Koutsiaglykoulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Επειδή εχω κόλημα με Nokia ποιό απο τα 2 μου προτείνετε?
katsikoula Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 το Nokia Lumia 800 με κλειστά μάτια από εμένα καθώς έχει Windows Phone λειτουργικό ενώ το N9 έχει Meego που είναι ξεχασμένο από τον Θεό.
PARASwrite Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 στον Ν9 έβαλαν και android ωστόσο εγώ θα έπαιρνα το 800
giannisosfp Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να διαλέξεις λειτουργικό. Αν σκοπεύεις να κάθεσαι και να ασχολείσαι με το κινητό και είσαι λίγο εξοικιωμένος με το τερματικό και γενικά το Linux N9. Αλλιώς άμα θές τα πάντα να γίνονται μόνα τους και εύκολα το Lumia 800. Κάλες συσκευές και οι δύο.
disqualified Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Πρέπει να διαλέξεις λειτουργικό. Αν σκοπεύεις να κάθεσαι και να ασχολείσαι με το κινητό και είσαι λίγο εξοικιωμένος με το τερματικό και γενικά το Linux N9. Αλλιώς άμα θές τα πάντα να γίνονται μόνα τους και εύκολα το Lumia 800. Κάλες συσκευές και οι δύο. Για ποιο λογο με το Ν9 δε γινονται ολα μονα τους και ευκολα; Ειναι καθαρα θεμα γουστου η μονη διαφορα ειναι οτι λογικα με το lumia 800 θα εχει περισσοτερες επιλογες εφαρμογων. Το Meego θελω να πιστευω οτι ειναι εξαιρετικο λειτουργικο και θα το χαρει, για τα windowsphone ειμαι σιγουρος γιατι εχω ενα.
katsikoula Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 στον Ν9 έβαλαν και android ωστόσο εγώ θα έπαιρνα το 800 ε καλά αυτό δεν λέει κάτι. και στο Samsung Omnia 2 βάλανε android αλλά δεν το δοκιμάζω γιατί έχει πολλά bugs και κολλήματα, λειτουργίες που λείπουν, μηδενική υποστήριξη, τρέχει από την κάρτα microSD, χάνω την εγγύηση,.... να σκεφτώ και άλλα?????
flik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Το meego έχει τον πιο έξυπνο, γρήγορο και ωραίο τρόπο χειρισμού που έχω δει. Αλλά σε εφαρμογές και γενικότερη υποστήριξη είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που δύσκολα θα πρότεινα σε κάποιον να πάει σε n9, εκτός αν το θέλει για μικρό διάστημα. Το wp7 παρότι έχει περιορισμούς που εσύ κρίνεις αν είναι θέμα για εσένα ή όχι (πχ εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε 1% για bluetooth, ούτε στο android έβαζα εφαρμογή), και μπορεί να σου λείπουν μερικές εφαρμογές, είναι το πιο γρήγορο/smooth λειτουργικό, με διαφορές στα σημεία απο το ios5 στο iphone 4s όμως. Η σταθερότητά του επίσης είναι η καλύτερη, οπότε διαλέγεις. Πήγαινε να το χειριστείς. Σε πλαίσιο το έχω δει ανοιχτό, και δίπλα είχε και το n9. Αν δε σου φαίνεται βαρετό το ui του wp7, και δεις απο το web marketplace των windows phone οτι δε σου λείπει καμιά εφαρμογή, πιστεύω οτι θα το λατρέψεις. Εγώ δηλαδή μόνο αν ερχόταν κάποιος με 4s θα το έδινα χωρίς να πληρώσω, και αυτό παίζεται, λόγω οθόνης.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Χθες έμαθα πως η Nokia λάνσαρε το Lumia 900.....Πότε νομίζετε πως θα έρθει Ελλάδα?..... Αξίζει να περιμένω για να το αγοράσω μιας και πείστηκα πως το 800 μετράει πιο πολύ απο το Ν9
orlox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει νόημα να πάρεις το lumia. Κανείς ακριβώς τα ίδια πράγματα με μια wp συσκευή των 200€. Αν σου αρέσει το design χτυπά το n9.
flik Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει νόημα να πάρεις το lumia. Κανείς ακριβώς τα ίδια πράγματα με μια wp συσκευή των 200€. Αν σου αρέσει το design χτυπά το n9. Αμα θέλει όμως να έχει και design και λειτουργικό με υποστήριξη; Επίσης τα κάνει και με trophy, αλλά έχει πιο γρήγορο browsing, έχει πολύ πολύ καλύτερη οθόνη, ποιότητα κατασκευής, σχεδιασμό, πιο σίγουρες αναβαθμίσεις, exclusive nokia apps. Σίγουρα μεταχειρισμένο trophy στα 150 που δίνεται συνήθως είναι πάρα πολύ καλό vfm, αλλά για όποιον θέλει κάτι παραπάνω, το lumia 800 είναι το καλύτερο wp κινητό με διαφορά, εκτ΄ς αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη.
PARASwrite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ε καλά αυτό δεν λέει κάτι. και στο Samsung Omnia 2 βάλανε android αλλά δεν το δοκιμάζω γιατί έχει πολλά bugs και κολλήματα, λειτουργίες που λείπουν, μηδενική υποστήριξη, τρέχει από την κάρτα microSD, χάνω την εγγύηση,.... να σκεφτώ και άλλα????? ναι έχεις δίκαιο απλά το omnia 2 ήταν από την αρχή wm συσκευή το N9 είναι από την αρχή linux συσκευή και απλά μπαίνει μια άλλη ''έκδοση linux'' συνεπώς τέτοιες συσκευές είναι πιο πολύ για developers γι αυτό και δεν έχουν ανακοινωθεί αν θα υπάρξουν άλλες τέτοιες συσκευές (πχ νοκια ν900) το lumia 900 δεν θα σου ελεγα να το υπολογίζεις γιατί το lumia 800 έχει σοβαρό πρόβλημα με την ανάλυση pixeliζει πολύ, εμένα δεν με πειράζει τόσο για πριν είχα το nexus one όπου η οθόνη είναι η ίδια, το lumia 900 το αναφέρω γιατί έχει την ίδια ανάλυση με το lumia 800 αλλά σε περισσότερες ίντσες (όπως το galaxy) επίσης η σημαντικότερη αναβάθμιση του lumia 900 είναι η κάμερα.
ektor7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ναι έχεις δίκαιο απλά το omnia 2 ήταν από την αρχή wm συσκευή το N9 είναι από την αρχή linux συσκευή και απλά μπαίνει μια άλλη ''έκδοση linux'' συνεπώς τέτοιες συσκευές είναι πιο πολύ για developers γι αυτό και δεν έχουν ανακοινωθεί αν θα υπάρξουν άλλες τέτοιες συσκευές (πχ νοκια ν900) Παιζει περισσοτερο ρολο η διαθεσιμοτητα του και το ποσο θα ασχοληθουν μαζι του οι developers,παρα αν ειναι linux ή wm συσκευη! Αυτο σημαινει οτι θελει ψαξιμο το θεμα,στο αν θα τρεχει καλα το android και κατα ποσο θα συνεχισουν να του βγαζουν ρομς για τις επομενες εκδοσεις του android!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα