dava Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 στο ψητο.. συτομα θα αλλαξω συσκευη αλλα επειδη δεν εχω ιδιεα απο κινητα συγκεντρωσα μερικα για να μου πειτε τη γνωμη σας... τωρα εχω το Nokia E52 επισης πειτε μου πιο ειναι το καλυτερο απο αυτα.. βρηκα αυτα http://www.skroutz.gr/s/259285/HTC-Desire.html http://www.skroutz.gr/s/271113/Samsung-S8500-Wave.html http://www.skroutz.gr/s/408280/Samsung-S8600-Wave-3.html http://www.skroutz.gr/s/365754/Sony-Ericsson-Xperia-Ray.html
christs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 στο ψητο.. συτομα θα αλλαξω συσκευη αλλα επειδη δεν εχω ιδιεα απο κινητα συγκεντρωσα μερικα για να μου πειτε τη γνωμη σας... τωρα εχω το Nokia E52 επισης πειτε μου πιο ειναι το καλυτερο απο αυτα.. βρηκα αυτα http://www.skroutz.gr/s/259285/HTC-Desire.html http://www.skroutz.gr/s/271113/Samsung-S8500-Wave.html http://www.skroutz.gr/s/408280/Samsung-S8600-Wave-3.html http://www.skroutz.gr/s/365754/Sony-Ericsson-Xperia-Ray.html απ ολα αυτα που ποσταρες, πηγαινε καλυτερα στα 199 ευρω στο Sony Ericsson Neo V. Τσεκαρε λιγο στον κλαδο θεματων αυτο και δες για τα αναλογα θεματα περι Neo V, τα χουμε χιλιο πει για ποιους λογους το Neo V ειναι ισως το καλυτερο value for money κινητακι, (ισως μαζι με το Huawei x5 pro) μεχρι την τιμη των 250 περιπου ευρω!!
dava Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 απ ολα αυτα που ποσταρες, πηγαινε καλυτερα στα 199 ευρω στο Sony Ericsson Neo V. Τσεκαρε λιγο στον κλαδο θεματων αυτο και δες για τα αναλογα θεματα περι Neo V, τα χουμε χιλιο πει για ποιους λογους το Neo V ειναι ισως το καλυτερο value for money κινητακι, (ισως μαζι με το Huawei x5 pro) μεχρι την τιμη των 250 περιπου ευρω!! το ειδα και αυτο αλλα δε μου πολυαρεσε...θελω καποιο αναμεσα στα παραπανω αλλα δε ξερω ποιο ειναι το καλυτερο..
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 απο ολα αυτα θα επαιρνα desire ή ray, αλλα θα πρεπει να αποφασισεις τι μεγεθος οθονης θελεις. Δεν υπαρχει καλυτερο αν δεν αποφασισεις εσυ σε τι το θες καλυτερο
king2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 το ειδα και αυτο αλλα δε μου πολυαρεσε...θελω καποιο αναμεσα στα παραπανω αλλα δε ξερω ποιο ειναι το καλυτερο.. Αν δεν θες το neo v και ούτε το x5pro χτύπα το desire hd που έχει ίδια specs με x5/neo v.Θα σε καλύψει απόλυτα.Τα samsung είναι bada οπότε μην τα κοιτάς καν και το ray έχει μικρή οθόνη. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App
humanoid Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν θες το neo v και ούτε το x5pro χτύπα το desire hd που έχει ίδια specs με x5/neo v.Θα σε καλύψει απόλυτα.Τα samsung είναι bada οπότε μην τα κοιτάς καν και το ray έχει μικρή οθόνη. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App Το Desire HD έχει καλή ποιότητα και οθόνη αλλά απάραδεκτη αυτονομία - δεν βγάζει ούτε μια ημέρα χρήσης. Συμφωνώ και εγώ ότι το bada "δεν κάνει", οπότε αν θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα πήγαινε κατευθείαν στο Χ5 Pro.
dava Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν θες το neo v και ούτε το x5pro χτύπα το desire hd που έχει ίδια specs με x5/neo v.Θα σε καλύψει απόλυτα.Τα samsung είναι bada οπότε μην τα κοιτάς καν και το ray έχει μικρή οθόνη. Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App δε με νοιαζει η μορφη του κινητου παρα πολυ....ποιο πολυ θελω καλη καμερα και φλας και καλη ευκρινεια οθονης... τωρα το ειδα αυτο το Huawei ,μου αρεσει πολυ...το θεωρειται καλυτερο απο τα αλλα? τι διαφορα εχει η TFT απο την amoled...?
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 τι κακο εχει το bada?τι ειναι βασικα? δε με νοιαζει η μορφη του κινητου παρα πολυ....ποιο πολυ θελω καλη καμερα και φλας και καλη ευκρινεια οθονης... τωρα το ειδα αυτο το Huawei ,μου αρεσει πολυ...το θεωρειται καλυτερο απο τα αλλα? To bada είναι ένα ξεχασμένο λειτουργικό που βγήκε για λίγα κινητά και απο εφαρμογές τίποτα το ιδιαίτερο.Το huawei το έχω απο τις 28 Δεκεμβρίου αγορασμένο απο wind στα 199.Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά φοράει adreno 205 που για τα παιχνίδια είναι ότι πρέπει(τα παίζει νεράκι όλα) και το cpu το πας άνετα στα 1.8ghz με OC και είσαι stable.Οθόνη στα 3.8" παραπάνω δεν βολεύει και είναι ότι πρέπει.Στα - δεν έχει μπροστά κάμερα(με skype κάνω μια χαρά βιντεοκλήση με την πίσω κάμερα).Στα + έχει πολύ καλές custom roms με ξεκλειδωμένα fps,αυτόματο OC και έτοιμο root και με πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και χαμηλό sar και μια χαρά ανάλυση(βλέπεις άνετα ταινία,σειρά η ότι άλλο θες).Το πολύ σε 1 μήνα αναμένουμε και custom ICS rom stable.Αν δεν είσαι τόσο ψαγμενος και θες ένα κινητό που να κάνει ότι κάνει σωστά χωρίς πρόβλημα πας σε neo v με - την λίγο μικρότερη οθόνη και το υψηλό sar(πάνω απο 1). Διαφορά TFT με amoled διάβασε εδώ: http://androidforums...vs-tft-lcd.html
disqualified Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 εγω θα επαιρνα το desire. Καλο το neo V αλλα αισθητικα μου αρεσει περισσοτερο το desire αν και παλιοτερο
dava Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 To bada είναι ένα ξεχασμένο λειτουργικό που βγήκε σε λίγα κινητά και απο εφαρμογές τίποτα το ιδιαίτερο.Το huawei το έχω απο τις 28 Δεκεμβρίου αγορασμένο απο wind στα 199.Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά φοράει adreno 205 που για τα παιχνίδια είναι ότι πρέπει(τα παίζει νεράκι όλα) και το cpu το πας άνετα στα 1.8ghz με OC.Οθόνη στα 3.8" παραπάνω δεν βολεύει και είναι ότι πρέπει.Στα - δεν έχει μπροστά κάμερα(με skype κάνω μια χαρά βιντεοκλήση με την πίσω κάμερα).Στα + έχει πολύ καλές custom roms με ξεκλειδωμένα fps,αυτόματο OC και έτοιμο root και με πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας και χαμηλό sar και μια χαρά ανάλυση(βλέπεις άνετα ταινία,σειρά η ότι άλλο θες).Το πολύ σε 1 μήνα αναμένουμε και custom ICS rom stable.Αν δεν είσαι τόσο ψαγμενος και θες ένα κινητό που να κάνει ότι κάνει σωστά χωρίς πρόβλημα πας σε neo v με - την λίγο μικρότερη οθόνη και το υψηλό sar(πάνω απο 1). Διαφορά TFT με amoled διάβασε εδώ: http://androidforums.com/nexus-one/44207-amoled-vs-tft-lcd.html δεν με ενδιαφερει το overclock κτλ,για την ακριβεια πρωτη φορα μαθαινω οτι γινεται σε κινητο,σε σχεση με το sony μου αρεσει πιο πολυ το huawei...γιατι να παω στο sony αν τα θελω ολα..το αλλο δε κανει?
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 δεν με ενδιαφερει το overclock κτλ,για την ακριβεια πρωτη φορα μαθαινω οτι γινεται σε κινητο,σε σχεση με το sony μου αρεσει πιο πολυ το huawei...γιατι να παω στο sony αν τα θελω ολα..το αλλο δε κανει? Μια χαρά είναι και το huawei και το neo v.Εγώ τα είδα απο κοντά και τα 2 πρώτα και έπειτα επέλεξα.Αν δεν θέλεις μπροστά κάμερα,hdmi out και ασχοληθείς λίγο με custom roms το huawei κάνει παπάδες.Αν είσαι πιο απλός τύπος πάνε σε neo v που θα πάρει official ics.Επισης να πω ότι στο sony η οθόνη είναι κάπως μακρόστενη ενώ στο huawei είναι φαρδιά(ότι βολεύει τον καθένα να μου πεις).Ίδια τιμή και τα 2 όποιο σου έκανε το κλικ χτύπα το VFM είναι και τα 2.
dava Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά είναι και το huawei και το neo v.Εγώ τα είδα απο κοντά και τα 2 πρώτα και έπειτα επέλεξα.Αν δεν θέλεις μπροστά κάμερα,hdmi out και ασχοληθείς λίγο με custom roms το huawei κάνει παπάδες.Αν είσαι πιο απλός τύπος πάνε σε neo v που θα πάρει official ics.Επισης να πω ότι στο sony η οθόνη είναι κάπως μακρόστενη ενώ στο huawei είναι φαρδιά(ότι βολεύει τον καθένα να μου πεις).Ίδια τιμή και τα 2 όποιο σου έκανε το κλικ χτύπα το VFM είναι και τα 2. δε χρησιμοποιω μπροστα καμερα..ουτε hdmi out...καλυτερα φαρδια.... 3 πραγματα θελω να μαθω για να επιλεξω.. ποιο εχει καλυτερη αποκριση στο δαχτυλο? καλυτερη οθονη σε ευκρινεια κια φωτεινοτητα? ποιο τη καλυτερη καμερα?
king2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 δε χρησιμοποιω μπροστα καμερα..ουτε hdmi out... 3 πραγματα θελω να μαθω για να επιλεξω.. ποιο εχει καλυτερη αποκριση στο δαχτυλο? καλυτερη οθονη σε ευκρινεια κια φωτεινοτητα? ποιο τη καλυτερη καμερα? Με ξεκλείδωτα fps το huawei δεν έχει ούτε ms lag(όσο πιο smooth γίνετε).Κάτοχος iphone 4s του το έδωσα και μου κάνει τι πήγα και έδωσα 750 για το 4s για να καταλάβεις. Φωτεινότητα το huawei και ευκρίνεια έχει 800x480 το huawei και 854x480 το neo v αλλά πίστεψε με σε τέτοιες οθόνες δεν παίζουν ρόλο τα λίγα παραπάνω pixels(το galaxy s2 με την 4.3" οθόνη έχει 800x480). Κάμερα είναι ίδιες πάνω κάτω.720p video τραβάνε και τα 2.
dava Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Με ξεκλείδωτα fps το huawei δεν έχει ούτε ms lag(όσο πιο smooth γίνετε).Κάτοχος iphone 4s του το έδωσα και μου κάνει τι πήγα και έδωσα 750 για το 4s για να καταλάβεις. Φωτεινότητα το huawei και ευκρίνεια έχει 800x480 το huawei και 854x480 το neo v αλλά πίστεψε με σε τέτοιες οθόνες δεν παίζουν ρόλο τα λίγα παραπάνω pixels(το galaxy s2 με την 4.3" οθόνη έχει 800x480). Κάμερα είναι ίδιες πάνω κάτω.720p video τραβάνε και τα 2. οκ thanks,θα παω να τα δω και θα σας ενημερωσω.. Με ξεκλείδωτα fps το huawei δεν έχει ούτε ms lag(όσο πιο smooth γίνετε).Κάτοχος iphone 4s του το έδωσα και μου κάνει τι πήγα και έδωσα 750 για το 4s για να καταλάβεις. Φωτεινότητα το huawei και ευκρίνεια έχει 800x480 το huawei και 854x480 το neo v αλλά πίστεψε με σε τέτοιες οθόνες δεν παίζουν ρόλο τα λίγα παραπάνω pixels(το galaxy s2 με την 4.3" οθόνη έχει 800x480). Κάμερα είναι ίδιες πάνω κάτω.720p video τραβάνε και τα 2. οκ thanks,θα παω να τα δω και θα σας ενημερωσω..
Hopi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά είναι και το huawei και το neo v.Εγώ τα είδα απο κοντά και τα 2 πρώτα και έπειτα επέλεξα.Αν δεν θέλεις μπροστά κάμερα,hdmi out και ασχοληθείς λίγο με custom roms το huawei κάνει παπάδες.Αν είσαι πιο απλός τύπος πάνε σε neo v που θα πάρει official ics.Επισης να πω ότι στο sony η οθόνη είναι κάπως μακρόστενη ενώ στο huawei είναι φαρδιά(ότι βολεύει τον καθένα να μου πεις).Ίδια τιμή και τα 2 όποιο σου έκανε το κλικ χτύπα το VFM είναι και τα 2. Να προσθέσω επίσης, αν δεν αναφέρθηκε ήδη, ότι το Huawei προσφέρει 4GB εσωτερικής μνήμης για εγκατάσταση εφαρμογών ενώ το Xperia Neo V μόλις 320MB. Είναι σπαστικό να χρειάζεται να μεταφέρεις εφαρμογές χειροκίνητα στην κάρτα microSD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα