stm00192 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Καρμεν μιας και το φερε η κουβέντα μήπως μπορείς να αναφέρεις μερικές ψύκτρες στις οποίες δεν βρίσκουν οι vengeance? Ψήνομαι να αλλάξω τη stock. Κοιτα να δεις που θα σου μπει και εσενα το μικροβιο και μετα θα γίνει ο χειροτερος πολέμιος του stock απο όλους μας. Ετσι ξεκινάει παντων ... αντε να βαλω μια ψήκτρα να ρίξω λίγο temps ... ααα πεσαν πολύ οι θερμοκρασίες κατσε να ανεβάσω ελάχιστα μια και ειμαι πολύ safe .... κτλ κτλ!! :P
Michaels_V2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 http://www.hwmania.org/forum/recensioni-e-focus-dagli-utenti/2820-fan-nanoxia-fx-12-2000-a.html ναι αλλα χωρις τα εξτρα ηταν οι δικοι μ θανο το κανες?
Thanos1972 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι να κανω?να φτιαξω την slime?εισαι τρελος?οχι ρε.εμενα αλλο με καιει τωρα.
karmen1983 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλα χωρις τα εξτρα ηταν οι δικοι μ θανο το κανες? Ποια έξτρα βρε τα πτερύγια είναι UV
Michaels_V2 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι να κανω?να φτιαξω την slime?εισαι τρελος?οχι ρε.εμενα αλλο με καιει τωρα. χαχα..καλα τοτε! Ποια έξτρα βρε τα πτερύγια είναι UV τον ρυθμιστη στροφων εννοω!
Thanos1972 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πως γινεται απο μια ερωτηση για τις vengeance να καταληγει το topic σε uv πτερυγια,μονο εσεις ξερετε.Μου αρεσει!
xreokopia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Mιας και το μαμησατε το θρεντ και μιλατε για ψυκτρες, ποια ψυκτρα ειναι η πιο αποτελεσματικη για fanless λειτουργια?
stm00192 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Mιας και το μαμησατε το θρεντ και μιλατε για ψυκτρες, ποια ψυκτρα ειναι η πιο αποτελεσματικη για fanless λειτουργια? Αναλ'ογως για ποιον επεξεργαστή μιλάμε!! Και αναλόγως πόσο καλο airflow εχει το κουτί!!
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 E για fanless (που φυσικα δεν νομιζω να την βαλεις fanless) noctua NH-D14 (εμαθα και πως την λενε τρομαρα μου).Αγααααααπη πες ενα 'εισαι μ@λ@κ@ς στον μ@λ@κ@.
xreokopia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αναλ'ογως για ποιον επεξεργαστή μιλάμε!! Και αναλόγως πόσο καλο airflow εχει το κουτί!! Για τον φτηνοτερο της αγορας... Για κατεβαστηρι μιλαμε, οχι για high end συστημα. Tο airflow του κουτιου τι σχεση εχει? E για fanless noctua NH-D14 (εμαθα και πως την λενε τρομαρα μου). Τεσταρησες fanless τη noctua d14, τη συγκρινες με αλλες ψυκτρες και διαπιστωσες οτι ειναι η καλυτερη?
stm00192 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Για τον φτηνοτερο της αγορας... Για κατεβαστηρι μιλαμε, οχι για high end συστημα. Tο airflow του κουτιου τι σχεση εχει? Για τον φτηνότερο της αγοράς ακλοκάριστο οποιαδηποτε γομαροψυκτρα σαν την noctua κάνει.. εφοσον έχεις ένα στοιχειώδες airflow στο κουτι σου... εαν δεν έχεις καθόλου airflow τοτε τπτ δεν απομακρύνει έστω και ελαφρώς την θερμότητα απο την ψύκτρα και τοτε θα έχεις προβλημα!!
xreokopia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου το ερωτημα δεν ηταν κατα ποσον υπαρχει προβλημα σε fanless κατασταση... Το ερωτημα ηταν ποια ειναι η πιο αποτελεσματικη ψυκτρα σε fanless λειτουργια.
stm00192 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου το ερωτημα δεν ηταν κατα ποσον υπαρχει προβλημα σε fanless κατασταση... Το ερωτημα ηταν ποια ειναι η πιο αποτελεσματικη ψυκτρα σε fanless λειτουργια. Thermalright HR-02 To γιατι Google it!!
mandos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Να επιστρέψω εγώ στις μνήμες?? Τις έχω εδώ και 5 μέρες στο νέο pc με έναν 2600 (όχι κ) και by-default η Asus (p8p67) τις βάζει στα 1333. Αν τις πάω στα 1600 ανεβάζει και την cpu στα 3.44. Τι περίεργη συμπεριφορά είναι αυτή? Τελευταία φορά που αγόρασα, τότε κάποτε πριν καμια 7ετία, δεν θυμάμαι τέτοια θέματα, και ποτέ δεν ψώνιζα branded-rams (άλλες εποχές...)
Thanos1972 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τεσταρησες fanless τη noctua d14, τη συγκρινες με αλλες ψυκτρες και διαπιστωσες οτι ειναι η καλυτερη? Wish i could....αλλα τι να τεσταρω.διαβαζω reviews απο αξιοπιστα site και βγαζω συμπερασματα. Εαν ηταν να τεσταρω οπως λες και μετα να μιλαω τοτε θα ειχα φαει ολα τα λεφτα μου μονο σε ψυχτρες.δεν γινεται αυτο ετσι? Μια φορα τεσταρα την hyper 212+ .εχω καλο airflow (πολυ καλο θα ελεγα) και φυσικα η ψυχτρα την παλεψε αλλα οχι σε Load.δεν το δοκιμασα καν σε Load(παιχνιδι).δεν νομιζω να την εβαζα ποτε fanless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα