olympiakosgate7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας παιδιά. Σε λίγο καιρο θα ανοίξω ένα blog/site που θα έχει σχέση με αθλητικά. Σκέφτομαι να βάλω και μερικές διαφημίσεις έτσι ώστε να βγάζω και λίγο κέρδος. Πρώτη εταiρεία που ''ψήνομαι'' να βάλω είναι η Yieldads η οποία έχει καλές πληρωμές απ' όσα έχω διαβάσει και πολλές επιλογές για ένα εκδότη και εχει αρκετους διαφημιζομενους. Οι επόμενες είναι η Matomymedia ή xtendmedia και η Adbrite. Την Matomymedia την χρησιμοποιούν πολλοί στο εξωτερικό οπότε και αυτή θα έχει καλές πληρωμές. Επειδή θα έχω αρκετά pageviews λέω να ξεκινησω με CPM γιατί θα είναι πιο σίγουρα λεφτά απο το CPC. 1) Έχετε συνεργαστεί ποτέ με κάποια απο αυτές τις εταρείες ?? 2) Επειδή το blog θα έχει θέμα με αθλητικά να βάλω διαφημίσεις απο στοιχηματικές εταιρείες ή τις θεωρείτε ξεπερασμένες τώρα πια ? 3) Συμφωνείτε με την επιλογή μου να ξεκινήσω με CPM και όχι με CPC ?? Κάτα μέσο όρο οι εταρείες πόσο πληρώνουν για CPM ?? Απαντήστε σε όσες ερωτήσεις μπορείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
olympiakosgate7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Το ξέρω οτι η Google είναι ασφαλής και έχει καλές πληρωμές αλλά προτιμώ κάποιο αλλο δίκτυο. Έχω τους λόγους μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα