) κι αν ειναι... :mrgreen:

Δεν σου εδειξε λαθος ο papars, απλα δεν καταλαβε οτι εχεις ηδη C και D. Αν δεν ειχες C-D αυτο που σου προτεινε σε γλυτωνε απο "ειδικο" φορτιστη και θα εκανες τη δουλεια σου.

Ας μην κολλησουμε στις λεξεις..

απο τη στιγμη που δεν καταλαβε οτι εχω ηδη C/D και ψαχνω για αναλογο φορτιστη (πιθανως να μην το διατυπωσα καλα..) εγινε το μπερδεμα...

Προχωραμε..

Ετοιμαζω και εγω κατι τεστακια με powerex imedion(lsd),tronic lsd και ψαχνω και για αγορα eneloop..

Δεν γινεται να σου εδειχνε (ετσι οπως το πηρες) το "σωστο" αφου μονο με το βαλιτσακι του sport billy θα γινοταν να υπαρχει ανταπτορας που να κανει τις C kai D να μπαινουν για φορτιση στον maha σου... :mrgreen:.

Προφανως.. :-D

Δεν σου εδειξε λαθος ο papars, απλα δεν καταλαβε οτι εχεις ηδη C και D. Αν δεν ειχες C-D αυτο που σου προτεινε σε γλυτωνε απο "ειδικο" φορτιστη και θα εκανες τη δουλεια σου. Δεν γινεται να σου εδειχνε (ετσι οπως το πηρες) το "σωστο" αφου μονο με το βαλιτσακι του sport billy θα γινοταν να υπαρχει ανταπτορας που να κανει τις C kai D να μπαινουν για φορτιση στον maha σου... :mrgreen:.

(λυση υπαρχει βεβαια DIY, αλλα ο maha δεν μπορει να φτασει μεχρι τα 4-5 Αh που ισως ειναι οι μεγαλες σου μπαταριες)

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για να καταλάβω.... Αν πάρω αυτόν τον φορτιστή που προτείνετε από άμαζον , για να τον χρησιμοποιήσω και για μπαταρίες C/D θα πρέπει να πάρω τον αντάπτορα που προτείνετε στο λινκ? Ταιριάζει δηλ στον συγκεκριμένο φορτιστή το έχει δοκιμάσει κανείς??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...