panos0100 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους σημερα ειδα κατι στα windows xp που εχω και θελω να ρωτησω πληροφοριακα τι ειναι οταν παταω σε ενα εικονιδιο δεξι κλικ ιδιοτητες, στην καρτελα ασφαλεια βλεπω πιο κατω απο το system και αλλους 3 αγνωστους λογαριασμους ξερει κανεις τι ειναι? λεει αγνωστος λογαριασμος s 1-5 κατι τετοια και εχει και ενα ανθρωπακι με ερωτηματικο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Kάνε ένα PrtScr και πόσταρέ το να το δούμε.
panos0100 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcl5-klZ6wl6iSz-bJnKmUpZzP35TW6cs παιδια αυτη ειναι η εικονα μου συγνωμη αλλα ελπιζω να φενεται θελει να κανω εγραφη στην σελιδα τωρα αν μπορειτε να την δειτε λιγο την φωτογραφια περιμενω τις απαντησεις σας
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δεν φαίνεται τίποτα. Πάτα printscreen, άνοιξε τη ζωγραφική, πάτα επικόλληση, σώσε την εικόνα και ανέβασέ την εδώ πατώντας "click to attach files"
panos0100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 αυτη ειναι το εκανα οπως με ειπες
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Πραγματικά δεν έχω δει ποτέ μου κάτι ανάλογε φίλε μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ίσως κάποιος να ξέρει να σου πει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Προκειται για Security Identifiers (SIDs) τα οποια δεν ειναι σε χρηση πια. Υποθεση μου ειναι πως καποια στιγμη εφτιαξες και εσβησες καποιο/καποιους λογαριασμους στα Windows (μπορει και καποια εφαρμογη να το εκανε αυτο για σενα). Λογικα ο τελευταιος αριθμος και των τριων SIDs που εχεις με ερωτηματικο (δεν φαινεται στην εικονα), ειναι το 500, το οποιο σημαινει administrative rights. Κανε ενα κοπο να δεις τι δικαιωματα εχει ο καθε ενας απο αυτους.
Bspus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Λογικα ο τελευταιος αριθμος και των τριων SIDs που εχεις με ερωτηματικο (δεν φαινεται στην εικονα), ειναι το 500, το οποιο σημαινει administrative rights. Νομιζω οτι το 500 ισχυει για τον built-in administrator λογαριασμο και οχι για οποιονδηποτε εχει δικαιωματα διαχειριστη. Ειναι μαλιστα ενας τροπος να αναγνωρισεις ποιος λογαριασμος ειναι ο built-in admin αμα καποιος τον εχει μετονομασει
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω οτι το 500 ισχυει για τον built-in administrator λογαριασμο και οχι για οποιονδηποτε εχει δικαιωματα διαχειριστη. Ειναι μαλιστα ενας τροπος να αναγνωρισεις ποιος λογαριασμος ειναι ο built-in admin αμα καποιος τον εχει μετονομασει Ισχυει. Αυτο εννοω με το administrative δικαιωματα που αναφερω στο προηγουμενο post και δεν το ανεπτυξα περισσοτερο.
panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 και στα 3 αναφερει κατι κωδικους 1 s-1-5-21-1186793644-30834080-03 και στο τελος παει 1001 2 το ειδιο και στο αλλο με αλλα νουμερα αλλα στο τελος 1000 3 και στο τελευταιο στο τελος παλι 1000 αν ειναι σωστα αυτα που λεω αυτο ζητησατε? παλι δεν καταλαβα τι εγινε δηλαδη εσβησα κατι λογαριασμους και που χρησημευαν αυτοι? θα χασω τα χπ τωρα? ειναι κατι κακο? μπωρο να τα διωξω αυτα τα ανθρωπακια? ή θα εχει πρωβλημμα ο υπολογιστης μου
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δεν εκανες κατι κακο και δεν θα χασεις τα xp. Δημιουργησες καποια στιγμη καποια account στον συγκεκριμενο υπολογιστη? Προκειται για orphaned SIDs, τα οποια μπορεις να σβησεις (μιλαμε παντα για τα 3 αγνωστα).
panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 πως τα σβηνω και τι αφορουν αυτα τι λογαριασμοι μπωρει να ειναι? δεν ειναι τιποτα παρακολουθηση ετσει δεν ειναι και τι κανω τωρα εγω
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Οχι δεν σε παρακολουθει κανενας. Ενα tool γι αυτη τη δουλεια ειναι το SubInACL. Με ενα google search μπορεις να βρεις κ αλλα tools. Πριν το χρησιμοποιησεις κανε ενα κοπο να διαβασεις σχετικα με αυτο αλλα και για τα SIDs. Δεν πρεπει να σβησεις καταλαθος καποιο απο τα εν ενεργεια SIDs.
panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 gio οι κωδικοι που σου διαβασα ειναι σοβαροι? πρεπει οποσδηποτε να τα διαγραψω? πειραζει αν τα αφησω μην κανω και καμια ζημια στον υπολογιστη δεν ειμαι για φορματ αν τα αφησω ετσει πειραζει θα εχω πρωβλημμα? αφου δεν κανουνε τιποτα ή μηπως κανουνε
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μπορεις να τα αφησεις ως εχει, δεν θα εχεις προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα