greeneye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Απο την ελευση του ψηφιακου σηματος εχω το εξης προβλημα. Οσο υπηρχε το αναλογικο σημα ειχα τα καναλια κατα σειρα ωστε ειχα π.χ 1-ΕΤ1 2-ΕΤ2 3-ΕΤ3 4-ΜΕΓΚΑ 5-ΑΝΤΕΝΝΑ κτλ... Με το ψηφιακο σημα μπηκε αυτοματα το μεγκα σαν το ν1 ο αντεννα το ν2 και μονο αφου τελιοσουν τα ψηφιακα καναλια (7 συνολο για εμας εδω νησια) αρχιζει νεα αριθμηση παλι απο το 1 για τα αναλογικα οποτε εχουμε 1 ΕΤ1 2ΕΤ2 κτλ. Πατοντας 2 φορες το νουμερο 1 εναλασσεσαισε ΜΕΓΚΑ (ψηφιακο) και ΕΤ1 (αναλογικο). Η ερωτηση ειναι η εξης...υπαρχει τροπος ωστε να τα βαλω οπως τα ειχα παλια και απλα θα τραβαει ψηφιακο σημα για τα ψηφιακα η αναγκαστικα πρεπει να υποστω την διπλη σειρα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό είναι καθαρά θέμα της TV σου,δες στο εγχειρίδιο τι λέει για την διαχείριση της λίστα προγραμμάτων,ενδέχεται να της κρατάει αναγκάστηκα ξεχωριστές οπότε και να μην μπορείς να κάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) λογικα η τηλεοραση σου ειναι samsung, υπαρχει τροπος αφου πας απο το μενου στη λιστα καναλιων και μετα αν θυμαμαι πας σε καθε καναλι πατας κατι σαν επιλογες σου βγαζει μια λιστα και μετα θα ξερεις τι να επιλεξεις. Δεν εχω samsung αλλα το εχω κανει σε σπιτια φιλων. Αν κοιταξεις το manual θα διαφωτιστεις. Φυσικα και μπορεις να τα φτιαξεις στη σειρα που θες Αυτος ειναι ο τροπος που λειτουργουν ορισμενες samsung (αλλες τηλεορασεις εχουν κουμπι που εναλλασουν ψηφιακο αναλογικο αλλα και εκει πρεπει να βαλεις παλι τα καναλια οπως τα θες) πατωντας το ιδιο καναλι εναλλασουν τα ψηφιακα αναλογικα ενω λειτουργουν με μια κυκλικη τροχια οταν φτανεις στο τελος της λιστας αναλογικων ή ψηφιακων Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2012 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 samsung εχω θα το ψαξω ξανα αλλά από το πρώτο ψαξιμο μου εδωσε την εντυπωση οτι δε γινεται με καμια παναγια. Βαζει πρωτα τα ψηφιακα δηλαδη στη σειρα και μετα τα αναλογικα. ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορεις να φτιαξεις μια λιστα με αγαπημενα. Οποτε θα βαλεις οποια καναλια θελεις, ακομα και ολα με την σειρα που θες. Απλα επελεξε στο μενου αγαπημενα την επιλογη εμφανιση -> ολα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2012 από graphist83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να φτιαξεις μια λιστα με αγαπημενα. Οποτε θα βαλεις οποια καναλια θελεις, ακομα και ολα με την σειρα που θες. Απλα επελεξε στο μενου αγαπημενα την επιλογη εμφανιση -> ολα. ΤΕΛΙΚΑ Αποτελεσματα της προσπαθειας... 1) H Samsung μου δεν τα βαζει στη σειρα αλλα βαζει στγη σειρα "1" τα ψηφιακα και μετα σαν σειρα "2" αρχιζοντας αριθμηση απο το 1 βαζει τα ανλογικα. Αυτο ειναι τελεσιδικο! 2) Η φαση με τα αγαπημενα υπαρχει,δεν ξερω αν δουλευει, αλλα δε με βοηθαει γιατι ποιο πολυ για τους γονεις μου το θελω να τα βρισκουν ολα ευκολα, που να τους δειχνω να ψαχνουν αγαπημενα και συναφη. Ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Εισαγεις ολα τα καναλια στην favourite list με την σειρα που θες. Μετα επιλεγεις να γινεται προβολη μονο απο αυτην την λιστα. Υπαρχει στα μενου σχετικη επιλογη. Δεν θυμαμαι ακριβως γιατι τωρα μου ερχονται εικονες απο πολλα μενου tv που σεταρω καθημερινα. Οταν επιλεξεις να παιζει μονο απο τα favourite οι γονεις δεν θα εχουν να κανουν τιποτα παρα μονο zapping. Ουσιαστικα φτιαχνεις μια προσωπική λιστα με τα καναλια που θες και την σειρα τους. Ιδιαιτερα χρησιμο στο εξωτερικο οπου υπαρχουν εκατονταδες καναλια. Χρησιμο και σε σενα που εναλλάσσεσαι μεταξυ αναλογικων-ψηφιακων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν πας στο menu εκει που φαινεται η λιστα των καναλιων και πας πανω σε ενα καναλι και πατησεις το κουμπι tools δεν εμφανιζεται καποιες επιλογες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 ναι εχει αυτο με το tools. Ισως το δοκιμασω με 2 καναλια 1 ψηφιακο και 1 αναλογικο να δω αν δουλευει σωστα να σας πω κιολας. Ας το ξαναδω λοιπον ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Logical Channel Number (LCN)-> Off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα