g6519 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους εδω και 1-2 χρονια γραφω ταινιες σε dvd απο το λαπτοπ μου με το convertxtodvd χωρις κανενα προβλημα τωρα ομως που μου χαλασε το ενσωματομενο dvd player του λαπτοπ, αγορασα ενα εξωτερικο dvd player. εβαλα χθες να γραψω μια ταινια σε dvd (χωρις να αλλαξω καμια ρυθμιση) και ειδα οτι το καψιμο του dvd καθυστερουσε δραματικα (σε 2 ωρες ειχε ολοκληρωθει το 10%) και το σταματησα. την ταχυτητα εγγραφης την εχω αφησει στο 4 εκανα κατι λαθος η θελει καποια αλλη ρυθμιση?? ευχαριστω πολυ
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το πιθανότερο είναι να το βλέπει σαν usb1 (και μάλιστα lowbandwidth) δες αν μπορείς να μπεις στο bios και ψάξε τι ρυθμίσεις έχει εκεί σχετικά με το usb.
g6519 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το πιθανότερο είναι να το βλέπει σαν usb1 (και μάλιστα lowbandwidth) δες αν μπορείς να μπεις στο bios και ψάξε τι ρυθμίσεις έχει εκεί σχετικά με το usb. τωρα σωθηκαμε που πρεπει να μπω στο bios κ να ψαξω (μιλας σε ασχετο βλεπεις) σε ευχαριστω πολυ παντως
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εσύ μπορεί να ορίζεις 4χ ταχύτητα, δεν σημαίνει όμως ότι θα στο γράψει με τόσο. Μπορεί να στο γράφει με 1χ και να μην μπορεί να ανεβάσει ταχύτητα. Αλλά 2 ώρες και να είναι στο 10χ δεν είανι λογικό. Ακόμα και με 1χ να στο έγραφε θα το τελείωνε σε μία ώρα. Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Εκτός αν οι δύο ώρες ήταν για την μετατροπή της ταινίας σε dvd, ιδίως αν είναι κανένα 1080p mkv αρχείο και ο laptop δεν έχει γρήγορο επεξεργαστή...
g6519 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα δεν ηταν ταινια αλλα 3 επεισοδια του μικι μαους για τον γιο μου και συνολικα και τα 2 ηταν 1 γιγα. στο λαπτοπ ειχα γραψει πριν 20 μερες μια ταινια χωρις προβλημα κ χωρις καθυστερηση αλλα με το εσωτερικο dvd player του λαπτοπ και οχι με εξωτερικο οπως τωρα. χτες βραδυ παντως τα εγραψα με το εξωτερικο εχοντας βαλει στις ρυθμισεις εγγραφης "μεγιστη ταχυτητα" και το εγραψα σε καλο χρονο (περιπου 20 λεπτα) δεν το δοκιμασα ολο το dvd στην τηλεοραση να δω αν παιζει κανονικα, αλλα τα πρωτα 2-3 λεπτα παιζουν κανονικα, οποτε ελπιζω οτι ειναι οκ ευχαριστω πολυ παντως
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει, τα 20 λεπτά είναι αποδεκτός χρόνος. Μάλλον κάτι θα εμπόδιζει την μετατροπή την προηγούμενη φορά. Πάντως, θα σου πρότεινα να πάρεις ένα media player και να το συνδέσεις στην τηλεόραση. Έτσι φορτώνεις σε έναν δίσκο όλα τα παιδικά χωρίς μετατροπές και καθηστερήσεις και άσε τον μπόμπιρα να χωρτάσει μίκι μάους. Ένα φθηνό είναι αυτό (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654135&catid=060305) και ένα πολύ καλά είναι αυτό (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0656871&catid=060305) και αυτό (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802088)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα