Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει αυτο το κιτακι 2x4GB στα 1600ΜΗz, 1.50V στα μολις 47€.

Στο newegg υπαρχει πολυ υψηλη βαθμολογια απο δεκαδες χρηστες. Απορω γιατι ειναι τοσο φτηνες.

Εγω που εχω DDR3 4x2GB 1333MHz 1.50V, με συμφερει να τις αντικαταστησω με αυτες τις Vengeance?

Kαι αλλη μια ερωτηση, να βαλει κανεις 16GB μνημης λεει τιποτα ή ειναι υπερβολη?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

όχι ουσιαστικά βγάζεις 8GB και βάζεις 8GB

Σε real use δε νομίζω να δεις ουσιαστική διαφορά

Τα 16GB είναι για άλλου τύπου χρήση που όχι δεν θα σου χρειαστούν (υποθέτω βέβαια απο όσα γράφεις μια και δεν λες τι χρήση κάνεις)

Δημοσ.

Ίσως θα είχε το κέρδος ότι αδειάζει 2 slots από την μητρική του και μπορεί να πάει αργότερα στα 16. (αν υποθέσουμε ότι η μητρική του φίλου έχει 4 slots που είναι και το πιθανότερο)

Δημοσ.

Ας σου απαντήσω όπως το λες εσύ για το O/c

ΟΤΑΝ θα χρειαστεί να βάλει 16GB (αν η χρήση που κάνει τώρα δεν τα ζητάει) θα έχει αλλάξει και Mobo + cpu και θα έχουν βγει οι ddr4

Δημοσ.

Σε real use δε νομίζω να δεις ουσιαστική διαφορά

Τα 16GB είναι για άλλου τύπου χρήση που όχι δεν θα σου χρειαστούν (υποθέτω βέβαια απο όσα γράφεις μια και δεν λες τι χρήση κάνεις)

Η ποσοτητα παραμενει στα 8GB αλλα τα 4 ντιμακια γινονται 2 και τα 1333ΜΗz γινονται 1600.

Απ τη στιγμη που ειναι τοσο χαμηλη η τιμη σε αυτα τα αριστα(οπως τουλαχιστον λενε οι χρηστες*) ντιμακια, γιατι να μην τα επαιρνα? 108€ ειχα παρει περυσι τις corsair, 48 κανουν αυτες...

Για ποιου τυπου χρηση ειναι τα 16GΒ? Θα τρεχουν γρηγοροτερα ή οχι οι εφαρμογες σου με 16GB, αυτο ειναι το θεμα.

(* καποιος αναρωτιοταν αν οι ψυκτρες ειναι απο πλαστικο. Επισης υπαρχει θεμα μηπως 'βρουν' στη ψυκτρα του επεξστη)

Δημοσ.

Η ποσοτητα παραμενει στα 8GB αλλα τα 4 ντιμακια γινονται 2 και τα 1333ΜΗz γινονται 1600.

Απ τη στιγμη που ειναι τοσο χαμηλη η τιμη σε αυτα τα αριστα(οπως τουλαχιστον λενε οι χρηστες*) ντιμακια, γιατι να μην τα επαιρνα? 108€ ειχα παρει περυσι τις corsair, 48 κανουν αυτες...

Για ποιου τυπου χρηση ειναι τα 16GΒ? Θα τρεχουν γρηγοροτερα ή οχι οι εφαρμογες σου με 16GB, αυτο ειναι το θεμα.

(* καποιος αναρωτιοταν αν οι ψυκτρες ειναι απο πλαστικο. Επισης υπαρχει θεμα μηπως 'βρουν' στη ψυκτρα του επεξστη)

Πες μου τι χρήση κάνεις να σου απαντήσω σε όλα

Δημοσ.

Καλά, δεν ξέρουμε ούτε mobo, ούτε cpu. Τεσπα και γω της άποψής σου είμαι ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει.

Τα χεις πάρει λίγο με το θέμα o/c, δεν υπάρχει λόγος. Απλά υπάρχει και η άλλη άποψη

Δημοσ.

Καλά, δεν ξέρουμε ούτε mobo, ούτε cpu. Τεσπα και γω της άποψής σου είμαι ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει.

Τα χεις πάρει λίγο με το θέμα o/c, δεν υπάρχει λόγος. Απλά υπάρχει και η άλλη άποψη

Καλή και η άλλη άποψη αλλα μεχρι του σημείου που αποψη δεν γινεται επιβολη και εμμονή...

Φιλικα :devil:

Δημοσ.

Κατανοώ αυτό που λες. Κι εμένα εμμονή μου φαίνεται η μόνιμη προτροπή σε ανυποψίαστους χρήστες να τον ανεβάσουν λες και θα καταλάβουν κάτι. Απλά τα δικά μου ποστ είναι μόνο από μένα και παίρνω όλη την αρνητική "φήμη" ενώ εσείς είστε εκατοντάδες και δεν φαίνεται η εμμονή. Κατά τα άλλα όσο υπάρχουν ποστ που απαντάνε σε θέματα i7 2700K ο/c, θα υπάρχει και ο αντίλογος

Όσο για την επιβολή: Θα το ήθελα πολύ να μπορώ να το επιβάλω, αλλά πρακτικά δεν μπορώ. Ως εκ τούτου κακώς με κατηγορείς γι αυτό.

Δημοσ.

Κατανοώ αυτό που λες. Κι εμένα εμμονή μου φαίνεται η μόνιμη προτροπή σε ανυποψίαστους χρήστες να τον ανεβάσουν λες και θα καταλάβουν κάτι. Απλά τα δικά μου ποστ είναι μόνο από μένα και παίρνω όλη την αρνητική "φήμη" ενώ εσείς είστε εκατοντάδες και δεν φαίνεται η εμμονή. Κατά τα άλλα όσο υπάρχουν ποστ που απαντάνε σε θέματα i7 2700K ο/c, θα υπάρχει και ο αντίλογος

Όσο για την επιβολή: Θα το ήθελα πολύ να μπορώ να το επιβάλω, αλλά πρακτικά δεν μπορώ. Ως εκ τούτου κακώς με κατηγορείς γι αυτό.

Κατσε να στο θέσω αλλιως μπας και καταλαβεις....

Ειναι απλα χαζο να προτεινεις επιμονα πχ σε καποιον να παρει τον 2500 αντι του 2500Κ για να γλυτώσει 10Ε ενω για αυτό το ασημαντο ποσο μπορει να έχει την δυνατότητα να κερδισει μεχρι και 20% - 30% επιδόσεις επεξεργαστικης ισχύος ΠΑΝΤΑ σε περιπτωση που εκείνος το θελήσει και μαλιστα πολυ πιο ευκολα αποτι στο παρελθόν.

Δεν έχω δει καποιον απο τους "υποστηρικτές" όπως λες εσύ του oc... να επιμένει να πεισει καποιον οτι του χρειαζεται οπωσδήποτε oc απλά προτεινουν το oc ως μια ΠΙΘΑΝΗ επιλογή.

Εσύ από την αλλη μερια επιμένεις ότι το oc είναι ανουσιο και ανώφελο και ΔΕΝ πρεπει να είνια επιλογη.

Ευχομαι να καταλαβαίνεις την διαφορα γιατι φενεται να εισαι αρκετα έξυπνος ανθρωπος και ελπίζω να μην βγω λάθος!

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα εγώ από μια τέτοια αλλαγή (από 4x2 σε 4x4) είναι ότι μου χάλασε το overclocking.

Με τα 4 τσιπάκια των 4gb δεν μπόρεσα να το ανεβάσω τόσο ψηλά, όσο το είχα νωρίτερα. Κατά τα άλλα.. είδα διαφορές, κυρίως όταν προσπάθησα να επεξεργαστώ μεγάλες εικόνες (από σκανάρισμα στην μεγίστη ανάλυση) στην "Ζωγραφική" ή στο Photoshop.

Δημοσ.

Εβαλα τις συγκεκριμενες την εκδοση LP λογω μεγεθους ψυκτρας και ειναι μια χαρα.

Μετα την καταπιεση που ειχα στο προηγουμενο συστημα που ειχε μολις 2gb μνημη τωρα ανασανα.

Ομως το θεωρησα υπερβολη να βαλω 16gb.

Μονο εαν καποιος χρησιμοποιει συγκεκριμενες εφαρμογες που θα εχει σημαντικη διαφορα να βαλει τα 16gb.

Nομιζω οτι πολλοι βαζουν τα 16gb για φιγουρα αλλα την πατανε γιατι οταν χρησιμοποιουν και τα 4 σλοτς της μνημης να το περιγραψω απλα οτι τραβανε πορους απο το συστημα χωρις λογo μιας και δεν χρησιμοποιουν τοση μνημη και ενα αποτελεσμα που εχει αυτο ειναι και αυτο που περιεγραψε ο alpo σχετικα με το oc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...