christs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σου λεει να πας στο αλλο, γιατι στα ισια απ τη μαμα τους αν τα βαλεις το ενα διπλα στο αλλο το Neo V kai to Huawei x5 Pro , η συγκριση γερνει μακραν υπερ του πρωτου. Αν δηλαδη, δε σκοπευεις να πειραξεις το κινητο σου, πας στο πρωτο, αν ναι, πας στο δευτερο. Αλλα αν δε σου αρεσει το Νεο (αληθεια, γιατι? ) απ αυτα που σου ειπαν τα παιδια το Ray θεωρω οτι πληρωνεις κυριως design, παρα δυνατοτητες και κινητο, + τη μικρη οθονη. Καποιο απ τα Desire HD ktl ισως να ταν καλυτερη επιλογη
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Να προσθέσω επίσης' date=' αν δεν αναφέρθηκε ήδη, ότι το Huawei προσφέρει 4GB εσωτερικής μνήμης για εγκατάσταση εφαρμογών ενώ το Xperia Neo V μόλις 320MB. Είναι σπαστικό να χρειάζεται να μεταφέρεις εφαρμογές χειροκίνητα στην κάρτα microSD...[/quote'] Μια μικρή διόρθωση η εσωτερική μνήμη είναι 2gb και όχι 4.Με μια 32αρα κάρτα micro δεν θα ξανα σκεφτείς το θέμα χώρου. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
kjtzemis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι το neo V εχει μικροτρεη οθονη απο το huawei x5!αποτι εχω διαβασει και τα 2 κινητα εχουνε 3.8" οθονη!! επεισης επειδη ειμαι κατοχος του neo μου εκανε εντυπωση ενα πραγμα μολις το πηρα!ειχε πολυ καλη εσθυση στην αφη, αυτο το ειχα παρατηρισει μονο στα iPhone τοσο καλη αφη (αν και δεν μαρεσουν τα iPhone σε αυτο τα παραδεχομε)! οσων αφορα το huawei x5 δεν μπορω να πω κατι γτ ουτε καν το εχω δει απο κοντα!!!εχω μια απορια ομως το κινητο που κατασκευαζετε?την πρωτη φορα που ειχα δει τον τιτλο κατευθειαν το μυαλο μου πηγε σε κινεζικο αλλα μολις ειδα τα χαρακτηριστικα καταλαβα οτι θαναι καλο κινητο!
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 διαβασα σε προηγουμενα ποστ οτι το neo V εχει μικροτρεη οθονη απο το huawei x5!αποτι εχω διαβασει και τα 2 κινητα εχουνε 3.8" οθονη!!επεισης επειδη ειμαι κατοχος του neo μου εκανε εντυπωση ενα πραγμα μολις το πηρα!ειχε πολυ καλη εσθυση στην αφη' date=' αυτο το ειχα παρατηρισει μονο στα iPhone τοσο καλη αφη (αν και δεν μαρεσουν τα iPhone σε αυτο τα παραδεχομε)! οσων αφορα το huawei x5 δεν μπορω να πω κατι γτ ουτε καν το εχω δει απο κοντα!!!εχω μια απορια ομως το κινητο που κατασκευαζετε?την πρωτη φορα που ειχα δει τον τιτλο κατευθειαν το μυαλο μου πηγε σε κινεζικο αλλα μολις ειδα τα χαρακτηριστικα καταλαβα οτι θαναι καλο κινητο![/quote'] Του neo v η οθόνη είναι στις 3.7" και αν τα δεις δίπλα δίπλα φαίνετε πολύ μικρότερη του neo v λόγω του στενού σκελετού που έχει.Όλα τα κινητά κατασκευάζονται στην κίνα.Άλλα γράφουν πάνω sony άλλα samsung άλλα iphone άλλα huawei και ο καθένας κοιτάει μάρκα πρωτού αγοράσει κινητό.Μέγα λάθος.Τα nokia έρχονται απο Φιλανδία νομίζω.Τέλος αυτό για την αφή που λες αν πήγες απο κανένα αφής απο τα πρώτα που είχαν βγει λογικό να πεις τέλειο του neo v.Στο x5 με ξεκλείδωτα fps χτυπάει 60frames καθαρά και δεν τήθετε θέμα αφής iphone και x5. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
kjtzemis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Του neo v η οθόνη είναι στις 3.7" και αν τα δεις δίπλα δίπλα φαίνετε πολύ μικρότερη του neo v λόγω του στενού σκελετού που έχει.Όλα τα κινητά κατασκευάζονται στην κίνα.Άλλα γράφουν πάνω sony άλλα samsung άλλα iphone άλλα huawei και ο καθένας κοιτάει μάρκα πρωτού αγοράσει κινητό.Μέγα λάθος.Τα nokia έρχονται απο Φιλανδία νομίζω.Τέλος αυτό για την αφή που λες αν πήγες απο κανένα αφής απο τα πρώτα που είχαν βγει λογικό να πεις τέλειο του neo v.Στο x5 με ξεκλείδωτα fps χτυπάει 60frames καθαρά και δεν τήθετε θέμα αφής iphone και x5. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App 2 κινητα ειχα αφης!το πρωτο μου SE X8 στο οποιο προσωπικη μου γνωμη η αφη του ηταν αθλια και τωρα το neo οπου εχει κορυφαια αφη..και παλι προσωπικη μου αποψη!
dava Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα, επειδη διαβασα μερικα κακα σχολια για τη φωτηνοτητα της οθονης του sony,μπορει να μου πει καποιος που το χει δει αν ισχυει,γιατι θελω να χει καλη φωτεινοτητα...
kjtzemis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα, επειδη διαβασα μερικα κακα σχολια για τη φωτηνοτητα της οθονης του sony,μπορει να μου πει καποιος που το χει δει αν ισχυει,γιατι θελω να χει καλη φωτεινοτητα... κοιτα...τα ποστ που διαβασεις ειναι 50-50, αλλοι λενε οτι η φωτεινοτητα ειναι χαλια (αλλα φτιαχνετε με κατι αναβαθμισεις) και αλλοι λενε οτι οι φωτεινοτητα ειναι μια χαρα!!!εγω επειδη εχω το neo v προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με την φωτεινοτητα του κινητου!
christs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 καλημερα, επειδη διαβασα μερικα κακα σχολια για τη φωτηνοτητα της οθονης του sony,μπορει να μου πει καποιος που το χει δει αν ισχυει,γιατι θελω να χει καλη φωτεινοτητα... Κανε το πολυ απλο. Πηγαινε και δες το σε καποιο μαγαζι. Μια χαρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα