corrupted Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 θελω να φυγω απο τον ΟΤΕ και να επιλεξω ενα πακετο σταθερης και internet απο αλλο παροχο. Αλλα θελω να συνεχισω να χρησιμοποιω το router που εχω, και να βαλω μελλοντικα οποιο θελω εγω. Γνωριζετε ποιοι παροχοι δινουν κλειδωμενα routers? Ξερω σιγουρα την Cyta και την Ontelecoms. Με τους υπολοιπους τι γινεται???
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Στην Forthnet μπορείς να βάλεις οτι θέλεις οτι και να έχω βάλει έπαιξε άψογα. Ποιο router έχεις ?
corrupted Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 D-Link DSL-2740B. Εκτος απο την Forthnet? Η HOL π.χ ή η Wind?
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Για Hol και wind θα σου απαντήσουν αλλα παιδιά που έχουν τους συγκεκριμένους providers δεν ειμαι σίγουρος πως παίζουν αυτοι
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 forthnet αν παρεις κανονικο πακετο με κανονικη τηλεφωνια βαζεις οτι θες.αν εχεις voip οχιδεν μπορεις πχ επαγγελματικα πακετα με 2-3 νουμερα ote αν παρεις απλο πακετο βαζεις οτι θες αν παρεις iptv δεν μπορεις cyta εχει μονο voip χρησιμοποεις το δικο τους.αν βαλεις δικο σου χανεις την τηλεφωνια hol αν παρεις απλο πακετο βαζεις οτι θες αρκει να εχει κανονικη Tdm τηλεφωνια.αν παρεις voip τοτε το δικο τους. γενικα οπου η τηλεφωνια ειναι voip πρεπει να βαλεις το ρουτερ που σου δινει ο παροχος. αν η τηλεφωνια δεν ειναι voip και ειναι tdm η αμα δεν σε νοιαζει να χασεις το τηλεφωνο βαζεις οτι ρουτερ θες. χοντρικα αυτα. On telecoms - βαζεις οτι θες .δεν ξερω αν εχει και voip. vivodi δινει voip σιγουρα οποτε θες το δικο τους ρουτερ.δεν ξερω αν δινει και κανονικη τηλεφωνια.
theomalegan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω και η hol δεν σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις η cyta δε το έχει και κλειδωμένο.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω και η hol δεν σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις η cyta δε το έχει και κλειδωμένο. δεν ξερω με την hol αν καποια α/κ εχουν tdm ενω αλλα οχι οποτε δεν μπορεις να διαλεξεις αλλα μπορεις να ρωτησεις. η cyta το εχει κλειδωμενο το ρουτερ οχι σε ολα αλλα σε αρκετα.γενικως καμια δεν το εχει τρελα κλειδωμενο αλλα το βασικο δεν ειναι ποσο κλειδωμενο ειναι αλλα αν μπορεις να βαλεις αλλο.
corrupted Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας καθως και οποιον αλλο απαντησει...
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 απο εκει και περα καλο ειναι να ρωτησεις την ιδια την εταιρεια αν δινει voip η οχι για να ξερεις.
Marria Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Eγω με hol , εχω pstn τηλεφωνια (οχι voip) και εχω βαλει το netgear, οχι το netfaster 3 που δινουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ξερω σιγουρα την Cyta και την Ontelecoms. Με τους υπολοιπους τι γινεται??? μόνο η Cyta, η On Telecoms όχι...
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Eγω με hol , εχω pstn τηλεφωνια (οχι voip) και εχω βαλει το netgear, οχι το netfaster 3 που δινουν. επειδη εχεις tdm μόνο η Cyta, η On Telecoms όχι... η cyta Ειναι μονο voip(alcatel dslam ) η on δεν ξερω h vivodi εδινε voip νομιζω και κανονικη .δεν νομιζω οτι και που ενωθηκε με on αν αλλαξε κατι
corrupted Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 μόνο η Cyta, η On Telecoms όχι... Η ON δεν χρησημοποιει ομως TR-069 για authentication, αντι για τα κλασσικα username/password? Αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να εχεις router με TR-069???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Η ON δεν χρησημοποιει ομως TR-069 για authentication, αντι για τα κλασσικα username/password? Αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να εχεις router με TR-069??? όχι απαραίτητα, παίζεις και κανονικά βάζοντας ότι να ναι username/password...
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Η ON δεν χρησημοποιει ομως TR-069 για authentication, αντι για τα κλασσικα username/password? Αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να εχεις router με TR-069??? οσο ξερω οσοι providers δεν εχουν username και password απλα δεν εχουν καθολου authentication.απλα ξερουν οτι ο ταδε πελατης ειναι δικος τους αφου ειναι πχ στην πορτα ταδε οποτε let him in.so simple.αν δεν εχεις ενεργοποιημενο adsl απλα δεν θα συγχρονισει καν.απο την στιγμη που συγχρονιζει σε δικια τους porta τοτε ξερουν οτι εισαι πελατης τους.απλα αν ειναι arys απλα θα χρειαστει στο τελος να εχει @hol.gr πχ για να καταλαβει ο οτε που θα στειλει τον πελατη για να συνδεθει. οταν ειναι arys χρειαζεται παντα @forthnet.gr @hol.gr @παροχος κτλ για να ξερει ο οτε που θα δρομολογησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα