Προς το περιεχόμενο

Smart charger AA/AAA IQ328 27€ FBAmazon (δωρεαν μεταφορικα)

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

A δεν τα ήξερα αυτά... #6 και #67 εδω.

Επομένως και εγώ μάλλον τις 32 Phillips θα πάρω μιας και δεν έχω ανάγκη από επαναφορτιζόμενες...

Αν εχεις αναγκη απο μεγαλα ρευματα τις εχεις αναγκη τις επαναφορτιζομενες, πιο φτηνα θα σου "ερθουν", αρκει να ειναι καλες.

Αν ειναι για τηλεχειριστήρια και γενικα για εφαρμογες που θα αλλαζεις μπαταριες 1-2 φορες το χρονο, ναι παρε αλκαλικες. ;)

ΥΓ αντι για νεο μηνυμα στο απο κατω: Οκ!! :) Ναι τοσο βγαινουν, αλλα θελει "συμπληρωμα" για FSS. (με pm αν εχεις καμια ερωτηση-προταση επι αυτου-μην ξεφυγουμε εδω) Για τετοιες χρησεις βεβαια αλκαλικες το επισημαναμε και πριν λιγο καιρο! Για πλακα τις πηρα λες ενα τσουβαλι 32+24; :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 429
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν εχεις αναγκη απο μεγαλα ρευματα τις εχεις αναγκη τις επαναφορτιζομενες, πιο φτηνα θα σου "ερθουν", αρκει να ειναι καλες.

Αν ειναι για τηλεχειριστήρια και γενικα για εφαρμογες που θα αλλαζεις μπαταριες 1-2 φορες το χρονο, ναι παρε αλκαλικες. ;)

Το "Α δεν τα ήξερα αυτά" πήγαινε στα προβλήματα που μπορεί να βγάλουν οι μπαταρίες των Lidl... wink.gif

Ναι για τηλεχειριστήρια, ρολόγια, ποντίκια κλπ τις θέλω, επομένως με καλύπτουν οι αλκαλικές.

Y.Γ. 24 ΑΑΑ και 32 ΑΑΑ μου βγαίνουν στις 12 λίρες

Αυτό μόνο δεν καταλαβαίνω από αυτά που λες.

Οι eneloop του PC1 πχ έχουν 8€ η τετράδα δλδ 2€ η μία.

Αν πάρεις αλκαλικές έστω με 1€ την τετράδα βγαίνει 0.25€ η μία.

8 επαναφορτίσεις να κάνεις στις eneloop (άντε 10 για να υπολογίσεις και το κόστος του ρεύματος) έρχεσαι στα ίδια. Και είσαι και πιο φιλικός στο περιβάλλον.

Χάνω κάτι? :confused:

Όπως καταλάβατε με βάλατε και μένα στο τριπάκι..

8 επαναφορτίσεις να κάνεις στις eneloop (άντε 10 για να υπολογίσεις και το κόστος του ρεύματος) έρχεσαι στα ίδια. Και είσαι και πιο φιλικός στο περιβάλλον.

Οπότε με 2 αλλαγές μπαταριών το χρόνο ( σε τηλεχειριστήρια όπως λέει ο matrixxx) , σε 5 χρόνια έρχεσαι στα ίδια ...

μια υποσημείωση, μια και είμαστε στις "Προσφορές"

οι #$%@$%Γερμανοί στην Γερμανία τις ίδιες μπαταρίες τις δίνουν 2,99. http://www.discounte...H-Akkus/867209/

εδώ λεφτά υπάρχουν... :mad:

Μιας και είδα στις φωτό μια 9V επαναφορτιζόμενη Tronic που είχα πάρει για το αυτόματο πότισμα, και επειδή πήρα (μα...ια) τον φορτιστή της Τronic μόνο αι μόνο για να φορτίζω αυτήν, μήπως έχουμε καμμιά ιδέα για καλύτερης ποιότητας πεναφορτιζόμενη 9V (και με link να είναι δυνατόν)...?

0.20 λεπτά είναι διαφορά (λόγω της διαφοράς στο ΦΠΑ)

H Γερμανια εχει φπα 19% και επομενως με τα 3€ θα επρεπε να πουλιοταν εδω 3,1 και οχι 3,3. Φυσικα η διαφορα τωρα ειναι μικρη. Τις προηγουμενες φορες θυμαμαι τις εφερναν στα 4€ ενω την πρωτη φορα τις ειχαν φερει στα 3€.

Να πω κλεινοντας κατι τεχνικο. Η διαδικασια τεστ του φορτιστη ηταν "ζορικη" για ολες τις μπαταριες, τις εκφορτιζα ολες τις παραπανω στα 500mA και τις φορτιζα στα 1000mA. Η μπαταρια λοιπον που εχει πχ 12 mAh μαζι με την αλλη που εχει 38, επαιξαν προχθες στο wiimote για μια ωρα τουλαχιστον χωρις να παραδωσουν πνευμα. Σε ελαφρια φορτια δλδ η "πραγματικη" χωρητικοτητα τους θα ειναι μεγαλυτερη λιγο-πολυ σε ολες ομως αναλογικα.

Και να προσθεσω κατι στο παραπανω που πολυ σωστα ειπες: προσωπικα κατα την εκφορτιση τους βαζω ρευμα το 0,2C οπου C η ονομαστικη χωρητικοτητα της μπαταριας. Δηλαδη μια 2500 θα την εκφορτισω με 500mA κλπ.

Μιας και είδα στις φωτό μια 9V επαναφορτιζόμενη Tronic που είχα πάρει για το αυτόματο πότισμα, και επειδή πήρα (μα...ια) τον φορτιστή της Τronic μόνο αι μόνο για να φορτίζω αυτήν, μήπως έχουμε καμμιά ιδέα για καλύτερης ποιότητας πεναφορτιζόμενη 9V (και με link να είναι δυνατόν)...?

Ειχα παρει μια 9V tronic Ni-mH για να την βαλω στο πολυμετρο και να αντικαταστησω μια Ni-CD 8,4V που ειχα παρει πριν πολλα χρονια 15€ απο τον Γερμανο. Οι 9V επαναφορτιζομνες εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβες και εγω επειδη δεν ειχα αναγκη απο μεγαλα ρευματα βολευτηκα με την tronic.

0.20 λεπτά είναι διαφορά (λόγω της διαφοράς στο ΦΠΑ)

για την ακρίβεια είναι 0,24 λεπτά καπέλο, πέραν του μεγααλύτερου ΦΠΑ.

δηλαδή +8% σε σχέση με τους φτωχούς Γερμανούς.

δεν θυμάμαι πόσο τις έφεραν πρόσφατα, αλλά θυμαμαι οτι όσες φορές έχω πάρει ήταν στα 2,99.

• Moderators

Οπότε με 2 αλλαγές μπαταριών το χρόνο ( σε τηλεχειριστήρια όπως λέει ο matrixxx) , σε 5 χρόνια έρχεσαι στα ίδια ...

Και να συμπληρωσω μιας και 1-2 ηταν το ανω οριο μη συμφερουσας χρησης. Με μια αλλαγη το χρονο ερχεσαι στα ιδια σε 10 χρονια. Στο τηλεκοντρολ της TV που εχω στο σαλονι για παραδειγμα και δουλευει ακαταπαυστα, απο 11/2008 που την πηρα εχω αλλαξει μπαταριες μια φορα. Πες οτι αλλαζω ακομα και αυριο δευτερη φορα, θες 4 μπαταριες στα 3.5 χρονια 1 ευρω δλδ, αρα πας στα 17.5 χρονια για να κανεις αποσβεση. Ακομα και να μην υπολογισεις το κοστος του φορτιστη λοιπον (που σωστα επισημανε ο zizu) ειναι προφανες οτι δεν συμφερουν για πολυ ελαφριες χρησεις.

Αν τις πετας τις μπαταριες σου στα ειδικα σημεια ανακυκλωσης δεν κανεις κακο ουτε στο περιβαλλον φανταζομαι.

http://www.websuppli...uctDetails.aspx πολυ καλη τιμη για 9V μολις 4.75€ (5 ευρω ειχα παρει μια εντελως μαπα φαντασου, τοσο ισως πηρες και την tronic)

Δεν μπορω να δω αν υπαρχει σημειο παραλαβης, μιας και αν πληρωσεις και μεταφορικα δεν συμφερει. Ειναι η χαμηλοτερη στο σκρουτζ επωνυμη, θα ειναι μια χαρα, η τιμη της φτανει και την διπλη: http://www.antoniadi...roducts_id=1876

Αμαζον δεν βλεπω να εχει καποια σε καλη τιμη, ας μας πει ο papars μηπως ειδε 9V NiMh στο ΙΚΕΑ, λογικα θα ειναι καλυτερη απο του lidl, αν και θα σου ελεγα να παρεις την philips (εκτος αν βρεις αλλη επωνυμη σε καλη τιμη)

Τελικά επειδή ψήνομαι και εγώ για την αγορά φορτιστή, αξίζει o tronic που βγάζουν τα lidl την πέμπτη ?? Ή καλύτερα αυτός ?

Επίσης καλές είναι οι μπαταρίες του lidl ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...