Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χθες στα καλά καθούμενα το κινητό μου (ενός έτους και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μέχρι τώρα) δεν αναγνωρίζει τη SIM. Το κινητό bootάρει, φτάνει στην homescreen αλλά δε ζητάει PIN, επάνω δεξιά γράφει No Service | (No sim card). Τα πλήκτρα δε λειτουργούν ενώ ούτε η touchscreen αποκρίνεται. Μόνο μία στις 10, αν το συνδέσω στον υπολογιστή με USB μπορώ να μπω στο μενού και να ανοίξω εφαρμογές κλπ. Η SIM μου λειτουργεί μια χαρά σε άλλο κινητό που έχω (κι αυτό android) ενώ μια άλλη sim που δοκίμασα στο LG επίσης παρουσιάζει πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι πριν το πάω για έλεγχο στο Service;

Στο κινητό έχω περάσει το Gingerbread 2.3.3 αντί του stock 2.2.2 Froyo και εδώ και 9-10 μήνες έπαιζε κανονικότατα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Η μόνη εφαρμογή που εγκατέστησα τελευταία (το αναφέρω αν τυχόν έχει σημασία) είναι το GoWeather αλλά το βλέπω απίθανο να παίζει ρόλο.

Δημοσ.

Το κινητό λειτουργούσε απροβλημάτιστα για πάνω από 8 μήνες με το Gingerbread, την Κυριακή μου έκανε κάτι κολλήματα και όταν έκανα restart απλά ήταν σα νεκρό.

Θα βρω λίγο χρόνο σήμερα αύριο και θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...