Michaels_V2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 η hyper 212 plus εμενα μια χαρα τα πηγε στον 1055t!!σε load και σε idle
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο σου ειχε πιασει cores σε load fanless?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα που είπες cores Θάνο. Από όλες αυτές τις θερμοκρασίες ποιά είναι η πιο αντιπροσωπευτική? (η τρίτη είναι αυτή που βλέπω και μέσω του touch bios)
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εχω ψαξει να δω τι γινεται με τους intel και την θερμοκρασια τους για να σου πω σιγουρα. Για την amd βλεπεις cores που ειναι αλγοριθμος και οσο πλησιαζει τους 45 σε cores τοσο ειναι πραγματικη θερμοκρασια.εαν δω cpu (ειναι πραγματικος αισθητηρας επανω στην μητρικη) ειναι λιγο off αυτος γιατι εαν βαλω ενα ανεμιστηρακι ας πουμε στο πισω μερος της μητρικης να βαραει εκει που μπενει ο cpu,μου την ριχνει την cpu θερμοκρασια.οποτε cores. Ομως εαν δεν βαλω ανεμιστηρακι,τοτε εκει γυρω στους 45 ειναι το σημειο σε εμενα οπου και cores και cpu δειχνουν το ιδιο. Δεν ξερω εαν καταλαβες τι λεω,δυστηχως δεν μπορεσα να σε βοηθησω παραπανω γιατι δεν ξερω πως μετραει τα temps η intel. Edit:αστα να πανε,οταν εχω ξεκλειδωτο δεν εχω και ενδειξεις cores εγω και παιζω...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δεν με βοήθησες αλλά τουλάχιστον κατάλαβα τι γίνεται με τους amd. Κάτι είναι κι αυτό.
Michaels_V2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ποσο σου ειχε πιασει cores σε load fanless? Θανο δεν θυμαμαι δυστυχως τις θερμοκρασιες των cores,και δεν χρειαζοταν γιατι κοιτουσα το cpu,ειχα τον 1055τ και τον ειχα παει 4ghz..η amd safe δινει 62 βαθμους για αυτον..εμενα πανω απο 53 δν πηγαινε! Τώρα που είπες cores Θάνο. Από όλες αυτές τις θερμοκρασίες ποιά είναι η πιο αντιπροσωπευτική? (η τρίτη είναι αυτή που βλέπω και μέσω του touch bios) Βαγγελη τα cores να βλεπεις..στον 2500κ απο τι εχω διαβασει οι cores πανω θες να ειναι κατω απο 80,κατω απο 75 ειναι καλα και κατω απο 70 ειναι τελεια..με την noctua d14 ενας core σε stability test εφτασε 69
xreokopia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Thermalright HR-02 To γιατι Google it!! Εισαι σιγουρος οτι η Thermalright HR-02 ειναι καλυτερη απο τη Scythe Mugen 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα