Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Έχω το εξής πρόβλημα με το skype .

Σε ένα παλιό pc P4 με XP SP3 και ενσωματωμένη VGA έχω μια turbox webcam .

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το skype αναγνωρίζει την cam μπορούν να με δουν αλλά όχι να τους δω εγώ. επίσης φωτογραφίες μπορώ να βγάλω ο ήχος δουλεύει κανονικά και με το πρόγραμμα της κάμερας η εικόνα είναι ok.

Στις ιδιότητες για το βίντεο μου βγάζει μαύρη οθόνη.

Το pc έχει DirectX 9.

Δοκίμασα και άλλη webcam αλλά τα ίδια.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Έχω το εξής πρόβλημα με το skype .

Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το skype αναγνωρίζει την cam μπορούν να με δουν αλλά όχι να τους δω εγώ.

Τώρα, ή το δικό μου μυαλό δε δουλεύει, ή κάτι δεν πάει καλά με την παραπάνω φράση...

Τι σχέση έχει το γεγονός ότι το skype στο δικό σου υπολογιστή αναγνωρίζει την κάμερα - άρα αυτή λειτουργεί κανονικά - οπότε και είναι λογικότατο το ότι οι συνομιλητές σου μπορούν να σε δουν, με το ότι δε μπορείς να τους δεις εσύ;

Γιατί λες "Έχω το εξής πρόβλημα με το skype" ; Εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το skype...οι άλλοι έχουν! Είτε με κάποια λάθος ρύθμιση που ίσως έχουν κάνει, είτε με τη δική τους κάμερα.

Υ.Γ. : Μήπως έχουν την κάμερά τους ...απενεργοποιημένη; Διότι το έχω δει κι αυτό!

Δοκίμασα και άλλη webcam αλλά τα ίδια.

Περιττή κίνηση, όπως καταλαβαίνεις! Ακόμα κι αν δοκιμάσεις άλλες εκατό, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Διότι, απλά, το πρόβλημα δε βρίσκεται στη δική σου πλευρά!

• Like 1
Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου

Το κουφο και το "key" στο προβλημα μου ειναι οτι στο skype--options--video settings ενω αναβει το μπλε φωτακι απο την καμερα , αναγνωριζει το μοντελο αλλά το παραθυρο παραμενει μαυρο.

Πατωντας αλλαγη εικονας - take a picture εξακολουθει να ειναι μαυρο το frame αλλα αν πατησεις για φωτογραφια την βγαζει κανονικα.

οτι να΄ναι...

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου

Το κουφο και το "key" στο προβλημα μου ειναι οτι στο skype--options--video settings ενω αναβει το μπλε φωτακι απο την καμερα , αναγνωριζει το μοντελο αλλά το παραθυρο παραμενει μαυρο.

Πατωντας αλλαγη εικονας - take a picture εξακολουθει να ειναι μαυρο το frame αλλα αν πατησεις για φωτογραφια την βγαζει κανονικα.

οτι να΄ναι...

Η ουσία είναι ότι εσένα σε βλέπουν, άρα η κάμερά σου λειτουργεί, άρα δεν έχεις λόγο να ανησυχείς (εγώ τουλάχιστον, αν ήμουν στη θέση σου, δε θα "ζαλιζόμουν" περισσότερο! )

Εκ περιεργείας όμως, για πες κάτι: Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης που πραγματοποιείς με κάποιον, στην οποία είσαι βέβαιος ότι εκείνος σε βλέπει, εσύ βλέπεις τον εαυτό σου στο μικρό παραθυράκι;

Δημοσ.

Οχι και γι'αυτό σπάω το κεφάλι μου. Αλλά δεν καταλαβαίνω και γιατί δεν με βλέπω ούτε στις ρυθμίσεις του βίντεο του skype ενώ από το πρόγραμμα της κάμερας με βλέπω κανονικά.

Anyway, ευχαριστώ για τον χρόνο σου...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο "πρόβλημα" υπήρχε ανέκαθεν, ή παρουσιάστηκε από κάποια στιγμή και μετά; Δεν κάνεις μια απόπειρα να απεγκαταστήσεις και να εγκαταστήσεις ξανά το skype; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω κ γω ενα θεματακι με το skype. οταν καλω εγω καποιον,τον βλεπω και φενομαι και στο μικρο το παραθυρακι το δικο μου,αλλα δεν με βλεπει αυτος. -το ιδιο ατομο τωρα,αν με καλλεσει αυτος μας βλεπει αλλα δεν τον βλεπουμε εμεις και βλεπω μονο το μικρο παραθηρακι , εμενα δλδ χωρις να βλεπω αυτον στο πισω μεγαλο παραθηρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...